exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Послания

Отговори по темата

Пуснато на: Пон Юли 29, 2013 6:15 pm

scarecrow
прохожда

несемеен
25-35
мъж

Много поздрави от Varg

Това съм аз.Ко праите ве как сте.Аз станах журналист и много мадами се мотаят край мене.Цяла зим мастурбирах и ядох шоколад.Станах много известен.Сърцето ми плаче от уважението на хората към мен.

Пуснато на: Пон Авг 05, 2013 4:44 pm

dude
излиза без придружител

От: Софето
несемеен/ейна
25-35
Мъж

Къде си бе издънко? Laughing

Пуснато на: Вто Авг 06, 2013 11:20 pm

scarecrow
прохожда

несемеен
25-35
мъж

Ето ма ве

http://www.youtube.com/watch?v=BITE__vjVwo

Пуснато на: Пет Авг 09, 2013 1:02 am

Archangel
излиза без придружител

От: ?????
????????/??
25-35
??

пък мен ме обвиняваа че аз съм варг.ся видяхте ли ба?

Пуснато на: Вто Авг 13, 2013 4:46 pm

Sw3e7ka
излиза без придружител

undefined
18-25
жена

Какво се случва с този сайт???

Преди беше място, на което общуването беше приятно, диалогът между хората беше лек, изпълнен с мъдрост и преди всичко със смисъл. Определено имаше какво да се научи.
Наскоро се замислих защо спрях да отделям време на този така любим мой сайт. Отваряйки тази тема и проследявайки подобни арогантни, пошли и просташки изказвания в други теми, привидно адмирирани от администраторите и по никакъв начин не смущаващи редовните членове, се сетих защо.... Wink

Пуснато на: Вто Авг 13, 2013 6:14 pm

stidam
Гуру

От: София
семеен
25-35
мъж

Как така влезе в exooo-то и точно тази тема ти извади очите, а не Наследството примерно, където се събира забравената мъдрост. А това за толерирането направо го подминавам (толкова съм трил, бърсал, предупреждавал, че може да е всичко, но не и толернтност към простащината). В конкретния случай тази раздумка не виждам с какво толкова провокира в теб реакцията ти.

А относно темите - защо не написа нещо позитивно или нещо изпълнено с мъдрост както в темите за килограмите и лятото? Един форум е такъв, какъвто са му потребителите.

Пуснато на: Чет Авг 15, 2013 11:15 pm

stanislav
Модератор

От: sofia
несемейна
18-25
жена

Върнаха ли ти компютъра от ГДБОП. Добре, че не лежа в ареста, че там как обичат педофили. Very Happy Very Happy Very Happy

Пуснато на: Пон Авг 19, 2013 4:29 pm

scarecrow
прохожда

несемеен
25-35
мъж

Ще издам книга след 14 години.Историята има продължение.Доста интригуващо.Единственното,което ще кажа е че това беше политическа поръчка от герб.

Пуснато на: Пет Авг 23, 2013 3:46 pm

arti
прохожда

N/A
25-35
мъж

Sw3e7ka си казва мнението и stidam настръхна като варена кокошка в гюм. Сакън някой да не се изкаже негативно за нацвъканото със скрити рекламки форумче ,редовно посещавано от него и още трима , тъкмо за белот. Laughing

Пуснато на: Пет Авг 23, 2013 3:48 pm

arti
прохожда

N/A
25-35
мъж

stanislav-ke , от де ги знаеш тия неща за ареста? Very Happy

Иди на страница 1, 2  Следваща