BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
21:36, Сряда
19 Септември 2018г.

EXOOO -> Сближаваме сеОтговори по темата

С какво бихме могли да отблъснем партньора си?

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Нед Юни 25, 2006 5:59 pm

С какво бихме могли да отблъснем партньора си?

Някои наши навици могат да извадят от равновесие всеки мъж. На пръв поглед те изглеждат несъзнателни и невинни, но пречат на пълноценните ни взаимоотношения със сълния пол. Ето какво трябва да избягваме да правим.
Опитвате се да направите впечатление на мъжа когото харесвате, но говорите прекалено малко за себе си. Толкова се безпокоите как изглеждате в нвговите очи, че забравяте да се попитате как се чувства той самият и дали всъшност е благоразположен към вас или не.

Споделяте с новият си партньор неприятните си преживявания от съвместния си живот с вашият бивш приятел. Разказвате му колко мноог ви е яд, че сте загубили 3 години от живота си с един лентяй. Грешка! Има опастност новият ви любим да си помисли, че ако един ден се разделите, ще започнете да говорите по същия начин и за него.

Когато не сте доволна от начина, по който отнасят към вас, постъпвате като малко момиче - или се разплаквате, или се нацупвате, или затръшвате вратата и си тръгвате. Правилния начин е да поискате директно това, което желаете.

От една страна не давате възможност на партньора си да поеме иниациятивата къде и как да прекарате уикенда, а от друга изисквате от него непрекъснато да ви изненадва. Оставете го да си сюрпризира и да подготви едно романтично пътуване или презживяване за двама ви.

Давате прекалено много съвети на мъжа когото обичате, действате като собствената му майка и все мърморите. Спрете да се държите с него като с малко момче, не вие трябва да го глезите, а той - вас.
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia