|
Пуснато на: Съб Апр 06, 2013 10:57 pm |
теменужка прохожда
45-55 жена |
имахме ли шанс , пропилях ли го |
|
Здравейте,от доста време ви чета ,но едва днес се осмелих да пиша и да ви помоля за мнение.
Уж имам силна воля,но не мога да се справя със ситуацията в която попаднах.Не съм млада,но нямам голям опит с мъжете.
Влюбих се в един мъж.Невероятна тръпка-пеперуди в корема и т.н.Той започна запознанството ни и предложението му бе за сексуална връзка.Още при първата среща и двамата усетихме химията помежду ни.Беше много настоятелен.При втората среща правихме секс. Отначало беше внимателен,като че ли имаше привличане,емоция,страст.Срещахме се около година веднъж месечно/живеем на големи разстояния.Срещите ни бяха страстен секс,кино,свещи,разходки и т.н.-най-много по 1 ден.С времето стана груб в секса,искаше при всяка среща нови и различни неща.Съгласявах се,защото виждах ,че за него секса наистина е важен и казваше че така се опознаваме и сближаваме. |
|
|
Пуснато на: Съб Апр 06, 2013 11:09 pm |
теменужка прохожда
45-55 жена |
|
Отначало ми сподели много лични неща,по-късно,че си има "жена",която идва и преспива при него за ден два,че се чувства добре с нея,но харесва да е свободен и защо не живея по-близо.Че не може да живее сам.Винаги ме е питал защо се виждам с него и че било важно какво чувствам.Че такава красива жена сигурно има много обожатели./Аз съм много хубава и изглеждам много добре,той не толкова./Когато се срещахме полудяваше от страст , но по-късно като че ли гледаше да се отърве от мен.Налагаше ми много противоречиви мнения-ту че иска да сме заедно,ту като че ли съм за 1 ден.Искаше да се виждаме,но само ако остана и у тях.От някой думи оставах с впечатление ,че държи на мен ,от действията му след това ,че не.Винаги като си тръгвах ми звънеше след час да ме чуе,а след това с дни не се сещаше. |
|
|
Пуснато на: Съб Апр 06, 2013 11:16 pm |
теменужка прохожда
45-55 жена |
|
Отначало ми сподели много лични неща,по-късно,че си има "жена",която идва и преспива при него за ден два,че се чувства добре с нея,но харесва да е свободен и защо не живея по-близо.Че не може да живее сам.Винаги ме е питал защо се виждам с него и че било важно какво чувствам.Че такава красива жена сигурно има много обожатели./Аз съм много хубава и изглеждам много добре,той не толкова./Когато се срещахме полудяваше от страст , но по-късно като че ли гледаше да се отърве от мен.Налагаше ми много противоречиви мнения-ту че иска да сме заедно,ту като че ли съм за 1 ден.Искаше да се виждаме,но само ако остана и у тях.От някой думи оставах с впечатление ,че държи на мен ,от действията му след това ,че не.Винаги като си тръгвах ми звънеше след час да ме чуе,а след това с дни не се сещаше. |
|
|
Пуснато на: Съб Апр 06, 2013 11:45 pm |
теменужка прохожда
45-55 жена |
|
При разговори с други ми правеше впечатление ,че се държи внимателно и изслушва.С мен бързаше да приключи разговора.Започнах да се чувствам унизена,като за единия секс.Казваше ми че не може да ми се насити,че е различно,че ни е хубаво.Аз търсех емоция,но дори прегръдките му изчезнаха,само страст.Реших,че няма смисъл да се унижавам повече,казах му ,че имам чувства и не мога да продължим да се виждаме за секс.Заслуша се и ми отговори ,че и двамата сме много твърди характери ,не съм била склонна да се подценявам и времето ще покаже.Той не искал чувства,не искал да го боли.Предложих да останем добри познати и той прие.Обадих се след месец да свърши една работа.Беше нагласил срещата като за секс.Казах му че сме приключили с това и ми отказа работата. |
|
|
Пуснато на: Съб Апр 06, 2013 11:49 pm |
теменужка прохожда
45-55 жена |
|
Обади ми се по-късно да ми каже ,че е свършил работата,след като бях изтрила всички контакти.
Проблема е ,че много ми липсва,не мога да спра да мисля за него.Измъчва ме въпроса-правилно ли постъпих,имахме ли шанс.Пропилях ли го с прибързаността си. |
|
|
Пуснато на: Нед Апр 07, 2013 12:07 am |
Supernatural декламира Ботев
|
|
Правилно си постъпила. Не съжалявай. Ще го забравиш с времето или поне се опитай. Огледай се за някой, който е около теб и те цени, харесва и уважава. Този щом ти е казал, че не иска чувства, значи няма и да ти даде повече. Играч го раздава, сигурно да компенсира недостатъците си, от което ще бъде завинаги сам.
Слабохарактерен на всичкото отгоре, нищо, че пред теб се е изтъкнал като силен характер. Ако беше силен, нямаше да се плаши от любов, обвързване, чувства и да се държи противоречиво с теб. Виждали сте се рядко, от което следва и че не го познаваш добре и как се държи по принцип, но веднага мога да ти кажа, че във всичко е такъв слабохарактерен и недодялан и това е причината да е сам на тези години (казваш, че не сте много млади).
Само едно ще ти кажа, независимо колко си хлътнала, никога няма да бъдеш щастлива в такава връзка, в която ти се предлага само секс и разговори. Ако имаш нужда от любов, потърси я! Надали е единствения, който се върти около теб. Просто разбери кой какво иска и какви намерения има към теб, защото бурните страсти не винаги са еквивалент на любов. |
|
|
Пуснато на: Нед Апр 07, 2013 8:25 am |
Archangel излиза без придружител
От: ????? Мнения: 977 ????????/?? 25-35 ?? |
|
|
чедо нещо си се объркала.викаш че си хубава и много добре изглеждаш.тва с очила ли като те гледат или без очила?за да изглеждаш добре и то знай че само изглеждаш не че си.хубавата жена е висока слаба с плочки и без гнус и гном. така че имаше един виц намали малко рибата.... |
|
|
Пуснато на: Нед Апр 07, 2013 2:19 pm |
blajka вече тича
|
|
за такива няма нужда да се хабиш... |
|
|
Пуснато на: Нед Апр 07, 2013 2:56 pm |
теменужка прохожда
45-55 жена |
|
Благодаря Ви! Ще уточня,не мисля ,че е слабохарактерен.Имал е успешен бизнес,имал е много жени през това време.В кризата бизнеса му се срива,жена му не издържа да загуби всичко и се разделят.Сега той отново си стъпва на краката,така че е успял да превъзмогне всичко.Сигурно това има значение за държането му. |
|
|
Пуснато на: Нед Апр 07, 2013 3:06 pm |
теменужка прохожда
45-55 жена |
|
Това е истината-Имам нужда от любов.
Към него усетих тръпка.Наистина съм красива,постигнах почти всичко от което имам нужда,но усещам празнота.Около мен има хора,които ми дават внимание,уважение,но не е това,което търся.Единствено към него изпитвам влечение и може би го изплаших,като му казах.Не зная. |
|
|
|
| |