exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Първи стъпки

Отговори по темата

Пуснато на: Вто Сеп 25, 2012 11:14 am

happyangel
прохожда

undefined
до 18
жена

Сама съм в къщи и искам да го поканя!

Здравейте! Аз съм момиче на 15 години и имам един въпрос към Вас, читателите и на този форум.

Такаа.. значи този уикенд съм сама вкъщи (родителите ми не са в града) и ме оставят за 2 вечери. Искам да поканя едно момче, с което сме приятели от известно време- преди се забивахме година и половина.

През тази година и половина сме се карали безброй пъти, но сме си казвали, че се обичаме и че сме влюбени един в друг. Нещата не станаха, тоест не тръгнахме, защото тогава аз не исках (той много ме харесваше, наистина много), но сега аз искам много, а той вече охладня към мен. Не ми пише вече пръв, не ми се обажда той.. Аз разбира се още го харесвам, но той си има гадже от много време. Знам, че нещата няма как да станат, но много го обичам като приятел и искам да дойде вкъщи да гледаме филм заедно. Преди време се бяхме разбрали да пием текила, но плановете се провалиха и не стана. Въпросът ми е, според вас дали може да се случи нещо между нас, той има все още някакъв интерес към мен, ( като се видим ме гледа странно, някак си дълбоко право в очите, прегръща ме и ми помирисва косата, целува ме по бузата. С гаджето си той не е вече толкова близък, но глупаво да ще е да го каня предвид всички обстоятелства?
Благодаря, че ми изчетохте историята и се надявам да споделите своето мнение (:!

Пуснато на: Вто Сеп 25, 2012 3:41 pm

hope
Модератор

От: голямото село
N/A
35-45
жена

Водиш ли полов живот?

Пуснато на: Вто Сеп 25, 2012 3:45 pm

hope
Модератор

От: голямото село
N/A
35-45
жена

Този въпрос не ти го задавам просто ей така. Много често момичетата на твоята възраст не са наясно какво точно искат, а момчетата обикновено искат само едно - натрупване на сексуален опит. Ако искаш само да се сближите и да зяпате филми имай предвид, че той може и да не те разбере правилно. После да не се чудиш как да го изгониш.

Пуснато на: Вто Сеп 25, 2012 5:26 pm

happyangel
прохожда

undefined
до 18
жена

Ами какво има общо това дали съм го правила или не сам? Ние се забивахме преди и исках да съм с него и сега пак искам, но не знам дали е правилно и дали той няма да ме отреже. За сега искам само да прекараме вечерта заедно пък да видим как ще са ни отношенията като останем сами.

Пуснато на: Вто Сеп 25, 2012 5:27 pm

happyangel
прохожда

undefined
до 18
жена

исках да напиша "съм" не "сам" Embarassed

Пуснато на: Сря Сеп 26, 2012 4:45 am

Archangel
излиза без придружител

От: ?????
????????/??
25-35
??

ох майко докъде доживяхме не един ми два в гъ.....зъ а?така сте я закъсали че няма на къде.ей луди сте за мъже и алкохол.макар че тоа кой знае кво е педалче.едно време викахте прелъстена и изоставена в подобни случаи ама ся и дума не се обелва за това.брейййй.и той охладнял ама ся като са повече гейчета ако му са покажа аз демек старшината знаеш ли кък ще загрее.а именно от северния ще иде на южния полюс.още колко разочарования та очакват с мъжете.особено новото поколение.и тях няма кой да ги сайдиса. Very Happy Very Happy Very Happy хахахаха.аз бих препоръчал вибро яйце или нящо друго.ама не се дразни слагай расото и епитрахила и в манастира.за ко да си абиш парите за батерии.там ще се отдадеш на бога и ако имаш късмет може да та обладае дявола. Rolling Eyes

Пуснато на: Сря Сеп 26, 2012 4:49 am

Archangel
излиза без придружител

????????/??
25-35
??

аба сед си сама.той и да дойде няма никва да я свърши.само старшината може да ти помогне.нареждаш масата и кат дойда може и още 5 гейчета да дойдат.ако беше жив итлер можеше да та ареса ама преди паркинсона. Very Happy

Пуснато на: Сря Сеп 26, 2012 10:08 am

sexy_mace_zalavq_terorist
излиза без придружител

18-25
жена

хаха вика отдай се на бога и можеда те обладае дявола .... Laughing Какво да кажа аз нямали свободни или заетите са по желани , щом искаш го покани, но да не си помисли друго обаче щом той не те търси няма много смисъл Exclamation Question

Пуснато на: Сря Сеп 26, 2012 10:42 am

Archangel
излиза без придружител

????????/??
25-35
??

маце девойчето е укумуш.пада си по заети щото изхожда от тоя ммм от тая база че щом има приятелка значи е....б......ан има.ама и не пречи да е мека китка.ако аз дойда тамка ще ги опраша и двамата. Very Happy само така да са поразгърна и да звада любовната писалка и гледай кво става.ама пусти соинт.пък и трябва да се пазат сили на младини за старини.хахахах Rolling Eyes

Пуснато на: Сря Сеп 26, 2012 2:13 pm

happyangel
прохожда

undefined
до 18
жена

Archangel, не разбирам подиграваш ли се, шегуваш ли се или наистина ги мислиш всичко това.
Секси Маце, не знам какво би могъл да си помисли след като сега движи с друго момиче. Искам просто да бъда малко на саме с него и да си изясня някои неща и за мен.

Иди на страница 1, 2  Следваща