exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Секс/Интимност

Отговори по темата

Пуснато на: Сря Дек 26, 2012 9:49 pm

bobo29
прохожда

От: ???

35-45
N/A

Изневяра ли е?

Здравейте, искам да разбера вашите мнения по един въпрос който силно ме вълнува.
Ако си влюбен в даден човек, но нямаш възможност да си с него постоянно, а за секса да не говорим, но не искаш да изневеряваш. Но природата си иска своето, мастурбирането не помага... ако си платиш за секс, това брои ли се за изневяра, трябва ли да се чувствам кофти и гадно?

Пуснато на: Чет Дек 27, 2012 12:33 am

dude
излиза без придружител

От: Софето
несемеен/ейна
25-35
Мъж

Широкоразпространеното твърдение е че ако този "даден човек" е наясно с чувствата ти и ги споделя, демек сте къпъл, значи е изневяра. Въпросът е дали вярваме на подобни "твърдения". Laughing

Пуснато на: Чет Дек 27, 2012 4:16 pm

bobo29
прохожда

От: ???

35-45
N/A

наясно е и ги споделя.... но за сега е трудно да бъдем заедно.

Пуснато на: Нед Дек 30, 2012 1:37 pm

hope
Модератор

От: голямото село
N/A
35-45
жена

Често за жените и помислите за друга жена са изневяра.

Пуснато на: Пет Яну 11, 2013 2:39 pm

Archangel
излиза без придружител

От: ?????
????????/??
25-35
??

а ти мислиш ли че жените могат да седят на сухо като знаят че живота е кратък и като са импулсивни и като ги напъне духа от лампата на аладин?м?зарязвай я таа жени бол.или си хвани 5-6 и си ги връткай. Cool Wink

Пуснато на: Съб Яну 12, 2013 2:56 am

aditu
Модератор

От: София
N/A
18-25
??

Архангел донякъде може би е прав даже.
хехе

Факт е, че ако искаш да си с един човек и си с него и той е наясно с твоите 'чувства' и ти с неговите такива и сте си в някви нормални отношения - да, изневяра е.

А ако ви дели разстояние и такива неща - още от сега си знай, връзките на разстояние са мит. Може да е 1-2 месеца... сигурно и 6... Но честно казано аз като женскополово, ако съм в ситуация да си имам "мило", ама него да го няма за повече от 30 дни... много трудно след 31-вия да не си намеря забавления. А и дори да си имаш някого и да се виждате за през уикенда... пак е яко насрано да седиш кат' муле да чакаш за свещените 2 дена... В такива положения, след някакъв период, хората или се събират да живеят заедно (и се оказва в 60% от случаите, че е било грешка и не си пасват за живеене), или се разделят.

Та принципно... Изневяра си е всякак погледнато, щото нали изневярата уж е е§ане... А и според мене над 90% от мъжете и жените са готови да простят целувка, натискане, флирт, отколкото сексане. Сега мисленето и фантазирането май не е, колкото и фрийк-нати да са някои хора.

Ама въпроса е като правиш такива неща какъв смисъл влагаш в бъдещето с другия човек? И дали ще си ок, ако и тя се боцка с разни Господин-еди-кой-си по дискотеките просто за секс без да влага нищо ? (защото всички знаем, че не много нормални жени биха си платили за секс на някой 'убавец'). И дали би си позволил да ѝ споделиш за нагона и желанията си и т.н.?

Ако искаш, разкажи повече... ама според мене проблема не е в това има ли, няма ли изневяра... а има ли, няма ли връзка/ респективно: доверие, любов, близост, споделяне/ ? И ако има няква връзка, на кво ниво е тя?

Въпросът е, че като срещнем някого и лапнем яката, едва ли не на всичко сме готови. Ама, за да узреят нещата, за да се стигне до любов (не влюбване-разлюбване-ама това и онова) се иска време, което да споделим заедно, иска се допир, /не само духовен/.... Срещи, жестове, неща... тия работи, ако липсват, заедно с тях и сексането... И караниците... И търканията... и разбирането, и неразбирателствата - НЕ става!... И ако го гледаме само на short run колко е било 'убаво... Ако хората не са заедно често, няма как да знаят реално колко е 'убаво и какво могат да очакват от тия отношения.

Много глупости издрънках, ама пак каквото искам да кажа е, че... Ако тая ситуация е временна, по-добре е да си степенуваш приоритетите и ако момето е на първо място, да не ходиш повече по какички. Ако обаче не е временно, трябва да се запиташ: И до кога? Днеска са какичките, утре срещаш някоя яка мадама, умна, сичко си има... И кво? Ще си пазиш 'цвететУ' за някоя, дето не знаеш и тя дали си го пази ли?

Тука няма кой да ти даде отговор, а само съвети и м-не-ния, които са лични. Ти сам трябва да си отговориш и да претеглиш нещата.

(аз пА като се разписАх простотии... нЕма кой да ме сОпре...)

Пуснато на: Съб Яну 12, 2013 10:44 am

hope
Модератор

N/A
35-45
жена

Тази заран ми се отвори някаква чакра и ще подрънкам и аз...

Ако съм влюбена в някого много трудно бих могла да правя секс с когото и да било, все едно платено или безплатно. Няма значение разстоянието и дните на пости.

Ако се трескаш наляво и надясно, а уж си влюбен в конкретен човек, значи нещо не е баш както трябва и това не е липсата на редовни полови контакти. Влюбен ли си в някого искаш да се трескаш само с него. Поне при мен е така. Може да се дължи на факта, че съм изключително моногамно същество и да не съм много права, и отделно различията мужде половете.

Колкото и дълго време да съм седяла на сухо, не бих ползвала някого само за секс. Този вид секс (жиголото или случайно забърсана бройка) не може да ми замести усещанията, които ще ми даде любимия човек, следователно не бих си причинила този дискомфорт, някой да ме лашка машинално, а аз да люпя семки в това време.

От друга страна, ако във връзката не вървят добре нещата и сексуално се чувствам незадоволена, може и да прибегна до някакъв алтернативен вариант. Но това само по себе си показва, че не съм попаднала на моя човек и съответно ще го разкарам.

А само така да си начеша оная работа - няма как да стане!

Пуснато на: Нед Яну 20, 2013 9:35 pm

hope
Модератор

N/A
35-45
жена

Темата е за изневярата и не виждам какво Вие двамата написахте по нея в последните си 5 поста?!

Геле, уважавам мнението ти, макар коренно да се разминава с моите разбирания, но те моля за едно нещо с което вярвам и ти ще се съгласиш. Спри да използваш нецензурни изрази с цел да обогатиш поста си! Виждам, че си някъде между 25-35, затова съм сигурна, че не би искал някое хлапе да чете именно това. Има начини да се изкажеш и да бъдеш разбран. Може в твоите представи да сме под умственото ти ниво, но все още схващаме и най-шантавите драсканици. Просто свикнахме да разбираме всичко и всеки.

Пуснато на: Сря Яну 23, 2013 11:09 am

stidam
Гуру

От: София
семеен
25-35
мъж

Почистено и заключено