exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с насexooo -> Сближаваме се

Отговори по темата

Пуснато на: Пон Юли 15, 2013 10:32 pm

Анжелика
прохождаМнения: 1

N/A
N/A

Дали наистина изпитва нещо


Мишлета ,момиче на 19 съм ,и искам савет.
Запознах се с едно момче(22) в една дискотека ,по точно приятелка ни запозна ,разбира се на мен ми хареса,той беше даже в друга компания ,но дойде да види приятелката ми и така се запознахме .Но по едно време той пак се появи на нашата маса ,предположих че е заради приятелката ми даже си помислих че я харесва, и така както си танцувах и изведнъж се озовах в ръцете му ,и започнахме да танцуваме,беше страхотно имах чувството че съм била с този човек от дълго време толкова близка се чувствах с него ,прегръщахме се ,сплитахме ръце ,яко се бяхме възбудили ,но никой нищо не е намеквал за секс .После излязохме да си поговорим , общи теми ,пита ме имам ли си приятел и аз не разбира се,и той как така такова хубаво момиче ..... Тъкмо си казах ето хванах си нов приятел ,и той ми каза че заминава на бригада в Америка ,край сринах се стана ми гадно че отново ми се изплъзва шанса.Отново влязохме и продължих ме с танците на никой не сме обръщали внимание .На другият ден ми писа ,но нямаше как да се видим ,защото той замина .Писах му какво прави как е ..вика много работа има и време няма ,когато се освободи ще ми пише ,и така той ми писа на следващият ден душичка какво става целувка ми прати ,на по следващият ден отново муци как е ,гаджета има ли ,и аз няма няма ,и той нали си знаеш септември се връщам ,вика на море ще те водя ... Е дали си заслужава да го чакам, и дали той наистина има нещо към мен,макар че усещам че има ,момчето е мъжкарче ,не е женкар много е свестен поне така ми казаха .Пък и не ми излиза от акъла какво да правя .

Пуснато на: Вто Юли 16, 2013 2:02 pm

hope
Модератор


От: голямото село
Мнения: 3735
N/A
35-45
жена


Какво да правиш? Ми просто си живееш живота по начина по който си го водила досега и ако е писано да се случи нещо, то ще стане! Какво според теб може да се направи повече? Няма да се виждате месец и нещо, ако през това време поддържате връзка, значи интерес има и от двете страни.
Аз ти пожелавам весело лято и дано този летен флирт се превърне в една красива есенна връзка. Smile Пък ако не е този, ще е някой друг. Wink