BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
6:17, Вторник
11 Декември 2018г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Атакувайте с комплименти дамите на плажа

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Съб Юли 08, 2006 8:05 pm

Атакувайте с комплименти дамите на плажа

Сега е времето да напълните тефтерчето си с телефоните на красиви жени

Навън е жега, слънцето грее лениво и няма нищо по хубаво от това, да се излегнете на плажа, любувайки се на почивката и на дамите, пърхащи наоколо. Именно на ситния пясък може напълно легално да се видят и оценят женските прелести. Там нежните създания не се крият зад полички, дънки и потничета, а се представят пред жадния мъжки поглед в първичния си блясък.

Плажните запознанства са начин да си осигурите прекрасен есенно-зимен сезон. Сега е моментът да напълните тефтерчето си с телефоните на красиви дами. И после, позвънявайки, да казвате: Помниш ли нашето малко лятно приключение. А защо от запознанството на плажа да не излезе и нещо по-сериозно?

За начало набележете обект за свалката. Направете го без излишно бързане - спокойно, делово и обстоятелствено. Изключете дамите, намиращи се на плажа с майките, татковците, с компанията или гаджетата си. Все пак нужно ви е спокойствие, а не ексцесии. Изберете някоя самотна, но интересна жена, привличаща погледа ви. Набелязвайки си обекта, трябва да се разположите в непосредствена близост до него. Повод за запознанство бързо може да бъде намерен. Започнете диалога с комплимент за фигурата на жената - краката, очите, усмивката, начина, по който й стои банският. Може да използвате фразата: Много искам да се срещна с родителите ви, за да ги попитам как са успели да създадат толкова очарователна дъщеря. Колкото и банално да изглежда изречението, то подсъзнателно ще изчетка самочувствието на нежното създание. Не прекалавайте обаче, понеже рискувате дамата да ви прогони.

Не се отнасяйте към запознанството като към изпит. Това ще ви направи безинтересен и скован. По-добре е да си го представите като малък спектакъл или весела импровизация. Жените ценят чувството за хумор. Затова за процеса на сближаване се запасете с що-годе смешен виц, малки шегички, карти за игра, минишах, mp3-плейър с интересна музика. Няма да ви навреди и определено количество самоирония.

Като правило жените не обичат свръхкратките връзки. Минимумът, който очакват, е интересен роман, максимумът - история, завършваща с предложение за брак. Затова дайте на дамата да разбере, че сте абсолютно свободен - че не сте свързан с жена, дете или дългове.

Голяма част от представителките на силния пол са своеобразни фаталистки. Те вярват в съдбата, астрологията, хиромантията и магията. Със сериозен вид вземете ръката й, за да видите какво предсказват линиите. Оптимистично разкажете за щастливата съдба, която очаква дамата. На въпроса, къде сте се научили да гадаете, кажете загадъчно: От любимата ми баба.

Дошъл е моментът, в който може да предложите на обекта на свалката бира, кола или нещо, с което да се подкрепи. Това е повод да разберете вкусовете на жената, а също и да демонстрирате щедростта си. В никакъв, ама в никакъв случай не взимайте смачканите левчета, които девойката ще ви предложи. Направите ли го, каузата ще е безвъзвратно загубена.

Запознанството трябва да бъде обезпечено. Задържително изпратете жената поне до входа на плажа и се опитайте да вземете координатите й. Поканете я на чаша кафе по-късно. Ако тя не се съгласи, благородно й подайте ръка за довиждане. Погледнете реалността в очите - може пък да не ви е харесала. Помнете, че отпускът ви е кратък и трябва да използвате всеки ден, за да не останете сам на плажа.

източник:http://tatyana.hit.bg,
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia