BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
6:35, Вторник
11 Декември 2018г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Особеностите на мъжката логика

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 5:13 pm

Особеностите на мъжката логика

Той не може да открие салама в хладилника, който между другото е под носа му и има наглостта да те обвини, че се стараеш да го умориш от глад.
Логичното обяснение: Работата е там, че мъжете имат "тясно" зрение. Това означава, че ако ТОЙ гледа право пред себе си, то вижда и максимум по 45 градуса встрани. Докато ти със страничното си зрение можеш да обхванеш диапазон от 90 градуса. Всичко това се дължи на факта, че при жените обвивката на белтъка на очите е повече, отколкото при мъжете. Затова, когато видят едрогърдеста блондинка мъжете се обръщат, а на теб, за да оглеждаш внимателно някой строен красавец, даже не ти е необходимо да извръщаш глава - ти прекрасно го виждаш с периферното си зрение.

Той не ти дава гледаш любимия сериал, защото по другия канал дават екшън.
Логичното обяснение: Агресията е в пряка връзка с няколко хормона: адреналин, кортизол и тостестерон, който играе ключовата роля. В тийнеджърската възраст нивото на тостестерон рязко се повишава и в резултат младежите са по-склонни към насилие, докато след 45 годишна възраст количеството на мъжете престъпници неуклонно пада - заедно с нивото на този хормон в кръвта. Така че твоето любимо "кръвожадно чудовище" е жертва на собствените си взривни хормони. А всъщност той е мил и нежен като плюшено мече. В дълбините на душата си.

Харесва му когато си облечена с нещо, подчертаващо талията.
Логичното обяснение: При анализа на мъже от различни националности се стигнало до удивително единомислие: всички те намирали за атрактивни жени, чиито пропорции между талията и ханша били в съотношение от 0,67 до 0,8. Между другото без значение колко килограма има върху себе си дамата. Можеш да изчислиш сама своя индекс, като разделиш обхвата на талията си на сантиметрите на бедрата си. Оказва се, че мъжете избират жени с тези параметри, защото предполагат, че са по-здрави и по-плодовити. Интересно откъде ли знаят за това? Сигурно, някой им е казал...

Влизате в магазин заедно и още след 10 минути, той започва да хленчи: "Хайде да купуваме нещо и да се махаме!"
Логичното обяснение: Отсъствието на точно поставена цел действа на мъжете много потискащо.Ако кажеш, че искаш да си купиш някоя дреболийка за душата, със сигурност ще го накараш да побеснее. Най-добре е да се постави ясна цел и да му се съобщи със сериозен тон и решителен поглед: "Искам пръстен с диамант и яхта към него". На всичко отгоре, мъжете имат много бегла представа за нюансите на цветовете: те не могат да различат един от друг такива елементарни и прости оттенъка, каквито са тюркоазеното и морско-синьото.

ТОЙ залива кулинарния ти шедьовър с майонеза.
Логичното обяснение: По човешкия език са разположени изключително много вкусови рецептори, които възприемат киселия, соления, горчивия, лютивия и сладкия вкус. При мъжете преобладават рецепторите, отговарящи за соленото и киселото, а при теб - за сладкото. Затова много мъже са равнодушни към шоколада. Така, че ако искаш да му доставиш огромно удоволствие, сготви му месо с много подправки. А десерта можеш да си хапнеш с приятелка.

Вместо да ходи на гости на любимата си тъща, той предпочита да рита футбол с приятелите си. По-умно нещо не можа да измисли, а се пише за възрастен човек!
Логичното обяснение: Мъжът има нужда да изразходва излишъка от полови хормони. А спортът е идеалното средство за това. Измерванията за нивото на тостестерон показват, че по време на игра, особено при колективните видове спорт, този хормон мощно се изхвърля в кръвта. Ако ТОЙ не отиде на тренировка, то ще се постарае да се освободи от напрежението по някакъв друг начин , например, провокирайки аварийни ситуации на пътя. А на теб това трябва ли ти?

ТОЙ обича да прави секс на ярка светлина, а ти си готова да направиш това само в качеството на експеримент: меката светлина на свещите е за предпочитане.
Логичното обяснение: Зрителните образи действат най-силно на мъжете. Анкетите показват, че 76% от мъжете намират секса на ярка светлина за особено привлекателен. Тяхната гледна точка споделят едва 36% от жените. Когато затваряш очи, ти активираш други органи на чувствата - не случайно, при слепите хора е много силно развит слухът, а тактилните им усещания /осезанието/ са просто феноменални. Затова ти получаваш най-ярки сексуални усещания именно с помощта на думите и докосванията, а при мъжете най-важно е да наблюдават чувствените форми и вълнуващите заоблености на тялото ти.

Той постоянно превключва с дистанционното от един канал на друг и гледа всички програми едновременно.
Логичното обяснение: Честата смяна на кадрите му помага да мисли. Визуалната стимулация активизира работата на мозъка и на него му е по-лесно да се съсредоточи върху разрешаването на проблемите. В крайна сметка, на него въобще не му пука какво дават по ТВ, стига картинките да се сменят. Докато ти се стараеш да вникнеш в смисъла на всеки кадър и се ядосваш, че те се сменят с лудешка скорост.

Ти предпочиташ да се отпуснеш в гореща вана с много пяна, докато ТОЙ след работа в офиса предпочита да се разтовари като прави секс: за него сексът е отличен начин да освободи напрежението.
Логичното обяснение: Центърът на сексуалната активност се намира в хипоталамуса. Този мъничък участък на мозъка /той тежи само 4,5 г/ отговаря за емоциите, честотата на сърцебиене и производството на хормони. При мъжете той е малко по-тежък с няколко милиграма. Плюс това, хипоталамусът е най-чувствителен към тостестерона, който при мъжете е повече. Именно това е причината, която го кара да мисли за секс повече, отколкото, може би, на теб ти се иска.

Инициатор за свалка най-често е ТОЙ, а за раздяла - ТЯ.
Логичното обяснение: В мъжкия мозък центровете, отговарящи за емоциите и логиката са разположени доста далеч един от друг. А при жените те са значително по-близо и са връзката между тях е по-изразена. Затова жените от самото начало оценяват избраника си достатъчно обективно и като следствие имат възможността по-рано да преценят дали има вероятност за развитие на отношенията. Да, по повод неговата обективност. В едно изследване помолили няколко самотни мъже и жени да оценят привлекателността си по десетобална скала. Жена, която в 7 часа вечерта получавала петица, в 22:00 вече имала твърда седмица, а към полунощ - стабилните 8,5 бала. В това изследване участниците можели да пият алкохол и мъжката оценка растяла пропорционално на изпитото от тях. А жените, оценили даден мъж на четворка, настоявали на оценката си чак до полунощ, даже след няколко чаши шампанско.




 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia