BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
5:57, Сряда
19 Септември 2018г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Не си сменяйте “кожата” на първа среща!

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пон Юни 05, 2006 6:01 pm

Не си сменяйте “кожата” на първа среща!

Бъдете каквито сте и се застраховайте от провал.
· Тя и Той преди първата среща: “Как да се облека?” Не се правете на оригинални, ако екстравагантността не ви е в стила. Бъдете каквито сте и не си сменяйте “кожата”.
· Той: “Къде да я заведа?” Ами попитай я. Тя няма да те помисли за човек без въображение. Или искаш да я сюрпризираш и да и вземеш ума? Жените по принцип обичат изненади, но ако не си сигурен, обсъди с нея мястото. Във всеки случай е добре да не е многолюдно и шумно, дори и да “планираш” само кратка любовна авантюра.
· Тя: “Не ми харесва мястото, какво да направя?”. Ако не ти допада, кажи си го смело. Не се бой от това той няма да си помисли, че си агресивна, прекалено еманципирана и искаш да го водиш за носа.
· Той: “Да и подаря ли нещо?” Да, една роза или пък нещо абсолютно нестандартно. Може и нищо. И с подарък и без него срещата може да се провали или обратното. Всъщност жената се впечатлява не толкова от подаръците, колкото от жестовете на внимание.
· Тя и Той: “За какво ли да си говорим?” Никога не започвайте с оплаквания и проблеми. Нито с приказки за болести, дори да ви мъчи зла хрема. Неутрални теми има в изобилие, но не го (я) притискай с многознайковщина и не го (я) подлагай на тест за интелигентност.
· Той: “Да и кажа ли, че е страхотна?” Прави и комплименти, но без това да бие на очи. Не бъди агресивен, нито досаден в ласкателствата. Заложи на премерения комплимен, при това – умело подбран.
· Тя: “Дали не се разприказвах много?” Голяма грешка ще е да дадеш воля на езика си и да бъбриш през цялото време. Помисли и за езика на тялото, той е много по-красноречив. Овладей жестовете си, особено онези, за които и без друго си знаеш, че са отблъскващи.
· Той: “Дали да си позволя интимност?” Никога не скачай в леглото на първата среща, независимо колко е голямо желанието – твоето и нейното. Това правило е в сила дори за връзките еднодневки. И да си сигурен, че привличането е взаимно, остави интимностите за третата среща. Няма по-голямо удоволствие от флирта, от постепенното разгаряне на страстта.
· Тя и Той:”По какво да разбера дали нещата ще имат развитие?” По раздялата. Прекалената любезност на сбогуване и подчертаната неувереност в уговорките (“Ще видя кога мога да ти се обадя”) са сигнал за провал. Обратно, невъзможността да се разделите набързо и усещането, че нещо е останало недоизказано, подсказват, че любовната магия е забъркана...
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia