|
Пуснато на: Пон Юли 29, 2013 6:15 pm |
scarecrow прохожда
Много поздрави от Varg |
|
Това съм аз.Ко праите ве как сте.Аз станах журналист и много мадами се мотаят край мене.Цяла зим мастурбирах и ядох шоколад.Станах много известен.Сърцето ми плаче от уважението на хората към мен. |
|
|
Пуснато на: Пон Авг 05, 2013 4:44 pm |
dude излиза без придружител
От: Софето Мнения: 743 несемеен/ейна 25-35 Мъж |
|
|
Къде си бе издънко? |
|
|
Пуснато на: Вто Авг 06, 2013 11:20 pm |
scarecrow прохожда
|
|
Пуснато на: Пет Авг 09, 2013 1:02 am |
Archangel излиза без придружител
От: ????? Мнения: 977 ????????/?? 25-35 ?? |
|
|
пък мен ме обвиняваа че аз съм варг.ся видяхте ли ба? |
|
|
Пуснато на: Вто Авг 13, 2013 4:46 pm |
Sw3e7ka излиза без придружител
|
|
Какво се случва с този сайт???
Преди беше място, на което общуването беше приятно, диалогът между хората беше лек, изпълнен с мъдрост и преди всичко със смисъл. Определено имаше какво да се научи.
Наскоро се замислих защо спрях да отделям време на този така любим мой сайт. Отваряйки тази тема и проследявайки подобни арогантни, пошли и просташки изказвания в други теми, привидно адмирирани от администраторите и по никакъв начин не смущаващи редовните членове, се сетих защо.... |
|
|
Пуснато на: Вто Авг 13, 2013 6:14 pm |
stidam Гуру
От: София Мнения: 798 семеен 25-35 мъж |
|
|
Как така влезе в exooo-то и точно тази тема ти извади очите, а не Наследството примерно, където се събира забравената мъдрост. А това за толерирането направо го подминавам (толкова съм трил, бърсал, предупреждавал, че може да е всичко, но не и толернтност към простащината). В конкретния случай тази раздумка не виждам с какво толкова провокира в теб реакцията ти.
А относно темите - защо не написа нещо позитивно или нещо изпълнено с мъдрост както в темите за килограмите и лятото? Един форум е такъв, какъвто са му потребителите. |
|
|
Пуснато на: Чет Авг 15, 2013 11:15 pm |
stanislav Модератор
От: sofia Мнения: 1101 несемейна 18-25 жена |
|
|
Пуснато на: Пон Авг 19, 2013 4:29 pm |
| |