BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
5:06, Четвъртък
19 Юли 2018г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Tease me, please me! Учим се как да правим стриптийз!

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 5:09 pm

Tease me, please me! Учим се как да правим стриптийз!

Tease me, please me! Учим се как да правим стриптийз!


1.Най-важното - музиката! Оказва се, че е много важно да се подбере подходящата музика, от която тялото ти започва да се извива и те кара да се чувстваш хиперсексуално. Чувството за собствена неотразимост е един от компонентите за добрия стриптийз.

2. Имиджът преди всичко! Избери си - например, съседското момиче, жената-вамп или пък самовлюбеният нарцис. Помисли за подходящ костюм, допълващ образа.

3. Гримът и прическата също трябва да съвпадат с образа. Колкото си по-близко до избрания образ, толкова по-освободена ще се чувстваш и съответно ще бъдеш по-неотразима, когато се събличаш.

4. Сто дрешки и все без закопчалки! Бъди практична! Забрави за опънатите, тесни блузки, многобройните копчета и ципове. Избери си нещо, което лесно се сваля и внимавай да не си пуснеш бримка на чорапа.

5.Обувките с висок ток - жизнено необходими! Слагай само такива обувки, в които се чувстваш секси, но не забравяй, че няма да седиш с тях, а че ще танцуваш! По-добре не си избирай такива със закопчалки, защото ти предстои сваляне на чорапите!

6. Изкуството иска жертви! Стува си да обмислиш обстановката, в която ще позираш пред гаджето си. Трябва да се създаде атмосфера на тайнственост и интимност с помощта на мека, приглушена светлина, свещи, ароматични пръчици. За да го съблазниш не е достатъчно просто да се съблечеш, нужна е особена обстановка. Така че, налага се да поразмърдаш мозъка си.

7. Ела при кака! Повече шегички - това, което казваш преди да се съблечеш също е важна част от пърформанса ти. Не се освобождавай твърде бързо от сценичния костюм, който толкова трудно си измислила. Подразни по-дълго гаджето си!

8. Let me see you stripped Сваляй дрехите си ба-а-а-авно и с наслаждение.Когато освободиш от дрехи някой участък на тялото си , гордо го демонстрирай. Например, след като си свалиш ръкавицата, погали с гола ръка партньора си. Също така много красиво изглеждат контрастиращите детайли, например, одната ръка, която е все още с ръкавица и другата върху тялото му.

9. "Очи чорние, очи страстние...!" Запомни, че най-важният и ключов момент в горещия стриптийз е изражението на лицето ти хищния ти поглед. Гледай го право в очите и си придай сладострастно изражение сякаш се наслаждаваш сама на себе си. Разбра ме , нали?

10. Кулминацията идва. Ето че сваляш всичко и оставаш в новороден вид: Овации!! Бурни аплодисменти!
P.S. Даже ако нещо не се получи доброто настроение ти е гарантирано.
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia