BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
2:55, Вторник
23 Октомври 2018г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

10 неща, които трябва да бъдат скривани от жените

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пон Май 29, 2006 1:48 pm

10 неща, които трябва да бъдат скривани от жените

Абсолютната откритост в отношенията е прекрасно нещо . Но само ако тя няма отношение към следните 10 пункта . Иначе и откритостта , и отношенията някакси бързо се свеждат до нулата ? проверено от Асоциацията на женовъдите !

Лъжата

Никога, за нищо на света не си признавай, че си я излъгал. Възможно е тя да те разбере и да ти прости, но никога повече няма да ти повярва. В такъв случай защо? И ти самият прекрасно знаеш, как всичко може да свърши.

"Бизнес" нещата

Жените са същества доволно проницателни. Така че, повярвай ми, те и без твоя помощ могат да направят правилните изводи за перспективността на отделно взетия индивид от мъжки пол. Както в леглото, така и в бизнеса. Да се фукаш с деловата си хватка и да посвещаваш приятелката си в светая светих на своите бизнеспроекти няма смисъл. В края на краищата, това си е Твоят собствен бизнес, и на никой друг.

Семейните тайни

Не товари прекрасната й главица с подробности около бавноразвиващия се семеен конфликт. И се постарай да не я хвърляш като кокал в клетка с гладни тигри по време на неделния обяд в кръга на Твоите роднини. Постави се на нейното място ? по-добре започни да я запознаваш с любимите си мами-баби-лели постепенно, максимално разтягайки този процес по време. И започни с най-симпатичните субекти. Иначе тя може да реши, че е попаднала при роднини по пряка линия на семейство Адамс.

Представите за идеал

Харесваш високи блондинки с бюст като на Памела /до операцията/? Тогава защо си избрал тази миниатюрна изящна брюнетка? Както ти е известно, любовта не подбира. А щом става въпрос за това, дръж си езика зад зъбите и престани да се прехласваш /на глас/ по спасителките на Малибу.

Грешките

От грешките се учат, но за тях не съобщават. Ако не се намираш в църква или в съдебна зала, никой не иска от теб да се изповядваш за всички грешки, извършени в живота ти. Едва ли на нея ще й се хареса да слуша пространния разказ за онзи случай, когато си провалил училищната матура или са те изгонили от работа заради приказливата секретарка на шефа. В края на краищата нея повече я интересува бъдещето, а не миналото ти.

Донжуанският списък

Ако си имал глупостта да вписваш в малко черно тефтерче имената на предишните си изгори, любови и просто интимни другарки или пък /още по-лошо/ да описваш прелестите им в сегашния си дневник, веднага, на минутата го пъхни в най-надеждния банков сейф. А най-добре го изгори и пепелта развей по вятъра. Ах, ти все още не си направил всички тези действия, обезопасяващи ценното ти тяло от нанасяне не различни по тeжест телесни повреди и все пак си запазил тефтерчето със записи от типа "Мария, просто супер, ? тел. 999-88-77"? Е, в такъв случай, сам си си виновен. Аз те предупредих!


Порносписанията

Въпреки отчаяните уверения на мъжете, сексолозите и мъжете-сексолози, жената все още продължава да смята порносписанията за четиво на перверзници. А ако въпреки всичко тя съумее да прокара паралел между появата у дома на порноиздание и вчерашния див секс, повярвай ми ? да измолиш прощение ще ти бъде до-о-о-ста сложно. Би могло в някаква степен да помогне , но не обещавам, публичното изгаряне на всички Твои порноархиви на централния градски площад.

Финансите

В самото начало за сумата, лежаща в банката или под дюшека, дамата на сърцето и леглото ти няма нужда да знае. Или в очите й ще започнат да се въртят нулички, и тогава тя ще реши, че ти си "изгодна партия", или там ще се появят кръстчета, през които доста трудно ще се добереш до душата и, съответно, леглото й. След време тя сама ще разбере колко струваш, не се съмнявай.

Приятелски тайни

Ако твоят боен другар е излял душата си пред теб, поглъщайки преди това каса бира, то това съвсем не значи, че можеш да споделиш този факт с Нея. Жените страшно обичат мъжките тайни, НО, и с не по малко силни /негативни/ чувства се отнасят към бърборковците. Подозираме, сигурно, че при удобен случай и нас могат така да ни ?споделят? заедно с всичките ни лични преживявания, в приятелска компания на бира и пържени картофи. А какво става с тези, които имат дълги езици, надявам се, няма нужда да ти казвам.

Опит

Даже ако си бил два пъти женен, три пъти осъждан и четири пъти записван в районната библиотека, това все още не ти дава право да смяташ за по-умен и по-опитен от Жената. Във всеки случай тя така мисли.
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia