BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
9:33, Петък
14 Декември 2018г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

22 мъже, които е добре да избягваш

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Съб Юни 17, 2006 5:13 pm

22 мъже, които е добре да избягваш

Кратка подборка от другаря Форум-ов.

Той не те гледа в очите

Мъжът е длъжен да те гледа право в очите, като Ева Херцигова в рекламата на Wonderbra. Ако той не го прави, значи "мътна му е работата тук". Иначе казано - веднага става ясно, че той или замисля някаква хитрост, или въобще не му е до теб. Впрочем, има едно изключение. Правилото не действа, ако си с рокля с дълбоко деколте или цепка. Ние от раждането си сме генетично програмирани да гледаме това място. По друг начин не можем.

Той иска позволение да те целуне

Мислиш, че това е по джентълменски? Глупости. Истинският джентълмен никога не те изнудва да отговаряш на такива деликатни въпроси: той сам безпогрешно улавя сигналите, които му изпращаш, кое може, кога и къде, а също така - кое засега трябва да почака.

Лято, слънце, а той не пее, а мрънка

Да, ние живеем в епоха на чувствителни мъже и нищо не може да се направи по въпроса. Но въпреки всичко по-добре веднага да решиш: трябва ли ти пикльо, който рони сълзи по всеки съмнителен повод? Помни ми думите: рамо, истерично потръпващо в конвулсии е лоша опора за женската ръка в трудна минута.

Той е ГОЛЯМ специалист по компютърни игри

И колко ли време е кликал с мишката, за да стане такъв?

Той твърде много, леко и бързо те ласкае

Чуй ме, ти и сама си знаеш, че не си "Мис Вселена", първа домакиня и най-добра сътрудничка в рекламна агенция. И, въпреки страстта между вас, винаги ще има други жени, които да иска да вкара в леглото си. Разбери ме правилно, мъжът е длъжен да ти внуши, че си му скъпа и желанна. Но този, който с лекота бълва комплименти по всякакъв повод, явно не го прави за пръв път.

Той поръчва най-скъпите вина на първа среща

Първо, който прави така, нищо не разбира от напитки: най-скъпите вина са ориентирани изключително за простаци. Но да беше само това! Работата не е във виното. Той пръска пари, за да прави впечатление, пуска ти прах в очите, за да не можеш веднага да видиш, че всъщност няма какво друго да ти предложи.

Той ти казва, че те обича още на втората среща

Всъщност такива признания са подозрителни. Истината за сериозните чувства обикновено се изтръгва. Ако един мъж толкова бързо произнася глагола с буквата "О", в ума му това се дешифрира по следния начин: "Може и да избързвам, но половин година без секс - това си е сериозен срок. И вече отчаяно ми се иска по-бързо да се окажа насаме с теб, за да ти се нахвърля като нерез на свиня".

Той се хвали, че в живота си не е вдигал нещо по-тежко от чаша

На масата може и да е смешно, но я да видим какъв ще е в леглото?! Измъчвайки се към 2-3 минути, той пада като сандвич на пода. Не е нужно да превръщаш спорта в религия, но ако той се гордее с шкембето си, значи просто не мисли за твоите усещания.

Той отказва да ти сготви нещо

Повярвай ми, няма мъже, които ама хич нищо да не могат в тази сфера. Може да не се справят с телешки ескалопи със сос беарнез, но пък едни яйца на очи или салата със сирене все ще могат да организират. Една от най-големите радости в живота е да нахраниш ближния. Този, който я пренебрегва е просто.... да го наречем ограничен човек.

Той мисли, че клиторът се намира в гърлото

Излиза с голяма жена, а женската география не е изучил. Сядай, двойка!

Той е на 28, а живее с мама

Случват се, разбира се, и изключения: пише докторска дисертация, грижи се за болнта, чака да свърши ремонта в мезонета... Всичко останало е показано във филма на Хичкок "Психо".

Той смята, че Хамлет - това е омлет с шунка

Разбира се, момичета, мъжете се обичат не заради професорската ерудиция, но все пак елементарното познанство със световната култура трябва да е налице. Иначе за какво ще си говорите по цял ден? За Азис? Цените на различните пазари? Какъв чипс да вземеш за бирата? Мислете сами.

Той се прави, че не чува думи като "спазми", "цистит", "инфекция"

Не веднага, но все някога ще се наложи да го пратиш до магазина за сок в студена зимна вечер. Ако мъжът не иска и да чува за женската биология, значи, той нищо такова няма и да прави. Такъв не за сок трябва да го пращаш, а по-надалеч.
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia