BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
22:09, Сряда
19 Септември 2018г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Съблазнила си го. А от тук нататък?

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 5:45 pm

Съблазнила си го. А от тук нататък?

И така, запознала си се с мъжа на мечтите си,като междувеременно инициативата е била твоя, а не негова. Пред теб стои сложната задача, как да предизвикаш интерес, при това кака, че той да не те забрави веднага след думите "До виждане".

Сложно? Действително, не е лесно. Ако един мъж при запознанство може да използва настойчивост, то на нас, дамите, това е категорически противопоказано. Защо? Защото така са устроени мъжете. Те са още по-консервативни, отколкото изглеждат. Обичат да бъдат завоеватели и не допускат мисълта те да бъдат обект на завоюване.

Чуваш ли грохот на средневековни доспехи и удари на мечове? Мъжете са рицари, завоеватели, победители. Те са свикнали да постигат своето, било то повишение по служебната стълба или любова на жена. Мъжката природа се отличава от женската. Така е устроен светът - първо завоюват, после почиват на лаври.

" И сега какво", - ще ме попиташ, - "как да задържа новия Александър Македонски?"

Някой беше казал, че оръжието на жената е в нейната слабост. Давай да използваме малко от именно тази в нашия поход на мъже. Той иска да бъде завоевател - нека да заповяда! Обърни вашия разговор така, че той да почувства силата си над теб. Имаш нужда от съвет, не разбираш нещо, той има именно тази книга, която ти така дълго си търсила. Ето ти и повод да му поискащ намера на телефона! Като вземеш нещо от него, не бързай да го връщаш, изчакай малко, поговори с него по темата, обсъди прочетеното. Но само дотолкова, доколкото на него му е интересно. Ще ти се наложи да станеш един вид барометър на настроението му. И не забравяй, в никакъв случай не бъди досадна!

Да, това е цяло изкуство. И в пълна или в частична степен това изкуство го владеят мъжете. Нека се поучим от тях. Опитвали ли са да те завоюват? И какво правеше той? Подаръци. Аха! А на мъж може ли да се подаряват подаръци? А защо не? Само, че подаръците трябва да бъдат неутрални. Да кажем, разбираш, че на него спешно му трябва нещо. И ти между другото, можеш да му помогнеш или имаш въпросното нещо. просто удивително съвпадение! Разбира се, готова си да му го дадеш за известно време. Сега вече се сдобиваш с репутацията на добро и мило момиче.

Но това още не е всичко. Добрите и милите ги обичат само приказните принцове. Твоя избраник чете "Плейбой" и обожава Памела Андерсън. Готова ли си да се превъплатиш във фатална жена? И така, той трябва да почувства в теб истинска женска, извинявай за грубостта. От тук при мъжете започва любовта. Или греша? Я си спомни, кого в училище харесваха най-много момчетата - отличничката с очилата или гаджето с късата поличка?

И ето, че си се превъплатила. Вече си ярка блондинка с къса пола и ботуши на висок ток, накратко заприличала си онази същата Памела от времената, когато още е ходила на училище. А по нататък? По нататък, в никакъв случай не му давай да разбере, че това е станало по негова вина. Той трябва да подозира, че има още някой, заради когото са станали въпросните промени. Но само да подозира. Поговори с него на тази тема, разкажи му своята история за това, как си се влюбила, а в кого - това не е негова работа, нека те посъветва как да постъпиш. Отбележи си, как ще отреагира.

По нататък няма друг път. Направила си всичко, което си могла.Топката е в неговото поле. Ако опитите то да го влюбиш в себе си са останали безрезултатни - зарежи всичко, възможно е, сърцето му вече да е заето, Но ако след известно време любимият ти дойде при теб и си признае, че е влюбен в теб от пръв поглед - хвала тебе. Ти си истинска Изкусителка, тъй като си изминала адски труден път, и твоето щастие е твоя заслуга




 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia