BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
17:20, Сряда
18 Септември 2019г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Той свършва прекалено бързо

Юлияна|жена|18-25|несемейна|София
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Чет Юли 28, 2005 2:20 pm

Той свършва прекалено бързо

Скоростната еякулация е проблем на доста мъже, но със сигурност не е нещо, за което трябва да се притесняват нито те, нито нежните половинки. Но ако наистина виждате някакъв проблем, следващите съвети ще ви помогнат да започнете да се забавлявате в леглото и да изпитате истинско удоволствие от секса.
ЯВЛЕНИЕТО
Всички сте чували за импотентността при мъжете(т.е. невъзможността на пениса да се вдигне и задържи във възбудено състояние дълго време), а някои сигурно са го изпитали, но това не е повод за притеснение. Статистика сочи, че проблемът за преждевременното изпразване при около 15 процента от мъжете е хроничен, а при останалите той настъпва в някакъв етап от живота им.

СИГУРНО ЩЕ СИ ЗАДАДЕТЕ ВЪПРОСА, КОЛКО БЪРЗО Е "БЪРЗОТО"?
Скоростното изпразване настъпва в рамките само на няколко секунди, много често дори пенисът да е в ерекция и дори да не е проникнал във вагината на жената. Тогава вече е задължителна консултацията с лекар. За сравнение- мъжете, които нямат проблеми с изпразването, го правят в продължителност от 1 до 10 минути.

ПРИЧИНИТЕ
Има две основни причини. Първата е, че тийнейджърите се научават да мастурбират бързо и тайно, защото не желаят да ги хванат, докато го правят, По този начин те тренират половия си орган да изхвърлят сперма за много кратко време и този навик се изкоренява много трудно. Втората причина може а е притеснението. Доказано е, че скоростното изпразване рядко има физически корени. Важна роля играе психиката при мъжа. Ако той е обсебен от мисълта, че свършва бързо и непрестанно си го повтаря, тази мисъл се превръща в фикс идея и тя става реалност. Така той предопределя развръзката на всеки полов акт, и кулминацията за него е бързото свършване. Затова много момчета биха предпочели да не правят секс, отколкото да се подлагат на този стрес.

ПОД КОНТРОЛ
Грешката при повечето мъже е, че те не отдават този проблем на съзнателен контрол. За тях то е нещо, което им се случва и те не могат да го овладеят, но то е в състояни е да вгорчи живота им. Ако мъжът промени отношението си към проблема, той вече е извървял половината от пътя към преодолява- нето му. В следващите няколко реда ще се опитаме да ви дадем няколко съвета за справяне със ситуацията.

1.Безспорно най- важното нещо е спокойствието. Ако си представяте, че сексът трябва да продължава толкова дълго, колкото в порно филмите, съвсем вероятно е да се отчаяте и да не постигне желания успех. Просто не забравя, че сексът може да продължи толкова дълго, колкото желаете.

2. Техниката "забавяне" на еякулацията е друг начин, по който можете да си помогнете. Това е сигурен път, за да удължите и своето удоволствие и това на вашата партньорка. В случая процесът е изцяло на база внушение.

3. Може да удължите удоволствието си и с помоща на ръцете.Малко преди да настъпи еякулацията, или мъжът или жената хваща члена много внимателно с два пръста в областта под главичката и задържа за секунди. Този трик може да се повтори няколко пъти, докато и двамата партньори са готови за върховния миг.
ВНИМАНИЕ: методът прекъсване и започване отново може да доведе и до много по-сериозни проблеми от първоначалните, защото фокусира вниманието на жената върху това, че мъжът има проблем. Ето защо е препоръчително този метод да се прилага предимно при самозадоволяване, отколкото при секс с партньорка.

4. Упражненията "кегел" може би са познатин на онези мъже, които вече са станали бащи. Този метод се използва от младите майки за стягане на задните части след раждане.При мъжете той също помага. Двете изпъкнали части на дупето се стягат една към друга за няколко секунди и така към 30 повторения. Може би ще ви се стори лекомислено или забавно, но седалищните мускули са особено важни за контролиране на еякулацията.

5. Позата, която ще заеме мъжът при половият акт, също е много важна за това колко бързо свършва. Когато той е отгоре или отзад, краят настъпва по бързо. Ето защо изискайте от половинката си да легне върху вас и тя да е тази, която да определя ритъма. Когато наближи върховният момент можеш да и кажеш да намали скоростта, за да забави настъпването на свършването ти.

6. Практиката си остава най-сигурния начин за преодоляване на каквито и да е било проблеми в леглото. Понякога първият път за дадена нощ невинаги е най-успешния, но това не трябва да ви отказва. Постарайте се създадете атмосфера за втория или третия опит и ще се уверите, че те са много по-добри от първия. Има и друг по основен въпрос, върху който да поработите. Понякога сте толкова заети да стигнете от ерекция до изпразване, че не ви остава да изследвате женското тяло. Ако това ви се вижда невъжможно опитайте се да поговорите с половинката си като не и казвате опасенията си, просто и ги намекнете. Така вие ще се почуствате по-спокоен и сигурен, което ще ви помогне да покажете истинската си сексуалност.

ДАЙТЕ СИ ВРЕМЕ И СИ ПОДАРЕТЕ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ УДОВОЛСТВИЕ. СТРУВА СИ!
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia