BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
6:34, Вторник
11 Декември 2018г.

EXOOO -> ИзневяраОтговори по темата

Как да повярвам на измислици?

Мария-Каролина|жена|35-45|семейна|
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Съб Юни 10, 2006 3:06 am

Как да повярвам на измислици?

Имах подозрения, че съпругът ми си има любовница. Момичето, за което се съмнявах се усукваше около него и все търсеше повод да му звъни по GSM-a. Той отричаше и ме обвиняваше, че си фантазирам. Направих разпечатка на мобилния му телефон и установих, че й е звънял по няколко пъти ден - всеки понеделник и петък. Проследих всички изходящи разговори и проучих съмнителните номера, на които отговаряше женски глас. Оказа се, че освен въпросната мадама, той периодично е разговарял с още няколко жени и момичета, както и с 4-5 проститутки от обяви във вестник. Не ми даде никакво правдоподобно обяснение. Всеки път различни версии и лъжи. Най-напред - Мобилния оператор виновен, че в разпечатките му фигурират непознати телефонни номера на непознати за него хора. Втора версия - Той не е звънял, но негови приятели са ползвали GSM-a му понякога. Притиснат от фактите, че повечето от тези жени са от нашето обкръжение и аз съм му намеквала за подозренията си спрямо тях, той съчини следващата версия - понякога им звънял за да ги кани на кафе. Но никоя от тях не се съгласила да се видят, само си говорели по телефона. Попитах го защо в указателя му е записан номера на една от тях с мъжко име. Защото тя му се сваляла и ако разбера да не си помисля нещо. В резюме - с никоя нямал нищо общо, аха... да се случи случката и аз точно тогава съм взела, че съм разбрала!!! И при проститутки не бил ходил, само с приятели звъняли за да се кодошат с тях!!! Какво съвпадение само, дето и в Холивудски екшън го няма?!Някой може ли да ме убеди да повярвам на думите му?medea|??|N/A|N/A|SOFIA
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Съб Юни 10, 2006 7:24 am

....... Rolling Eyes ...Позитивно мислене - от Свами Шивананда
Каквито са мислите ви - такива ставате и вие. Каквито са мислите ви, такъв е и животът ви. Светът около вас е само това, което вие вярвате че е. Рамките, които си поставяте в мислите, чертаят ограничеността на възможностите ви.

Можете да промените настоящето като промените и подобрите мислите си. По-добри мисли водят след себе си и по-добри действия. Толерирайте само тези мисли, които са полезни. Добрите мисли са средство, мост към духовен растеж и прогрес. Хората с негативни мисли и депресивни настроения, гняв и омраза вредят на другите. Хората с радостен дух, излъчващи увереност и надежда привличат подобните емоции у другите. Те са благословия за обществото.

Мислите, които създавате в ума си, образите, които създавате в ежедневието, оформят личността ви. Позитивната мисъл побеждава негативната. Смелостта побеждава страха. Любовта разрушава омразата. Щедростта премахва мизерията и алчността. Благородството разрушава жалките мисли и завистта. Разбирателството и хармонията премахват разединението.
Бъдете винаги позитивно настроени!
***medea|??|N/A|N/A|SOFIA
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Съб Юни 10, 2006 7:52 am

ДРУГИТЕ СА САМО ОГЛЕДАЛА, КОИТО НИ ОТРАЗЯВАТ

... Very Happy


АКО ЖИВОТЪТ Е ИГРА, ТОВА СА ПРАВИЛАТА
д-р Чери Картър-Скот
"Животът е поредица от уроци,
които трябва да се изживеят,
за да бъдат разбрани."
Хелън Келър

Д-р Чери Картър-Скот е психолог, консултант, инструктор, международен лектор, автор, треньор, води семинари и е председател на Борда на директорите на Института MMS - Организацията за управление на мотивацията, специализирана в развитие на личността и на професионалната подготовка. Работила е с над 200 000 души в групи за колективна терапия или като частен консултант по целия свят. Консултант е на корпорации като IBM, GTI, Burger King, Ameriсan Express.
Автор е на 4 книги, сред които са и бестселърите "Негахолизъм" и "Ако животът е игра, това са правилата".
Десетте правила за човешките същества не са вълшебни, нито пък обещават постигане на вътрешен покой само чрез 10 стъпки.
Те не предлагат светкавично изцеление на всички емоционални и душевни болки и не носят моментално просветление.
Единственото им предназначение е да ни служат като карта по пътя на духовното израстване.
Те не са задължителни; те не нареждат какво трябва и какво не трябва да правим, да мислим или казваме.
Те не са заповеди, а само напътствия за това, как да играем играта "Живот".
Няма задължителен модел за действие.
Целта е да се пробуди съзнанието и пътуването в живота да стане по-лесно.
Десетте правила за човешките същества са:
............................................

3. НЯМА ГРЕШКИ, ИМА САМО УРОЦИ
Израстването е процес на непрекъснато експериментиране,
серия от проби, грешки и временни победи.
Неуспелите експерименти също са част от пътя към успеха.

Вместо да възприемаш своите грешки като провали, а грешките на другите - като обиди, възползвай се от възможността да се поучиш от тях. Грешката - наша или чужда, е само катализатор на духовната еволюция.
"Всяко нещастие е скрит подтик и ценен намек." (Емерсън)
Не винаги е лесно да видим доброто във всяко нещастие, което ни спохожда.
("Всяко зло за добро", Българска народна поговорка.)
За това трябва да овладеете тайните на състраданието, прошката, етиката и накрая - на хумора.

Състрадание: "Човекът е способен както на велико състрадание, така и на велико равнодушие. Изцяло във възможностите му е да развие състраданието и да надрасне равнодушието." Норман Кузънс.

Прошка: "Човешко е да съгрешиш, божествено е да простиш." Александър Поуп.

Етика: "Няма нито грешки, нито съвпадения. Благословено е всяко събитие в живота, защото идва да ни научи на нещо." Елизабет Кюблер-Рос.

Хумор: "Изключително важно е да се научим да се смеем над себе си." Катрин Мансфийл;
"Светът е оцелял, защото се е смял." Българска народна поговорка.

............................................

7. ДРУГИТЕ СА САМО ОГЛЕДАЛА, КОИТО НИ ОТРАЗЯВАТ

Не можем да обичаме или мразим нещо у някого,
освен ако в него не виждаме отразено онова,
което обичаме или мразим у себе си.

Начинът, по който възприемаме околните, е много точен барометър за отношението ни към самите нас. Ние обичаме тези, които приличат на нас, и отблъскваме онези, които излагат на показ собствените ни недостатъци. Във всеки срещнат се отразяваме ние самите.
Ако за миг допуснем, че хората в живота ни играят ролята на огледала, ще се окаже, че разполагаме с изобилие от ценна информация, която ще ни помогне да опознаем себе си.
Правило 7 учи, че трябва да отклоним вниманието си от околните и да го насочим към себе си. Вместо да преценяваме и да съдим другите, най-напред трябва да опознаем себе си. За да направим решителната крачка в преориентирането от другите към себе си, ще ни помогнат уроците по толерантност, яснота, изцеление и подкрепа.
Толерантност: "Всичко, което ни дразни у околните, всъщност ни води към самоопознаване." Карл Юнг ;
"Живейте и оставете другите също да живеят." Съвременен фолклор.

Яснота: "Понякога светлината проблясва на най-невероятни места. Трябва само да гледаме в правилната посока." Джери Гарсия.
Яснотата е умението да виждаш бистро и се постига в моментите на вътрешно съзерцание. Трябва само да се преориентираш отвън навътре, да престанеш да се занимаваш с другите и да се вгледаш в себе си.

Изцеление: "Изцелението е въпрос на време, но понякога и на възможност." Хипократ.
Изцелението е възстановяване на състоянието на цялост и изцяло зависи от собственото ти желание.

Подкрепа: "Има два начина да разпространяваш светлина: да бъдеш свещ, или да си отразяващото я огледало." Едит Уортън.
Да подкрепиш някого означава да му помогнеш да се изправи на крака в труден за него момент, като с готовност и желание му вливаш сили, жизненост и енергия. Тайната е в това, че когато помагаш на другите, ти всъщност подкрепяш себе си. Неприемането на външна помощ е най-сигурният индикатор, че отказваш да си помогнеш сам.
..............................................

9. ОТГОВОРИТЕ, ОТ КОИТО ИМАШ НУЖДА, СА У ТЕБ САМИЯ
Отговорите на всички въпроси, които животът ти поставя, ти носиш в себе си. Трябва само да повярваш и да се възползваш.
Всеки има своята духовна ДНК, която по същество е генератор на вътрешна мъдрост, излъчващ послания за житейското ни предназначение.
Непрекъснато получаваме съобщения или указания от интуицията си, която неотклонно ни води към истинската цел на нашия живот.
Независимо от нагласата и желанието ни, истинските послания ще ни настигнат, колкото и да бягаме от тях. Вместо да се борим с интуицията си, по-разумно е да я превърнем в свой съюзник в пътешествието си през живота.
За да следваме Правило 9, трябва да научим уроците на слушането, доверието и вдъхновението. Те ще ти помогнат да се свържеш с вътрешната си Мъдрост, която знае всичките необходими ти отговори.

Вслушване: "Съзнанието не е нищо друго, освен разбиране - съчетание от всичко, на което обръщаме внимание." Дийпак Чопра.
Урокът се състои в това, да се настроиш на честотата на излъчване на собствената си духовна ДНК. Това, което ти се предава чрез нея, е най-доброто за теб.

Доверие: "Вярвай в себе си; всяко сърце пулсира в този ритъм." Ралф Уолдо Емерсън.
През целия ти живот са те учили да не вярваш на себе си. Сега ти трябва да преодолееш този навик, защото доверието в себе си е връщане към собствените ти инстинкти, които са в пълно съзвучие със собствените ти интереси.

Вдъхновение: "Сред делника трябва да намерим духовната храна за творческото начало в душите си." Сарк.
Вдъхновението е мигът на докосване и освобождаване на духа. Нещо запалва пламъка на вдъхновението и предизвиква послание, което отново ни напомня, че всички отговори вече са в нас.
..............................................


И ОЩЕ ЗА ПРАВИЛАТА НА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ:
· Всеки урок ще се повтаря, докато го усвоиш.
· След това идва проверката.
· Издържиш ли изпита, преминаваш към следващия урок.
· Вчерашният ден е вече история, утрешният е загадка, а днешният е дар.
· Когато търсиш истинския урок в дадена ситуация, ти всъщност се пречистваш.
· Припомняй си, че си тук, за да учиш.
· Обръщай внимание на всичко, което преживяваш.
· Бъди прилежен в действията си, за да разбереш урока.
· Питай и ще получиш отговор.
· Проучвай всички възможни варианти.
· Открий ефекта на огледалото в своето отношение към околните.
· Приемай всяка трудност като предоставена възможност.
· Вярвай в себе си.
· Довери се на интуицията си и нека тя те води във всеки избор.
· Бъди състрадателен към себе си.
· Помни, че няма грешки, има само уроци.
· Обичай себе си, доверявай се на своя избор и всичко ще бъде възможно!
............... Very Happymedea|??|N/A|N/A|SOFIA
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Съб Юни 10, 2006 7:52 am

ДРУГИТЕ СА САМО ОГЛЕДАЛА, КОИТО НИ ОТРАЗЯВАТ

... Very Happy


АКО ЖИВОТЪТ Е ИГРА, ТОВА СА ПРАВИЛАТА
д-р Чери Картър-Скот
"Животът е поредица от уроци,
които трябва да се изживеят,
за да бъдат разбрани."
Хелън Келър

Д-р Чери Картър-Скот е психолог, консултант, инструктор, международен лектор, автор, треньор, води семинари и е председател на Борда на директорите на Института MMS - Организацията за управление на мотивацията, специализирана в развитие на личността и на професионалната подготовка. Работила е с над 200 000 души в групи за колективна терапия или като частен консултант по целия свят. Консултант е на корпорации като IBM, GTI, Burger King, Ameriсan Express.
Автор е на 4 книги, сред които са и бестселърите "Негахолизъм" и "Ако животът е игра, това са правилата".
Десетте правила за човешките същества не са вълшебни, нито пък обещават постигане на вътрешен покой само чрез 10 стъпки.
Те не предлагат светкавично изцеление на всички емоционални и душевни болки и не носят моментално просветление.
Единственото им предназначение е да ни служат като карта по пътя на духовното израстване.
Те не са задължителни; те не нареждат какво трябва и какво не трябва да правим, да мислим или казваме.
Те не са заповеди, а само напътствия за това, как да играем играта "Живот".
Няма задължителен модел за действие.
Целта е да се пробуди съзнанието и пътуването в живота да стане по-лесно.
Десетте правила за човешките същества са:
............................................

3. НЯМА ГРЕШКИ, ИМА САМО УРОЦИ
Израстването е процес на непрекъснато експериментиране,
серия от проби, грешки и временни победи.
Неуспелите експерименти също са част от пътя към успеха.

Вместо да възприемаш своите грешки като провали, а грешките на другите - като обиди, възползвай се от възможността да се поучиш от тях. Грешката - наша или чужда, е само катализатор на духовната еволюция.
"Всяко нещастие е скрит подтик и ценен намек." (Емерсън)
Не винаги е лесно да видим доброто във всяко нещастие, което ни спохожда.
("Всяко зло за добро", Българска народна поговорка.)
За това трябва да овладеете тайните на състраданието, прошката, етиката и накрая - на хумора.

Състрадание: "Човекът е способен както на велико състрадание, така и на велико равнодушие. Изцяло във възможностите му е да развие състраданието и да надрасне равнодушието." Норман Кузънс.

Прошка: "Човешко е да съгрешиш, божествено е да простиш." Александър Поуп.

Етика: "Няма нито грешки, нито съвпадения. Благословено е всяко събитие в живота, защото идва да ни научи на нещо." Елизабет Кюблер-Рос.

Хумор: "Изключително важно е да се научим да се смеем над себе си." Катрин Мансфийл;
"Светът е оцелял, защото се е смял." Българска народна поговорка.

............................................

7. ДРУГИТЕ СА САМО ОГЛЕДАЛА, КОИТО НИ ОТРАЗЯВАТ

Не можем да обичаме или мразим нещо у някого,
освен ако в него не виждаме отразено онова,
което обичаме или мразим у себе си.

Начинът, по който възприемаме околните, е много точен барометър за отношението ни към самите нас. Ние обичаме тези, които приличат на нас, и отблъскваме онези, които излагат на показ собствените ни недостатъци. Във всеки срещнат се отразяваме ние самите.
Ако за миг допуснем, че хората в живота ни играят ролята на огледала, ще се окаже, че разполагаме с изобилие от ценна информация, която ще ни помогне да опознаем себе си.
Правило 7 учи, че трябва да отклоним вниманието си от околните и да го насочим към себе си. Вместо да преценяваме и да съдим другите, най-напред трябва да опознаем себе си. За да направим решителната крачка в преориентирането от другите към себе си, ще ни помогнат уроците по толерантност, яснота, изцеление и подкрепа.
Толерантност: "Всичко, което ни дразни у околните, всъщност ни води към самоопознаване." Карл Юнг ;
"Живейте и оставете другите също да живеят." Съвременен фолклор.

Яснота: "Понякога светлината проблясва на най-невероятни места. Трябва само да гледаме в правилната посока." Джери Гарсия.
Яснотата е умението да виждаш бистро и се постига в моментите на вътрешно съзерцание. Трябва само да се преориентираш отвън навътре, да престанеш да се занимаваш с другите и да се вгледаш в себе си.

Изцеление: "Изцелението е въпрос на време, но понякога и на възможност." Хипократ.
Изцелението е възстановяване на състоянието на цялост и изцяло зависи от собственото ти желание.

Подкрепа: "Има два начина да разпространяваш светлина: да бъдеш свещ, или да си отразяващото я огледало." Едит Уортън.
Да подкрепиш някого означава да му помогнеш да се изправи на крака в труден за него момент, като с готовност и желание му вливаш сили, жизненост и енергия. Тайната е в това, че когато помагаш на другите, ти всъщност подкрепяш себе си. Неприемането на външна помощ е най-сигурният индикатор, че отказваш да си помогнеш сам.
..............................................

9. ОТГОВОРИТЕ, ОТ КОИТО ИМАШ НУЖДА, СА У ТЕБ САМИЯ
Отговорите на всички въпроси, които животът ти поставя, ти носиш в себе си. Трябва само да повярваш и да се възползваш.
Всеки има своята духовна ДНК, която по същество е генератор на вътрешна мъдрост, излъчващ послания за житейското ни предназначение.
Непрекъснато получаваме съобщения или указания от интуицията си, която неотклонно ни води към истинската цел на нашия живот.
Независимо от нагласата и желанието ни, истинските послания ще ни настигнат, колкото и да бягаме от тях. Вместо да се борим с интуицията си, по-разумно е да я превърнем в свой съюзник в пътешествието си през живота.
За да следваме Правило 9, трябва да научим уроците на слушането, доверието и вдъхновението. Те ще ти помогнат да се свържеш с вътрешната си Мъдрост, която знае всичките необходими ти отговори.

Вслушване: "Съзнанието не е нищо друго, освен разбиране - съчетание от всичко, на което обръщаме внимание." Дийпак Чопра.
Урокът се състои в това, да се настроиш на честотата на излъчване на собствената си духовна ДНК. Това, което ти се предава чрез нея, е най-доброто за теб.

Доверие: "Вярвай в себе си; всяко сърце пулсира в този ритъм." Ралф Уолдо Емерсън.
През целия ти живот са те учили да не вярваш на себе си. Сега ти трябва да преодолееш този навик, защото доверието в себе си е връщане към собствените ти инстинкти, които са в пълно съзвучие със собствените ти интереси.

Вдъхновение: "Сред делника трябва да намерим духовната храна за творческото начало в душите си." Сарк.
Вдъхновението е мигът на докосване и освобождаване на духа. Нещо запалва пламъка на вдъхновението и предизвиква послание, което отново ни напомня, че всички отговори вече са в нас.
..............................................


И ОЩЕ ЗА ПРАВИЛАТА НА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ:
· Всеки урок ще се повтаря, докато го усвоиш.
· След това идва проверката.
· Издържиш ли изпита, преминаваш към следващия урок.
· Вчерашният ден е вече история, утрешният е загадка, а днешният е дар.
· Когато търсиш истинския урок в дадена ситуация, ти всъщност се пречистваш.
· Припомняй си, че си тук, за да учиш.
· Обръщай внимание на всичко, което преживяваш.
· Бъди прилежен в действията си, за да разбереш урока.
· Питай и ще получиш отговор.
· Проучвай всички възможни варианти.
· Открий ефекта на огледалото в своето отношение към околните.
· Приемай всяка трудност като предоставена възможност.
· Вярвай в себе си.
· Довери се на интуицията си и нека тя те води във всеки избор.
· Бъди състрадателен към себе си.
· Помни, че няма грешки, има само уроци.
· Обичай себе си, доверявай се на своя избор и всичко ще бъде възможно!
............... Very Happydeana|жена|18-25|N/A|varna
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Съб Юни 10, 2006 11:27 am

egati absurdnite gluposti.zamisli se hubavo stryva li si daprodaljava6ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Съб Юни 10, 2006 2:24 pm

Незнам супер объкано и лъжовно е всичко незнам как успяваш да влезеш в реалността.
А и след всичките "съвети" на медея незнам. Idea Idea Ideaerika|жена|18-25||
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Съб Юни 10, 2006 2:27 pm

Здр Мария-Каролина Smile
Преди доста време имах връзка с един мъж,познатите ни питаха-Как така сме заедно,а се търсим по телефона толкова рядко?Отговорът,който аз давах гласеше-Като си звъним само се надлъгваме-тогава всяка дума му е лъжа,а аз вместо да повишавам тон просто трябва да казвам ок и да затварям.Поне като се виждаме,сме заедно-той лъже по-малко!
Разликата при мен и теб е че ти си създала семейство с този човек,имаш чувства към него,държиш на него.Гледам възрастта ти и си правя извода,че съпругът ти е във тази фаза-незнам как точно да се изразя,в която започва да изпитва притеснения относно себе си и иска да докаже на себе си-че все още "става",не го пиша в лош смисъл!!Мъжете,средно около 40те се "развихрят"-повече се вглеждат в огледалото,зарибяват се с други жени и т.н. за да докажат на себе си,че още могат!Просто мъжки комплекс,който в тази възраст избиват.
От това,което си написала,съдя че надали отскоро е това негово поведение.
Надали ще ти помогнат конфликтите с него,караниците,обидите.Така само ще се затормозите още повече и ще го тикнеш в ръцете на други жени!Промени нещо в себе си,разнообразете живота си,правете това което преди ви е доставяло удоволствие или открийте нови неща-дори и в секса.
Има много статии и постове поместени в този форум,които ще ти бъдат от полза-само се разрови.И колкото и да те боли,забрави сълзите и самосъжалението и БЪДИ ЖЕНА!С такт и ловкост скоро ще задгърбиш това и ще продължите.Във всяка връзка настъпва промяна,криза-преодолява се,но не с караници и обиди!Желая ти успех Smile
За мен проблема не е дали той има отношения с друга жена,може да прекрати връзката си,но ще дойде втора и трета...Проблема е във вашите взаимоотношения.
"Мъжът търси навън това,което не може да намери вкъщи!"Мария-Каролина|жена|35-45|семейна|
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Нед Юни 11, 2006 12:17 am

Благодаря, че откликнахте на проблема ми!

Споделяйки болката си се чувствувам разбрана и окрилена. Като я тая в себе си се чувствувам затворена в един омагьосан кръг и все се питам "Защо, защо, защо???" Колкото и да търся вината в себе си - не я намирам! От десетките разговори с него става ясно, че не е в мен причината за това негово поведение. Казва ми:"Обичам теб и не искам да се развеждаме. Няма нещо в теб, от което да не съм доволен и което да ме подтиква към изневяра, всичко между нас е наред!" Просто на човека му се живее... Все мадамите виновни - те му се натискат, те му се свалят и той...как да откаже. И все с никоя не успял да стигне до секс, с всяка за която разбера - само свалки! Винаги е бил такъв, от самото начало на съвместния ни живот. Досещала съм се, но не съм го хващала - защото не съм искала. А и когато всеки път те упрекват, че си фантазираш - започваш сам да вярваш, че е така. Но миналата година нещо ме прихвана и реших да изясня просто за себе - фантазирам ли или не. Той настояваше: "Направи ми разпечатки за да се увериш, че си за психиатър!" Беше сигурен в мен, че няма да успея защото той е титуляр на Договора с Мобилния оператор и е невъзможно друг човек да получи разпечатки. Но аз "станах ортак с Дявола" и успях да се добера до тях за изминал период от една година. Нататък ... знаете ...! Оттогава се промени! Престана с тези глупости, седна си на задника! Преустанови всякакви контакти с въпросните дами. Но...! Има едно но...! Две от тях - тази, от която започна всичко и другата, чийто телефонен номер фигурираше в неговия указател с мъжко име ... не престават да го търсят. Той се крие, а те все напомнят за себе си. Ту едната, ту другата... /от различни градове са/. Правят курвенски номера най-вече на мен. Тероризират ме по моите GSM-и, звънят-затварят, грешки и пр. Причакват ни когато сме двамата с него и демонстративно - врътки, чупки, кикотене... Той се прави, че не ги забелязва, но аз се дразня от тяхното поведение! Макар, че отвътре ми ври и кипи, се сдържам, не се поддавам на провокациите им и ги отминавам с безразличие! Правилно ли постъпвам! Моля Ви, пишете ми!medea|??|N/A|N/A|SOFIA
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Нед Юни 11, 2006 9:35 am

За изневярата

Скъпа,Мария-Каролина!!
Прочети тези истории..може би ще са ти полезни...ЖЕЛАЯ ТИ РАЗУМ И КЪСМЕТ!!!!
http://rozali.com/story/index.php?l=2

.......... ExclamationDivine`|жена|до 18|N/A|Plovdiv
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Нед Юни 11, 2006 12:50 pm

AZ mislq 4e tova darjanie osobeno pri jenen maj se sre6ta i v drygi semeistva prosto jenite vinagi sme kato kone s kapaci i nerazbrame i dori da razberem posle pak 6te yspeem da se zalajem .Mialq 4e ti si naqsno 4e v cqlata istoriq gnilite ne6ta sa mnogo i 4e ne e izklu4itelno iskren po princip tipi4no v majki stil neznam kakvo da ti kaja pri vsi4ki tezi dokazatelstva az bix bila star6no iznervena bix pogovorila s nego no izklu4itelno seriozno i s jelanie da ne me laje za6toto vse [ak spored mene doverieto e vajno i vav vsi4ko ima vazxodi i spadove neznam situaciqta e dosta slojna
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia