BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
3:03, Вторник
23 Октомври 2018г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Въпрос за грешен отговор

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Чет Юли 06, 2006 10:05 pm

Въпрос за грешен отговор

Аз по-дебела ли съм от нея? Аз по-красива ли съм от нея?

Kакво мъжете

Когато една жена започне да се чувства сигурна и уверена във връзката си, но има нужда да подобри самочувствието или поне да чуе одобрението на мъжа до себе си започва появата на досадните въпроси.

Ако сте забелязали жените никога не се допитват до мнението на бъдещ партньор относно външността или нещо друго, а се оставят пасивно да получават комплименти. Възможно е в по –късните етапи мъжете да забравят да напомнят на половинките си колко ги обичат и колко те са красиви и единствени аз тях и поради тази причина жените започват да издевателстват върху силния пол с ненужни въпроси. За ненужни разбира се ги определят само мъжете,защото жената винаги има нуждата и основно потребността да бъде ухажвана. Съвременният мъж е доста разглезен от активизиралата се и феминизирала женска общност и очаква често той пръв да бъде заговорен. Същото се отнася и до комплиментите и цветята, които средностатистическите мъже прибавят към ежедневното си отношение само с повод. В ежедневието си жената е толкова заета да се доказва, като професионалист ,че самата тя забрава да напомня за личната си нужда от внимание, обич, а както и за нуждата от малки подаръци, цветя, внимание, които са само дребни жестове, но всъщност й напомнят за интимността, любовта усещането за близост. И когато в един момент жената осъзнае, че й липсват именно тези малки и привидно несъществени подробности в ежедневието, тя започва да ги изиска.

За жените е важно както качеството така и количеството на вниманието, то трябва да е дозирано спрямо нейният потребности. Например мъжете тънко трябва да усещат нуждата от комплименти и обич в безразборни дози преди цикъла на жената, когато тя е раздразнителна и уязвима психически. Уверената съвременна жена изисква нежно уважение, нежна обич, зачитане, деликатна подкрепа, но бидейки в мъжки свят тя започва да действа като мъж. В началото на връзката си тя провокира мъжа с жестове, усмивки, погледи и думи да бъде по –внимателен, галантен, и да изказва комплименти, а по – късно забравя този от векове изпитан начин да прелъстява и да получава и започва да изисква в пряк текст по не особено романтичен начин романтични неща. Всъщност зад нейните въпроси се таи надеждата мъжът да отговори галантно, романтично на нейния романтичен порив, който е изказан в една ежедневна символика . И така жените започват да си просят “ Ти обичаш ли ме?”, като очакват на това да им се отговори с треперещ глас –“ винаги”, но обикновено получават незаинтересовано “да” или” абе не мога да го повтарям това постоянно щом съм с теб значи да”. Ако усетите, че една жена ви тормози да й отговаряте непрестанно на един и същи въпрос то предприемете мерки- направете така, че тя да се почувства обичана дори може малко да попрекалите –така тя няма да ви закача по тази тема още дълго време.

Често срещани са неприятните въпроси от типа “Ти желаеш ли ме още?” след 20 годишен брак - това разбира се не е измъчване с цел мъжете да повтарят до невнятност едно изречение - ако все още мъжа им чувства е добре да вложи сърце и й да отговори, че именно затова сте с нея и досега. Жените често искат да бъдат смятани за единствени и това да е завинаги, но поради факта, че не могат да бъдат сигурни във вашите обещания задават въпроси от типа “Тя повече ли те привлича от мен?” за жена видяна на реклама или съпруга на друг , която мъжът си е позволил да похвали за външността. Това обикновено поражда порой от въпроси,чиято цел е жената да се увери, че тя е единствената и, че вие няма да хукнете след момичето от рекламата или хубавата колежка. Мъжете трябва да внимават когато одобряват визията на друга жена, защото неминуемо започва сравнението в главата на собствената му партньорка, което е първоначално наум. Жената започва да прехвърля своите и на одобрената особа качества и най- накрая експлодира като залива мъжа със сравняващи въпроси - Аз по-дебела ли съм от нея? Аз по-красива ли съм от нея? Ти мен ли харесваш повече или нея? Кое и е толкова привлекателното? - обикновено на тези въпроси няма правилен отговор.

Каквото и да отговори един мъж, той ще бъде порицан,че се загледал по някоя друга. Разиграването на този вид разговори прилича много на въпросите и отговорите за теглото на една дама> Например ако жена ви попита “ Аз дебела ли съм” или “ дебело ли ми е дупето” ще бъде фатално, ако мъжа започне да обяснява. Най- лесният и най-правилният отговор тук би бил да се превърнете в огледалото от приказката “Снежанка и седемте джуджета”: “Ти си най- красива на света и друга няма да погледна”. След такъв отговор никога мъжът не трябва да добавя каквото и да било от типа: дори и да беше по-слаба, даже да си по-дебела или уточнение , което според него е успокояващо, (например, че преди жената е била къде къде по-дебела, сега е много слаба и т.н.). Ако все пак той сгреши и направи уточнения това ще разрази нова вълна от въпроси с липса на правилни отговори и така може дори да се достигане до скандал. След скандалът жената ще бъде убедена, че мъжа не я харесва каква е и ще се чувства нещастна и невзрачна поради, което ще бъде агресивна и раздразнителна поне няколко дена, а мъжът ще остане озадачен и одосаден от тези въпроси, на които не иска да отговаря вече.

За да съществува добро съжителство по отношение на брака или партньорството е важно жената да не забравя, че именно тя е нежния пол и с действия, думи и знаци би могла да предизвика кавалерството у мъжа. Добре е дамите да се държат поне от време на време като такива- да позволяват да им се отварят врати, да им помагат с торбите, със забиването на гвоздей и плащането на сметките. Не се безпокойте всички занаят, че можете и сама, но е добре понякога да се правите,че не ви е по силите. Позволете на мъжа да ви ухажва и да прояви мъжко поведение. Ако той все пак не започне да играе вашата игра винаги можете да му го кажете направо или да намерите друг, който да разпознава вашите сигнали.
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia