BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
22:54, Неделя
16 Декември 2018г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Вкусът на кулинарната Кама Сутра

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Вто Юли 11, 2006 6:14 pm

Вкусът на кулинарната Кама Сутра

Гарнирайте гозбите с много секс и чувственост Ако вършите добра работа в спалнята, на мъжа ви няма да му пука за готварските ви умения. Една ползотворна секстехника не е по-лоша от ябълков пай. Така че хвърляйте престилката, скъсайте списъка с покупките и не гледайте кулинарните предавания по телевизията. Пригответе по едно по-различно меню, в което включете много секс, подправен с чувства от седмото небе и блаженство.
За начало “Бързата храна може много бързо да ви задоволи, но ако ядете прекалено много от нея, ще се чувствате мързеливи и болни” Също както страстното бързане по време на секс може да бъде чувствено, но все пак занемарената предлюбовна игра е като да се наслаждаваш на диета с бургери и чипс. Така че следващия път, когато се изправите пред мъжа си, започнете директно с нещо от “Кама сутра”.
Пробвайте с “Бясна целувка”. Поемете и двете му устни в своите и започнете “войната на езиците”. Лижете силно езика, зъбите и небцето му, сякаш сте останали без десерт днес. За основно ястие Както добре приготвената вечеря за двама е по-вкусна от тази за сам човек, затоплена в микровълнова фурна, да достигнете до оргазъм, докато се притискате в партньора, е много по добре. Първо следвайте обичайната си линия на възбуда. Когато усетите, че сте на път да почувствате оргазъм, започнете да дишате бавно и тежко и се опитайте да се задържитена това ниво. Доведете вашата възбуда до краен предел и я задръжте, преди да избухнете, като продължавате да дишате тежко и намалявате бавно стимулирането. След като направите това, двамата с партньора си ще запалите огъня заедно. Просто регулирайте скоростта. Резултатът: едновременно изхвърчане на тапите и шампанското, разпръскано навсякаде. За десерт Игра след секс – или да гледаме футболен мач, както мъжете често правят – проблем, с който в днешни дни често се сблъскваме. Мъжкото тяло отделя хормони, предизвикващи сън, след оргазъм, но вие можете да се преборите с неговата сънливост, като пренаредите сексуалното си разписание. Правете секс рано през деня, докато още не сте напълно изтощени. Като алтернатива на това съблазнете го с нови техники. След всичко това той ще бъде настървен за нови предизвикателства, така че покажете му вашата друга природа. Сложете купа с плодове до леглото и се забавлявайте заедно. Добавете сметана и шоколад. Не мислете за това, че сте дебела. Калоричните продукти стимулират сексуалността. Напълнете артериите му с холестерол. Това ще повиши кръвообращението му, а вие ще останете доволна. източник

www.magi.triada.bg
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia