exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Изневяра

Отговори по темата

Пуснато на: Пон Юни 16, 2014 3:25 pm

sonrisa
прохожда

семейна
25-35
жена

Къде се намира спирачката и не е ли твърде близо до газта?

Здравейте!
Моята история с нищо не е по-различна от хилядите други. Не съм открила нищо нечувано. Семейна съм, то е ясно. Мъжът ми е прекрасен човек и баща, но твърде различен от мен. Не си пасваме като характери.. Знам къде гледах, защо не мислих... Влюбих се лудо в него, както е писано само в романите.Тръпка, искри, безсънни нощи и голяма любов изживяхме. Но пораснахме и първоначалната тръпка премина. Остана ми любовта, остана ми обичта. И не усетих колко не си пасваме като темперамент. Аз съм огън, той е вода. Водата туши огъня, но въглените тлеят. Не иска разнообразие, да се впуснем в живота. Колко пъти го карам да идем някъде само двамата, да се забавляваме, да излизаме, да живеем.Все не иска. За романтика и цветя и дума не става. Сексът е добре. Предпочита приятелите си или да се занимава с автомобили. Аз съм под 30-те. До мен е винаги, но непълноценно. Ще ми кажете съживи връзката си с него, не мисли за глупости! Е, как да се съживи? Как да го накарам, като милион пъти съм му предлагала романтични вечери или разходки?

Идва другия. Или по-точно още не е дошъл. От 2 месеца се познаваме и не съм прекрачила границата. И той е семеен. Просто компанията му е невероятна. Харесва ми да си говоря с него, но усещам сексуалното напрежение и огромното му желание. Аз все още одържам фронта. Пасваме си много като характери и компания. Но ме привлича силно и като мъж. Не е имало никакъв физически контакт, освен няколко уж случайни докосвания. Докосвания, които прокарват 220 волта по тялото.

Не съм казала дори на най-близките си приятелки. Не смея да го изрека пред никой. Анонимността в този случай върши работа. Какво може да ми помогне да одържа, да не се поддам, да изкореня мислите? Винаги съм била заобиколена от мъжко внимание, но от както съм семейна,до сега игнорирах мъжете. Почти няма ден да не ме сваля мъж. Така че този не е първият, който ме забелязва. Първият, който забелязвам аз е. Сега на къде?

Пуснато на: Пон Юни 16, 2014 11:06 pm

hector
прохожда

семеен
N/A
мъж

И аз изпаднах в подобно положение преди време. Трябва да помислиш дали и това не са тръпките на новото, които си изпитвала и с мъжа си. Иначе съм на мнение, че ако няма щастие в семейството, всеки има право да го търси другаде.

Пуснато на: Нед Юни 22, 2014 1:33 am

Archangel
излиза без придружител

От: ?????
????????/??
25-35
??

абе без извинение.курветини сте и тва е.същества с двойнствена природа.демек импулсивни.не може да се разчита на вас.за едни плочки височина и голяма любовна писалка сте готови на всичко.това е всеизвестно.защо трябва да се излагате още?не зная.

Пуснато на: Вто Юни 24, 2014 7:30 pm

blajka
вече тича

несемейна
18-25
жена

ОХ,ние все искаме да ни се случва нещо ,да ни желаят и да ни е интересно,просто тръпка...но няма смисъл,защото всеки омръзва,не се занимаваи,важното е съпшругът ти да те привлича...просто ни харесва внимание да получаваме..тоева е..

Пуснато на: Съб Юни 28, 2014 9:38 pm

Archangel
излиза без придружител

От: ?????
????????/??
25-35
??

истината е че се едно и също.значение имат симетрия детайли класа.тва много малко жени го имат.в повечето случаи женското тяло е грозно като е голо-висят гърди,бузи(на гъзъ),кореми.и оттам идва правене на 'сек' на тъмно,стягащо бельо,колани,стягащи дреи,фотошоп,видеообработки и так дале.така че......... Laughing

Пуснато на: Вто Юли 15, 2014 11:18 am

hope
Модератор

От: голямото село
N/A
35-45
жена

Имам чувството, че очакваш някой да те окуражи, да ти каже - давай смело, щом мъжа ти е такъв, значи си го заслужава. Е да, ама няма да го кажа.
Всеки от нас се нуждае от повече внимание, разнообразие, емоции и т.н., но в живота рядко се случва да срещнеш човек, който да не промени отношението си към теб с течение на времето. И ако очакваш новата връзка да ти донесе дълготрайна тръпка, ще трябва да те разочаровам.
Този човек в момента ти е толкова интересен и забавен, защото той се стреми да ти е такъв, но след време ще загуби интерес и стимул да ти се доказва, да те ухажва и да те забавлява, и ще се превърне в сегашната ти връзка.
Аз съм абсолютно сигурна, че знаеш какво да правиш, ако не желаеш да се стига до изневяра и промяна на семейния статус. Спираш да флиртуваш с него и всичко приключва.