BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
9:34, Неделя
22 Септември 2019г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Масажът- стъпка към оргазма

Юлияна|жена|18-25|несемейна|София
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Съб Юли 30, 2005 1:05 pm

Масажът- стъпка към оргазма

Може би не подозирате, че можете да доставите незабравимо удоволствие на вашия партньор само с помоща на пръстите си. Как да стане това? Със следващите няколко съвета ще ви помогнем да превърнете рутината в легното в спомен, а любовната игра изпълнена с ефикасни трикове.

ЧУВСТВЕНО ПРОБУЖДАНЕ:
Започнете съблазняването с нежен масаж по главата. При това може леко да придърпате косите му назад и да докосвате бавно горната част на тялото му. Особенно чуствителна е вътрешната част на подлакътника му. Галейки я, ще се намали и набрежението и ще се породи желание за нежност и милувки.

КИТАЙСКИ ФОЙЕРВЕРК
Прегърнете го отзад с едната ръка, а другата ви остава свободна за съблазнителна акупресура(натискане на точки по тялото). Показалецът и палецът ви притискат врата му на мястото, където тилът преминава в черепа и се масажира, с лек натиск. В резултат на това гръбначният стълб изпраща сигнали до слабините.

ОПИЯНЯВАНЕ ОТ УДОВОЛСТВИЕ
Хващате неговата "мъжественост" между показалеца и палеца и с върха на пръстите си извършвате дижение.

СТРАСТНО ИЗКУШЕНИЕ
Особено чувствителен е френулът- кожичката, която свързва пениса с предкожието. Той се масажира между пръстите с пружиниращо движение. За да засилите удоволствието, може да капнете няколко капки ухаещо масажно масло. След това неговият пенис така се обхваща, че палецът трябва да сочи надолу. Стволът му се гали в посока нагоре. Отгоре му се слага ръката и тя се завърта. За да го възбудите пълноценно е необходимо с едната ръка да го държите от вътрешната страна, а с другата ръка да започнете игра отпред.
Както вече забелязахте вашата позиция е зад него. Може да позволите на въображението си да заработи и по време на масажа можете да започнете да го целувате, тогава ефектът се засилва.
Един съвет от нас. Тези няколко трика найстина са ефикасни, но вие не се старайте да ги изпълнявате като по учебник. Постарайте се обекта върху който ги прилагате да не отгатне, че той е първият. Започнете така сякаш сте го правили милион пъти и се дръжте много естествено. Тогава, повярвайте ми ефектът е поразяващ. Приятно удоволствие.
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia