BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
6:06, Сряда
19 Септември 2018г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

МЪЖКАТА МЕЧТА: ПОВЕЧЕ УДОВОЛСТВИЯ

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Нед Юни 11, 2006 4:23 pm

МЪЖКАТА МЕЧТА: ПОВЕЧЕ УДОВОЛСТВИЯ

Cоциолози, психолози, сексолози и икономисти смятат, че в много скоро бъдеще полигамията ще стане масова. Много от мъжете поддържат тази идея. При полигамните отношения, за разлика от полигамния брак, удоволствията са повече, а отговорностите – нищожни.

Психотерапевтът сексолог проф. Александър Полеев твърди, че мъжете свикват с биохимията на постоянната си партньорка. Ако в контакта си с нова партньорка те отделят средно между 4-6 милиона сперматозоиди, то при постоянната - количеството е около 1,5 милиона, а и качеството им е много по-ниско.Що се отнася до жените – при тях е обратното. Свикването с биохимията на партньора води само до положителни резултати.
Отношенията, които продължават повече от три-пет години, водят до това, че мъжът възприема своята партньорка като втора майка и не изпитва към нея особено силни сексуални чувства.
В Обединените Арабски Емирства повече от 90% от новобрачните двойки са моногамни. И само всеки десети мъж е многоженец, като половината от тях имат повече от две жени. И такива са обикновено мъжете над 40-те, които са добре материално осигурени. Според ислямската религия главата на семейството е длъжен да обезпечи всяка от своите избранници в материално отношение, но и да ги приласкава.

КАКВО СЕ СЛУЧВА СЛЕД КАТО ОТМИНЕ ЛЮБОВНАТА НЕВРОЗА
Днес в САЩ се разпадат 43% от браковете, в Англия – 42%, в Русия – 41%. Разводите в Ню Йорк са 51%, а в Москва – 49%. По време на своя мандат президентът Роналд Рейгън обеща да намали данъците на американските психотерапевти, ако те успеят да намалят броя на разводитe. Единственото, което те успяха да направят, е да формулират основните причини за краха на семейната институция.
Психолозите смятат, че състоянието на влюбеност напомня болест. Наричат го “любовна невроза”. Тогава човек възприема своя любим като най-хубавия, най-умния и най-добрия. И не след дълго разбира, че тези качества на неговия избранник не отговарят на действителността. Но когато бракът е сключен именно през първите три-четири месеца - за около 40 % от хората връзката се разпада още от самото начало, а за още 30 % това става след година. До края на третата година семейни остават само 20 %.
Психолозите са категорични, че почти всеки мъж търси в своята избраница черти, присъщи на неговата майка. Но ако например майката е хладна, надменна и е отделяла малко време на сина, мъжът може да се ожени за жена със сходни черти на характера.Обикновено такъв брак не продължава дълго.
Често мъжете се затрудняват в избора на жени, когато са възпитавани от самотни майки. Разводите при представители на т.нар. силен пол, за когото съществуват не малко митове, при техните първи бракове достига 60%. Тази доста многобройна част от мъжкото население не бърза да се ожени повторно. Ако обаче момчето е възпитавано в хармонично семейство, още по-добре заедно със сестра на възраст близка до неговата, учените смятат, че той ще е щастлив в брака си. Разводите при тази група мъже са едва 20%. Така че, жени, внимавайте!


БЪРЗИЯ СЕКС НЕ ВОДИ ДО БРАК

Двойките, които започват интимната си връзка през първия до третия ден след запознаването си, обикновено не достигат до брак. За да поиска мъжът да се обвърже с брак на него му трябва време – с други думи - да съзре за това. Дори да е великолепен сексът, ако той стане още в самото начало на връзка, това не води до възникване на дълбоки чувства. Според психолозите външността далеч невинаги е залог за щастие. Тези жени, които не са особено привлекателни, имат също толкова шансове да са щастливи в брака си, колкото и красавиците. Главното е, момичета, да не се тревожите, ако не изглеждате като фотомодел.
Американските изследователи са установили, че колкото повече съпрузите са общували преди женитбата, толкова повече се увеличават шансовете бракът им да е успешен. От тези, които са се оженили след две или повече години след запознанството си, повече от 80% остават съпруг и съпруга докрай.
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia