BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
22:10, Сряда
19 Септември 2018г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Свирката

sexi|жена|25-35||Plovdiv
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пон Май 29, 2006 2:55 pm

Свирката

Простете дами, но как точно назовавате това, което мъжете умират да получат от вас? Орална любов, орални ласки, свирка, минет, “онова нещо”... Да, точно за това иде реч. Насилено удоволствие без размножителна цел.
Нима сексът се прави само с тази цел?
Мили дами, кога за последен път разгледахте гордостта на вашия любим? Знаете ли как изглежда пениса във всичките му аспекти, погледнат от всичките страни, докоснат и обгрижен подобаващо?

Моля ви, ако някой ви е учил, че не е редно да обръщате внимание на пениса и той служи само за да ви направи деца, забравете родителите си и техните разбирания.
Щастливото семейство се дължи до голяма степен на щастливото разбирателство в секса. Не вярвате? Попитайте съпрузите си кое е по-важно – да му готвите и да го гладите или да сте добри в оралните ласки? Мисля, че ще предпочете оралните ласки. Каквото и да са ви казали вашите майки, мъжът винаги ще предпочете една свирка пред топлата супа. Една свирка рано сутрин говори много повече от едно “Обичам те!”. Никой не си тръгва от жена, която дава всичко в секса – фантазия, страст, истински секс, липса на задръжки.

Пак ли не вярвате? Защо никога не разговаряте за това с партньора си? Случвало ли ви се е да го попитате какво иска рано сутрин – топло кафе или топли устни. Срам ви е? Ами научете се първо да изричате думите: “пенис”, “свирка”, “облизвам”, “смуча”, “прокарвам език”, “гълтам”. След това се опитайте да реализирате едно по едно тези неща. Дори първият път просто да разглеждате, да докосвате и да опитвате. Дори това малко усилие ще очарова любимия. Особено, ако му дадете да разбере, че това е само началото и малко по малко ще стигнете до там, докъдето той винаги е искал. Просто е било въпрос на време и на малко инициатива от ваша страна. Никога не е късно да започнете. Попитайте мъжа си дали ще има нещо против. Едва ли ще получите отрицателен отговор.

Скандалиризани ли има? Хайде момичета, не се срамувайте от най-любимото занимание на мъжа до вас. Със сигурност той с часове би се наслаждавал на тези неща.
Защо ли? Защото си умира от кеф само при мисълта, че поне веднъж жената до него ще поиска сама да си поиграе с него, без да се налага да се моли за това.

Съжалявам, ако има възмутени дами. Затова предлагам да направим анкета. Не, нека да са две анкети. Едната за вас, другата за вашите партньори. След това да си сравним часовниците. Какво искаме ние и какво искат те.


За дамите:
Практикувате ли орални ласки?
Колко често предлагате такива на партньора?
Колко често се налага той да ви моли за това?
Харесва ли ви да го правите?
Възбуждате ли се от това?
Колко често фантазирате за ситуация, в която правите орална любов?


За господата:
Партньорката Ви практикува ли орални ласки?
Колко често получавате такива?
Колко често се налага да я молите за това?
Харесва ли ви да получавате орални ласки?
Колко често фантазирате за ситуация, в която получавате орални ласки?
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia