BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
5:28, Събота
20 Октомври 2018г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

На лов за мъже

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пон Юни 05, 2006 6:02 pm

На лов за мъже

Ако са ви поканили на гости, по-добре приемете поканата. Защото може би точно сега ще получите най-хубавия подарък – вашата нова любов. Но първо преценете мъжа, който е привлякъл вниманието ви, за да не се разочаровате от резултата.
Как да разпознаем женкаря
Той е винаги в центъра на действието, там, където се събират най-много същества от женски пол. Защото единствената му цел е да ви изведе колкото може по-бързо навън, където да продължите действието насаме. Веднага ще се насочи към друг обект, ако му покажете, че неговата цел в никакъв случай не е и ваша. Но ако и вие искате незабавни действия, изберете него.
Как да разпознаем колебливия
Той също се интересува само от женската половина на партито, но все не е сигурен в точния обект на интереса си. Иска му се да провери всички възможности и затова непрекъснато оглежда пред себе си. Стои обикновено до вратата, откъдето може да вижда всички новодошли. Ще предпочетете този тип мъж, ако не искате да превръщате обикновения флирт в задълбочен диалог.
Как да разпознаем флиртаджията
За него флирта е просто спорт, само да я няма наблизо приятелката му. Не, че не я обича, но трябва да се докаже и пред другите, нали? Това е неговият начин да убеди себе си и всички останали, че още е желан от жените. Но ако не се и надявате на втора среща – продължавайте смело напред.
Как да разпознаем веселяка
Дансингът е неговата сцена. Забавлението е единствената му цел. Това, от което се нуждае, е повечко място за пеурфектните му танцови стъпки. Жените в никакъв случай не са основното му занимание, ако случайно някоя му обърне внимание – още по-добре. Разговорите също са на второ място. Ако вие също сте ходили на уроци по спортни танци, не пропускайте този партньор. Дансингът е ваш.
Как да разпознаем натрапника
Той се залепя до вас още в първите минути на вечерта. Достатъчно е да ви донесе чаша вино и тий е ваш до края. Ще ви затрупа с досадни грижи и няма да ви остави да обърнете внимание на дтуг. Има изненадваща способност да бъде там, където най-малко го искат. Вие не го харесвате никак, но пък, от друга страна, той сигурно ще ви носи закуската в леглото, докато проливате сълзи за очаквания принц.
Как да разпознаем срамежливеца
Обикновено е седнал някаде по-далеч от дансинга и чете обложката на дисковете. Жените не го интересуват или поне дава такъв вид. Но това е по-скоро защото смята, че опитът му и без това е обречен на неуспех, а не защото не ги харесва. Така си спестява евентуално отхвърляне. Стеснителността му е добра за жени, които обичат да водят играта. Но внимавайте да не допуснете липсата на ентусиазъм. Това отново ще го върне при неговите дискове на безопасно място
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia