exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с насexooo -> Изневяра

Отговори по темата

Пуснато на: Чет Мар 27, 2014 9:41 pm

hector
прохождаМнения: 8
семеен
N/A
мъж

Любовен триъгълник


От известно време чета форума и се престраших да споделя и моята история и да получа съвети.
Три години имах извънбрачна връзка с една жена, която беше разведена. Влюбих се много силно в нея, а и според нейните думи и тя в мен! Разбирахме се добре, а секса беше невероятен и за двама ни-паснахме си идеално в леглото! Проблема е в това, че докато бяхме заедно, тя не спираше да си търси свободен мъж с когото да заживее евентуално в бъдеще, защото тя беше наясно от самото начало, че аз няма да се разведа, и това е от самото начало на нашата връзка. В стремежа си да намери такъв тя излизаше и с други мъже, като по едно време както разбрах в последствие се е виждала освен с мене и с още четирима мъже едновремено, съответно и със сексуалните им контакти. Много пъти се разделяхме и събирахме заради нейните контакти с други мъже. Много пъти и прощавах и преглъщах унизението, защото много я обичах... и все още я обичам! Преди година и половина тя каза, че най-после е намерила мъжа с когото евентуално би заживяла след време. Нашата връзка продължи още една година като паралелно тя се виждаше и с другия мъж. Примирих се с факта, че тя се вижда и с другия, но с течение на времето почнах много трудно да понасям изяждащата ме ревност, и реших да сложа край на тази връзка. Когато й казах, че не мога повече така, че не мога да бъда с нея когато знам, че тя преди това същия ден на обяд е била с него. Че не мога да я целувам, когато знам, че преди това му е правила свирка, и че прекратявам връзката ни, ако тя не скъса с него, или да вземе да реши с кого от двама ни иска да бъде. Тогава тя ме нарече егоист, и че съм мислил само за себе си. Тя била много влюбена в мен и толкова много ме обичала, но не можела да прекрати връзката си с него, защото аз съм бил женен, а той свободен, и иска да продължим както до сега- сиреч тримката да си се обичаме! Сложих край на връзката ни, но все още я обича, а и тя всеки ден ми пише и ми се обажда и ме навива да пръдължим да се виждаме и за напред. Моля кажете какво бихте направили на мое място? Имам ли право да искам тя да скъса с другия, както ме обвинява, при положение, че аз съм семен, а тя свободна? Егоист ли съм, че я обичам и я искам само за себе си, или тя има право да се вижда и с други свободни мъже??

Пуснато на: Пет Мар 28, 2014 11:30 am

pi4
прохождаМнения: 11
несемеен
18-25
мъж


А къде се запознавате с семейни или по-възрастни жени?

Пуснато на: Чет Апр 10, 2014 8:12 pm

Razdvoena
философства за живота


От: ???
Мнения: 1696
разведен/а
25-35
жена


или се разведи и бъди с нея или я остави да намери щастието в живота.

Хем я уж обичаш, хем обаче и женен да си стоиш, но тя да не припарва до друг.
Това не е егоизъм, това си е направо наглост.

Пуснато на: Пон Май 19, 2014 10:26 pm

hector
прохождаМнения: 8
семеен
N/A
мъж


Ами не мога да заповядвам на чувствата си.

Пуснато на: Нед Юни 08, 2014 11:09 am

Razdvoena
философства за живота


От: ???
Мнения: 1696
разведен/а
25-35
жена


след като не можеш да заповядваш на чувствата си се развеждаш и почваш да си с нея, толкова е просто!!!

Пуснато на: Пон Юни 16, 2014 11:07 pm

hector
прохождаМнения: 8
семеен
N/A
мъж


Просто е за теб, но винаги отстрани е по-лесно и по-просто. В живота всичко е сложно!

Пуснато на: Нед Юни 22, 2014 1:35 am

Archangel
излиза без придружител


От: ?????
Мнения: 977
????????/??
25-35
??


аз не виждам хекторе като си 'мастия' що се жениш?и си усложняваш живота.тъпа работа.за хубав дълъг и весел живот-никво женене и никви деца.това поне е доказано и то неведнъж.

Пуснато на: Вто Юли 15, 2014 11:24 am

hope
Модератор


От: голямото село
Мнения: 3735
N/A
35-45
жена


Май си го заслужаваш... положението в което се намираш.

Пуснато на: Пет Авг 22, 2014 2:45 pm

Strahlivetz
вече тичаМнения: 80

35-45
мъж


Здравейте сладури и сладурки! Много ми домъчня за Вас и не можах да са сдържа да погледна в "любимият" си раздел и ко да вида???
Ша ма извиняваш собственико на темата, ама сигурно ш'съм ти малко грубичък в мнението си, което няма как да не ти споделя! Та не мога да асимилирам точно какъв въпрос си задал, брате? И след като споделяш, че четеш форума, къде видя точно, че некой от тук (т.е. Нас! Ако не сте ма зачеркнали вече, поради системно неучастие) ще ти даде някакъв "удобен" за теб съвет, мнение, акъл??? Та ти малко ми се струва си на някоя друга планета, май? Все си мисля, че нормално разсъждаващите православни християни пък и другите българи в нашето общество (ако си Българин въобще, Ама щом пишеш вярно, май си! Но не съм сигурен, че си от каквото и да било общество!), не биха ти дали каквото и да било "удобно" за теб мнение, дори и Ачката до колкото видях те е "нахранил" подобаващо, нищо че винаги е "опък" на останалите! Та "байно", може ли да ти Фтъкнем и я едно въпросче така уекинко на твойта тематика, а?
Докат ти се "ербапиш" и явно правиш опити да си многоженец или пък ненадминат тарикат с нещо сигурно и нещо за "до*бване*, сигурен ли си, че некой друг такъв к'ат тебе "орач" не оре така качествено "твойта нива", а?
Нямам думи просто как някой хора са си повярвали....

Пуснато на: Вто Окт 21, 2014 9:18 pm

hector
прохождаМнения: 8
семеен
N/A
мъж


Страхливец ли си не знам, но явно не си дорасъл за такива проблеми да даваш съвети!

Иди на страница 1, 2  Следваща