|
Пуснато на: Сря Май 01, 2013 10:44 pm |
simple_perfect прохожда
N/A N/A |
Жената- любовница |
|
Здравейте! Не искам да бъда съдена , укоряване или съжалявана , просто искам съвет!
Започнах връзка с женен мъж с три деца! Вече повече от година и половина сме заедно. Отдавна обаче спря да ни свързва само секса. Обичам го, виждам , че и той ме обича, държим един на друг... До сега търпях всичко , но не знам защо изведнъж започна да ме боли все повече , когато той се прибира вкъщи си. Ходим по почивки за по 2 дни , по цял ден сме заедно , просто споделяме една прекрасна любов, но вечер въпреки всичко той се прибира у дома си . Това ме побърква , в един момент осъзнах , че искам да прекарам живота си с него искам да бъда майката на децата му. Разликата в годините ни е огромна , предполагам и това е причина да се замисля над по сериозна връзка с мен. Но вече не знам как да постъпя , кажете трябва да си тръгна или да продължавам да се надявам на развод от негова страна???? Осъзнавам ясно , че съсипвам едно семейство , но след като ме има мен означава , че към това семейство е останало само задължението!! Не е ли така. Кажете как да постъпя!!! |
|
|
Пуснато на: Сря Май 01, 2013 11:43 pm |
Archangel излиза без придружител
От: ????? Мнения: 977 ????????/?? 25-35 ?? |
|
|
нищо няма да развалиш.не се отказвай а се отдай на любовта си.живота е кратък и докато се чудиш и ще отлети.затуй си поговорете за бъдещето.ако се окаже че нямате търси щастие другаде.ако обаче всичко е наред не се колебай ами го грабвай и туй то. |
|
|
Пуснато на: Съб Май 04, 2013 7:42 am |
hope Модератор
От: голямото село Мнения: 3735 N/A 35-45 жена |
|
|
Споделям мнението на Архангела. Виж, питай го как ги вижда нещата в бъдеще и чак тогава се чуди какво да правиш. |
|
|
Пуснато на: Съб Май 04, 2013 9:37 pm |
simple_perfect прохожда
N/A N/A |
|
|
Благодаря за съветите, ръководих се изцяло от тях! Попитах го какво мисли по въпроса , как стоят нещата и той твърди , че към нея пази само едно уважение защото е създал семейство с нея, но иначе не може да каже , че я обича, прави секс с нея не повече от веднъж месечно по неговите думи . Казва също , че не иска развод просто защото ще стане прекалено сложно положението и не иска да спира да ме обича така както е спрял да обича нея. Моля ви помогнете ми пак ....Как да постъпя ???? |
|
|
Пуснато на: Нед Май 05, 2013 5:26 pm |
sladoled философства за живота
От: Сливен Мнения: 2562 N/A 45-55 N/A |
|
|
Може би не е сега времето за вземане на решение. Сега те водят емоциите, трудно е да бъдеш обективна. Най-вероятно решението ще ти се покаже само тогава, когато си готова да го приемеш. |
|
|
Пуснато на: Пон Май 06, 2013 5:13 pm |
| |