BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
21:24, Сряда
19 Септември 2018г.

EXOOO -> За всичко другоОтговори по темата

Кажи ми кой знак е, за да ти кажа какъв е

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Съб Юли 01, 2006 3:17 pm

Кажи ми кой знак е, за да ти кажа какъв е

Искаш ли да знаеш как ще се развият отношнията при теб? Астролозите подсказват какъв характер притежава твоя избраник, към какво се стреми и даже как умее да прави любов. Може би грешат?? Провери!

Овен
На какво да разчиташ. Целеустремеността на мъжа-Овен е невероятно заразителна, но, ако за завоюването на върхове той насочи цялата си енергия, на теб ще ти остане много малко за ползване. На това агънце сраженията са му необходими като въздух, все пак неговият покровител е Марс - войнственият Марс. Така, че не го лишавай от възможността да те завоюва.

Амбиции. В него няма нищо от дисциплинирания служител, той е въплъщение на авантюризма. Ако имаш нужда от непредсказуемост /вчера е обявил, че е фалирал, а днес организира грандиозен купон/, то пътищата ви трябва да се пресекат.

В леглото. Той е този тип мъже, които носят жената до себе си на ръце. Но за да научиш нетърпеливия Овен по-дълго да се наслаждава на любовта, трябва да пуснеш в ход цялото си обаяние.

Странности. Овните обичат интимната близост рано сутрин.


Телец
На какво да разчиташ. Попадайки най-накрая в обора, бичето проявява рядко срещана вярност
и изключително постоянство. Но поради своето здравомислие той много често изглежда упорит,
даже инатлив, но, ако вникнеш внимателно, неговите идеи са напълно разумни и той честичко
се оказва прав.
Амбиции. Телецът твърде сериозно се отнася към кариерата си и размера на заплатата си, но неговата спътница в живота от този факт само печели: той буквално я обсипва с разкошни подаръци.

В леглото. Мъжът от този знак се управлява от Венера, и при цялата си официалност като любовник той е? още по-официален. За него е подходящ само 'нормалният" секс - никакви шегички и безкрайни, многочасови нежности. Ако искаш нещо екзотично, бъди готова сама да се дегизираш в щраусови пера?

Странности. Пристрастен е към масажа.


Близнаци
На какво да разчиташ. Мъжът от този знак е движим от ума. На теб ти предстои постоянно да подклаждаш страстта и любопитството му - остроумието, парадоксалността и игривостта в общуването подхождат най-много за случая. И още нещо: даже не се и опитвай да го командаваш - иначе той просто ще изчезне от полето на зрението ти.

Амбиции .Той трябва да използва цялата си кипяща енергия, за да се чувства на ниво. То ест той е щастлив само, когато може да прави три неща едновременно. Остава само да се надяваме, че хаосът няма да те изплаши.

В леглото. Ако ти се харесваш на Близнаците и той има добро настроение, то тогава можеш да разчиташ на любов като за двама. Той ще ти осигури такъв спектакъл, че няма да можеш да не се чувстваш щастлива.

Странности .Проверява на практика всичките си фантазии.


Рак
На какво да разчиташ. Кой може да проникне в емоционалния свят на Рака, ако той се управлява
от Луната? Официалността по принцип му е чужда - както в поведението, така и в облеклото /именно
Раците са измислили грънджа/, но когато става въпрос за чувствата, той е съвършено искрен.

Амбиции. Той умее прекрасно да се разбира с околните. Той умее да организира нещата така, че на всички да им е добре. Затова се подготви към безкрайни купони в компания от приятелите и колегите му.

В леглото. Сексът е едно от неговите главни достоинства. Но, за да бъде спокоен и уверен в силите си, на Рака му е необходима спокойна обстановка - като в дома на майка му.

Странности.Боготвори женския бюст.


Лъв
На какво да разчиташ. Верността на Лъва е безпределна, ако е уверен в твоята преданост. Доказателствата за твоята страст го привеждат във възторг. След време можеш да му позволиш да вземе инициативата в свои ръце.

Амбиции. Успехът му е необходим като въздух. За да го държиш в ръце, не го карай да прави нещо, което не му харесва: той сам прекрасно знае какво му е нужно.

В леглото. Тук рядко някой може да се сравни с царствения Лъв. Оказвайки се веднъж в обятията му, ти завинаги ще останеш негова вярна поданничка.

Странности .Проявява слабост към копринени чаршафи и шикозни хотели.


Дева
На какво да разчиташ. Колкото и да се стремиш към съвършенство даже в детайлите, то това е /в най-добрия случай/ само една десета от перфекционизма на Девата. Впрочем, той ще ти бъде дълбоко признателен, ако му позволиш да почувства своята значимост. За щастие, той не се страхува от промени в живота.

Амбиции. Той е събрана личност, от онези второстепенни персонажи, на чиито рамене се крепи целият спектакъл. Но той не е и толкова невзискателен, за да не иска от живота своето си.

В леглото. Като истински спартанец, мъжът-Дева се загрява бавно. В неговото разбиране сексът е по-скоро клапан, който да изпуска напражението, отколкото наслада. Но той обича, когато го учат на нещо ново.

Странности .Обича интимните сцени в банята.


Везни
На какво да разчиташ. Да, той не е против брака, но не се залъгвай, че си попаднала
на недежден спътник за цял живот. Артист в душата си, той не понася осложнения в отношенията
/както и жените, които ги предизвикват/
Амбиции. Ако е на мястото си, той е вдъхновен гений. И не му трябват никакви съвети.

В леглото. Тук той е наистина великолепен! Единственото, което се иска от теб е? да съвпаднеш с неговия темперамент и да не се страхуваш от екперименти.

Странности .Обича властта /особенно над теб/


Скорпион
На какво да разчиташ. Скорпионът е нежен, настойчив и ревнив. Покажи му, че обичаш само и изключително него и лавината от нежни чувства ще се стовари върху теб като вулканична лава. Но рядко някой с такова постоянство ще те пита, какво е правилно и какво не. Можеш ли да понесеш вечните му съмнения?

Амбиции Той е истински стратег, макар, че не го показва. Той винаги във всичко успява.

В леглото. Слуховете за това, че Скорпионът е най-сексуалният знак на зодиака, абслютно се потвърждават от действителността. За да докаже това, на него му е необходимо само присъствието на жена. В секса за него не съществуват правила и табута.

Странности. Болката като път към удоволствието.


Стрелец
На какво да разчиташ . Мъжът-Стрелец търси жена, която да разделя жизнелюбието му.Но недей да се смееш над неосъществимите му мечти: те придават смисъл на живота му. Неговата нетактичност е широко известна, но не се обиждай - той не нарочно.

Амбиции. Да седи в офис за него е равносилно на смърт. На Стрелците им трябва простор за творчество и свобода на действията.

В леглото. Праволинейността на Стрелеца може да те накара да настръхнеш - той изговаря най-неочаквани фантазии без да се замисля за последствията. Мимолетните отношения не го привличат.

Странности .Обожава да изслушва обяснения в любов, насочени към него, естествено.


Козирог
На какво да разчиташ .Трябва да го убедиш, че го обичаш - покажи му, че чувствата ти
са абсолютно безкористни. Работата е там, че него самия много го привличат индивиди с високо
обществено положение.
Амбиции .Ако сега той не знае какво да прави, то ти трябва да знаеш, че когато намери своето поприще, той е способен така да се увлече, че ти да останеш на заден план.

В леглото. Той е склонен към неприлични настроения, но, ако ти се извисиш до нивото на неговите странности, то той е - твой.

Странности .Харесва му, когато го отхвърлят.


Водолей
На какво да разчиташ. Придава голямо значение на дружбата и затова тя може да стане добро начало на вашата връзка. Когато той веднъж разбере, че ти отиваш на среща с друг, ще се почувства безкрайно нещастен.Впрочем, привличат го загадъчни /но не чак толкова/ жени.

Амбиции. Той е творец и обожава да разобличава митове, да развенчава правила и да сгромолясва авторитети. Но зад всичката тази смелост се крие потребност от постоянно одобрение на околните.

В леглото. Истински авантюрист, заради наслаждението е способен да направи много неща, но има нуждата да му се довериш. Връзката се него гарантира моногамия и море от нежност.

Странности .Представя се в леглото с хиляди жени, но за твоето участие там не е убеден.

Риби
На какво да разчиташ.Океан от любов - това е неговата естествена среда и той умело избира курса на кораба си, независимо от това дали има буря или е истински щил. Той е истински романтик. Което го прави забележителен.

Амбиции.. Той избягва сблъсъците, защото за него е важно да създава обстановка на вселенско щастие и благополучие. Има душа на артист.

В леглото. Истински виртуоз, който изцяло се отдава на процеса.

Странности. Най-чувствителната му ерогенна зона - стъпалата на краката.

ЧАКАМ коментар мисля че има доста верни неща но дали е така .Дайте да обменим мнения Winkmoro|жена|25-35|N/A|
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Нед Юли 02, 2006 2:13 am

мнение:)

Very Happy мъжът ми е козирог.що се отнася до това дали е странен в леглото-да.но на мен ми е добре.помня че в началото се поочудих.със сигурност обаче не обича да бъде отхвърлян.иначе не му се давам да ме остави на заден план.май съм късметлиика.а по въпросаза това дали е привлечен от личности...ами не ми е давал да си мсля подобно нещо.иначе за близнетата маи е на 100% вярно... Very Happy
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia