BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
16:24, Събота
20 Октомври 2018г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

За какво мълчи жената в леглото ви

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 6:33 pm

За какво мълчи жената в леглото ви

Какво премълчава любимата ви, докато лежи до вас в постелята? Много неща. И за нищо на света - дори под дулото на пистолет или за много пари, няма да ви каже за какво всъщност си мисли, докато правите секс. Дори да сте много настоятелен, ще получите отговор: "че сте забележителен, умен, силен и потен". И разбира се, това няма да има нищо общо с мислите й.

Най-сексуалният орган на жената е мозъкът й, казва американската психоложка Сюзън Хейман. По време на акта той работи доста по-активно, отколкото мъжкият. Практически в тези минути дамите неуморно фантазират. Но нито една от тях не разказва за това на партньора си. Първо, за да не го обидят. И второ, защото кой знае какво може да си помисли той за тях. Има обаче начини да прозрете въжделенията на жената.

Фантазира, че е с друг мъж

Как да разберете: Вие сте заедно отдавна. Не можете да наречете страстни отношенията си извън леглото: тя рядко ви целува, прегръща или се заиграва с вас. Но когато се озовете в хоризонтално положение, тя се превръща в нежно чудовище, въодушевено като в първите години на съвместния ви живот. При това тя почти не отваря очи и не ви нарича по име.

Защо мисли за това? От 100 жени, представящи си друг на мястото на партньора си, 35 фантазират за известен актьор или обществена личност, 20 - за свой познат - колега, приятел, съсед, а 45 използват за тази цел измислен персонаж. Голяма част от дамите признават, че обичат мъжете си и не биха им изневерили в действителност. Фантазиите просто им помагат да изпитат по-голямо удоволствие от секса.

Вашите действия: Спомнете си какво я е привлякло към вас. Помислете си колко сте се променили в сравнение с онова момче. Пуснали сте коремче, ходите небръснат. Разбира се, че тя ви обича и такъв. Просто сега, за да изпита оргазъм, трябва да вика на помощ Джони Деп, Стефан Данаилов и Петър от съседния вход. Ако искате да се отървете от цялата тази компания, просто се опитайте да станете човека, в когото се е влюбила до безпаметност. Рецептата е проста: фитнесзалата, повече внимание към дрехите и маниерите.

Резултатът: Призраците от постелята ви ще трябва да си намерят друго убежище.

Мисли за ядене

Как да разберете: Ако жената е взела със себе си в спалнята кофичка кисело мляко и кутия бисквити, не е трудно да се досетите, че е гладна. И да отчетете, че апетитът по време на секс се разгаря още повече. Дори обаче да е сита, дамата пак може да си мисли за бурканче шоколад или порция понички.

Защо мисли за това? Механизмите на хранителната и половата възбуда при човека донякъде са свързани. Мозъкът нерядко се обърква, опитвайки се да разбере от какво всъщност се нуждаете. Компанията "Ревлон" е направила проучване, кои храни предизвикват "най-сексуални" асоциации у жените. 34 процента казват, че това е виното или шампанското, 29 - ягодите, 23 на сто - шоколадът. 19% пък признават, че еротични алюзии у тях създават сливите.

Вашите действия: Ако като дете са ви учили, че не е хубаво да се дъвчи в леглото, това е остарял принцип. Най-сексуалното ядене е в спалнята.

Резултатът: "Сервирайте" вечерята върху телата си и двете най-големи човешки удоволствия са ви гарантирани.

Срамува се от тялото си

Как да разберете: Тя отказва да прави секс на светло. Не харесва 499 от известните на науката 500 сексуални пози. През цялото време крие с ръка части от тялото си.

Защо мисли за това: Жените се отнасят изключително критично към тялото си. Сравнявайки се с манекенките от гланцираните списания, те са способни да си намерят хиляди недостатъци. Това, че за снимките на моделките работят куп стилисти и още толкова компютърни специалисти, изобщо не им хрумва. Косъмче на епилираното бедро или едва забележима стрия на дупето се превръща в истинска трагедия. Жената е готова да умре, но не и да покаже "своето уродство" на света. Тя обаче е склонна да прости телесното несъвършенство на партньора си.

Вашите действия: Правете й комплименти. Нека да са щедри, макар и да не отговарят на истината. Кажете й, че всичко в нея е най- красиво на света. Гърдите й са невероятни, талията - един път, а бедрата й са направо съвършени. Що се касае до очите й, такова чудо природата просто не е в състояние да сътвори втори път.

Резултатът: За себе си тя ще реши, че сте сляп и не разбирате нищо. Постепенно обаче ще престане да се стеснява. И дори ще ви позволи да я видите на светло: първоначално на пламъка на свещ, после на джобно фенерче, а след това и на лампа.

Представя си еротична сцена

Как да разберете: Ако заедно сте гледали порно, почти сигурно е, че си спомня по-забележителните сцени по време на секса с вас. Ако лежи в постелята в леопардови ботуши и изрязани бикини, вероятността, че е готова да пренесе спалнята ви в далечно датско студио, е 99 процента.

Защо мисли за това? Въпреки че някои жени са неспособни да се разчувстват при вида на порнопродукция, 70 на сто от дамите реагират на изображение на полов акт с учестяване на пулса. Незначителен факт, но свидетелстващ за нарастване на възбудата. Дамите обаче не си го признават. И вместо да кажат: Хайде да повторим това, което видяхме на касетата, те чакат вие сам да се досетите. А междувременно пресъздават забавата във въображението си.

Вашите действия: Превърнете се в изкусител. Уговорете я да погледа още десетина минути "тази гадост". Следете реакциите й, за да разберете какви сцени я възбуждат. Попитайте я открито, дали това би й харесало и й предложете да го изпробвате. Просто така, от интерес.

Резултатът: Равновесието е спазено - тя е предишното добро момиче, само се е поддала на провокациите ви. Но това, че сте способен да превърнете в реалност "срамните" й фантазии, издига акциите ви на огромна висота.

Татяна Томова
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia