BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
4:49, Събота
20 Октомври 2018г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

10 признака, че спешно се нуждаете от секс

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 7:38 pm

10 признака, че спешно се нуждаете от секс

И за мъжете и за жените.

Всички си мислят, че въпросът защо хората се занимават със секс си има ясен отговор - за продължение на рода или за получаване на оргазъм. Но както сочат статистиките в развитите държави и държавите с намаляващо население като България - най-често причините вече са съвсем други. ГОляма част от човечеството вече използва секса като решение на маса проблеми. Например:
1. Честа депресия. Всички около Вас Ви дразнят.
В кревата. По време на секс настроението се оправя. Причината е, че се повишава отделянето на ендорфин, който е хормон на щастието.
2. Постоянно нещо Ви боли?
В кревата. Преди оргазъм е доказано, че в кръвта на човека се увеличава и нивото на хормона окситоцин. А под негово въздействие се образуват и друг тип ендорфини - натурални морфини, които действат обезболяващо.
3. Наднормено тегло?
В кревата! При възбуден човек пулсът стига 150 удара в минута. А това е пулсът на тежкоатлет по време на вдигането на щангата. И за 30 минутен секс се изразходват 200 калории.

4. Слаба имунна защита?
В кревата! Доказаное, че в кръвта на хора, занимаващи се редовно със секс има с 30% повече антитела, отколкото у онези, които се въздържат. Само да не забравяте презерватива.

5. Искате по-големи цици?
В кревата! По време на секс се увеличава кръвоснабдяването на женските гърди. Те се разширяват и могат да достигнат до цели 25% прираст. А редовният секс за тях е редовна "тренировка".
6. Проблеми с паметта? Трудно усвоявате информация?
В кревата! Центърът за управление на хормоналната система - хипоталамусът в главния мозък по време на секс получава повече кислород за сметка на повишената скорост на кръвообращението. А същият хипоталамус е отговорен и за контрола над центъра за обучение и запомняне.

7. Безсъница?
В кревата! Няма да обяснявам защо. Знаете го по бързо обърналия Ви гръб и вече похъркващ съпруг.
8. Старение на кожата?
В кревата! При секс се увеличава и нивото на колагена. Защо да го търсим в скъпи кремове, когато нашият си организъм може да ни го доставя и то по такъв приятен начин? Според американски козметолози хората занимаващи се със секс поне два пъти седмично изглежда твинаги по-млади поне с две-три години от въздържателите.

9. Самочувствие?
В кревата! Когато Ви казват че сте хубава и Ви го доказват с това, че Ви искат и се борят за Вас? А когато сте "завоювал" още една дама макар и вече да сте на възраст? Какво по-добро подхранване на самочувствието?
10?
Още ли не сте в кревата!
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia