BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
6:02, Сряда
19 Септември 2018г.

EXOOO -> Секс/ИнтимностОтговори по темата

Битката между мъжа и жената

Bodliva_Roza|жена|18-25|несемейна|София
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пон Юли 03, 2006 9:51 pm

Битката между мъжа и жената

Откъс от "Любовни лъжи и секс-тайни" на Дебора МакКинли:

"Когато мъжът е момченце, той: 1)стреля по птиците с въздушна пушка, 2)слага домашното куче в кутия и я удря с голям кол 3)измъчва котенцето с фишеци.
Момченцето се чувства доста гнусно от стореното. То носи товара на вината си дълго време. След това пораства, намира си приятелка и споделя с нея за тези занимания.
Приятелката мисли, че тази история и фактът, че мъжът й я е разказал, са доказателство за неговата уязвимост, откритост и любов.
Тя не вижда същността на историята. А тя е ПРЕДУПРЕДИТЕЛНА ПРИКАЗКА.
Един ден, когато приятелката е крехка като малката птичка, отегчителна като хленчещото коте и гледа с отдаден поглед като семейното куче, мъжът изважда въздушната си пушка и стреля по нея.
Жената лежи ранена, плаче и се чуди как някой, когото обича толкова много, може да бъде толкова жесток. Тя все още не е направила връзката.
В ОКОПИТЕ:
Жената: Преодолява проблема с несигурността. Чувства се доста добре от възможността мъжът да се върне дори ако тя трябва леко да съгреши. Действа мило и хрисимо. Щастлива е да ходи на работа, да се връща вкъщи, да пийва странното питие с момичетата и да се събужда до него. Тя се чувства в пълна безопасност и е спокойна. Приятелките й завиждат.
Мъжът: Чувства се леко раздразнителен. Убеден е в пълната й отдаденост. Забелязва, че тези дни краката й започват леко да бодат. Прави му впечатление, че винаги тя носи този потник. Забелязва, че тя винаги е тук.
...
Той се мята от тотално отегчение към вина.
Тя започва да прави леки намекчета за вечери, цветя и подаръци. Е, това наистина прелива чашата. Той започва да чувства, че са го хванали. Тази жена го е накарала да вярва, че: 1)Тя е била непретенциозна секс-машина; 2)Тя е била щастлива просто да е до него.
Сега тя иска подаръци за деня на свети Валентин, картички, цветя без никакъв повод. Мъжът се възприема като измъчен човек, на когото непрекъснато му пилят на главата. Той иска "свободна вечер".
"Свободната вечер" е погребалният звън за спокойното чувство на жената. Тя се отдава на дълбок размисъл. Ето какво си казва:
"Не трябва да се поддавам на паниката. Не трябва да ставам несигурна. Не трябва да му позволявам ДА ВИДИ, че се чувствам несигурна. Трябва да изглеждам релаксирана. Да му дам малко пространство. Ще организирам женска вечер."
Тя организира женска вечер. Върши всичко с апломб. Впечатлява другите момичета с непукизма си. Дава ясно да се разбере, че тяхното взаимоотношение е достатъчно здраво, за да може всеки "да прави собственото си нещо".
...
След като момичетата са си отишли, тя облича "черното нещо" и чака... и чака. Без значение колко късно той се прибира, без значение колко малко интерес показва към нейното облекло, тя не отронва и дума. На сутринта казва: "Добре ли прекара, миличък?" Това е мащабът на нейните разследвания.
Той я поглежда. Лоялна, любеща, истински усилено ОПИТВАЩА СЕ, и казва: "ВСИЧКО ли трябва да знаеш? Не мога ли да имам ПОНЕ една вечер, в която да изляза? Не мога ли да направя поне едно-единствено нещо, без ти да знаеш всичко за него?", и тръгва на работа.
БИТКАТА СЕ РАЗГАРЯ.
Жената приема отбранителна позиция. Стиска зъби и се държи. Когато не може повече да скрие доказателствата за сълзите си, тя споделя с приятелките си, че двамата преживяват "лош момент".
Мъжът не може да контролира момчето. Той е почти компулсивен в жестокостта си. ТАЗИ ЖЕНА ПРОСТО НЯМА ДА ОТВЪРНЕ НА УДАРА. Той я удря малко по-силно. Не може да се спре. Просто ИСКА ДА ВИДИ ДО КАКВА СТЕПЕН ТОВА БЕДНО, ТЪПО ЖИВОТИНЧЕ ЩЕ ПОНАСЯ ВСИЧКО БЕЗМЪЛВНО.
Когато мъжът най-накрая поглежда нагоре и вижда кръвта да се процежда по белите пера на гърдите на малката птичка, когато спре да крещи и чуе скимтенето на своя кучешки отдаден компаньон, когато спре неподвижно за момент и почувства скимтящото котенце да се търка в краката му...
Той се чувства ужасно.
В разгара на битката мъжът: няма да отговаря на обажданията й в службата..., ще я остави сама да отиде на рождения ден на най-добрата си приятелка...
Жената: ще се усмихва; ще плаче; ще го извинява; ще си спомня.
КОГАТО ВЕЧЕ ВСИЧКО Е СВЪРШИЛО:
Мъжът мисли, че вече всичко е свършило.
Жената мисли: "Следвашия път изобщо няма да му се размине"
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia