BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
21:32, Вторник
15 Октомври 2019г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Анален секс - съвети

Огняна|Жена|18-25|несемейна|София
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Съб Авг 13, 2005 4:50 pm

Анален секс - съвети

АНАЛЕН СЕКС
Всеки, който иска да разшири областта на своето еротично познание рано или късно се хваща, че мисли за този полузабранен плод - "аналното сношение". Много хора го правят така, че и в прекия и в преносния смисъл може да се нарече "отзад". Достатъчно е хората да опитат или дори да помислят за секс "през задната врата", за да възникнат в тях всякакъв род негативни емоций. Така че да разгледаме този предмет обективно.
Един от главните проблеми е страха : страх от болката както у жената, така и у мъжа. Освен това, обичайни реакции са отвращението и даже внезапното изменение на чуствата към партньора, диктувани от това, че много хора не допускат възможността да свързват половата любов с частта на нашето тяло, която използваме за други нужди. Съществува също по-скоро мнимата, отколкото реалната "дълга ръка" на закона, както гражданския, така и религиозния. (В действителност тази "дълга ръка" почти никога не препятства действията на "късата ръка" ако двете се държат благоразумно и ако става дума за пълнолетни.) В много страни за единствен "легален" полов контакт се признава пенисовагиналния секс в "мисионерска" позиция. Законите осъждат много и разпространени видове сексуална практика като например оралния секс. И въпреки това аналното сношение е единствената форма на "неестествен секс", чието название води началото си още от Библията : содомия. Факта, че този вид секс често се асоциира с хомосекуализъм или животински, го првят повече приличащ на престъпление, отколкото на нещо друго и го нарежда в така наречената категория "ненормален".
Остра критика за това, което касае аналния секс заслужават порнографията и порнофилмите. Както книгите, така и филмите оставят грешно впечатление, че тази форма на секс не се отличава по своята същност от обичайното сношение. Там героинята неизменно го прави без никакво затруднение, партньора й влиза в разтворения й задник без каквато и да била трудност, сякаш във влагалището й, и оргазма, от който стиска зъби я облива още с първите няколко движения. Зрители и читатели, които взимат това за чиста монета могат да се хвърлят в бой оставяйки всякакво внимание и често биват толкова шокирани, че завинаги забравят подобна идея.
Известно е, че страха или очакването, или въобще страха пред нещо непознато винаги кара сфинктерния мускул, който управлява задното изходно отверстие - ануса (от лат. anus) да се съкращава. Това на свой ред ни предпазва от обезкуражаваща случайност в момент на стрес. Освен това се явява сериозно препядствие за тези експериментатори, които искат да се запознаят със секса "през задната врата". На аналния секс се наслаждават тези, които подхождат един към друг като диви самец и самка - много внимателно.

КАК НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПИТА
Страхът от аналното сношение започва непосредствено със започването на физическата част. Много мъже не помагат с нищо на жените като подемат тази тема. Първата бариера, която трябва да се преодолее е разбирането какво не трябва да се казва, за да отговори партньора ви "ДА". Разбира се става дума за за случая, когато въпроса поставя мъжа. Ако жената сама кани мъжа, тогава всичко е ясно : напред !
Болшинството мъже чакат до последната минута всичко е стигнало до въвеждането на пениса във влагалището по време на обичайната полова процедура, а след това следва : "Да опитаме ли отзад този път ?" Първата реакция на жената е силна уплаха : тя мисли, че ще я накара да го направят веднага. При положение, че между влагалището и задния отвор има някакви си 5 сантиметра, защо му е да се цели по-ниско ? Друго лошо начало : "Опитвала ли си някога това парче в задника си ?". Жената се страхува, че ако каже "НЕ" това ще й придаде някаква дествена привлекателност и ще го направи още по-настоятелен ; ако каже : "ДА", то дава на партньора си "зелена светлина", независимо от това иска ли го в този момент или не. Възможно е тя да е опитвала анален секс и да го мрази, а може и да е опитвала нееднократно и да й е харесало. Но и двете не означават, че иска да го прави в този момент и с този мъж.
Може да има няколко причини и не е задължително да са оскърбителни за мъжа. Може да й харесва анален секс с "малки" мъже, а той да е прекалено голям ; може би предпочита дълъг и тънък пенис в задника си и къс дебел във влагалището си. Или просто в този момент е неспокойна за храносмилателния си тракт. (Не забравяйте, че жените имат по-голям проблем с това, отколкото мъжете, което е свързано с менсртуалния цикъл.) В най-добрия случай, поставяйки я пред необходимостта да отговаря "ДА" или "НЕ", тя ще бъде нервна и стегната, а аналното сношение повече от всеки друг полов акт изисква физическо и психологическо отпускане.

ДЕЙСТВАЙТЕ С ПРЪСТИ
Когато не знаете какво да кажете - замълчете. Може лесно да узнаете заинтересуванността на партньора си без нито дума. Както и всяка друга ерогенна зона, ануса ( както отвътре, така и отвън) при различните жени има различна степен на чувствителност. В аналния секс, както и в гениталния предиграта е жизнено необходима, така, че не губете шансовете си с излишна припряност. Започнете да галите дупето й по цялата повърхност и следете реакциите. Стяга ли тя своите "бузки"? Ако да, то тя се напряга нервно, ако се отпускат - това е добър знак. Плъзнете надолу пръст по аналния й отвор. Вижте прави ли тя движение назад, опитвайки се да вкара пръста ви между бузите си? Застава ли по корем когато започнете да опипвате ректума й? Ако тя прави нещо от това, то шансовете ви растат.
Добър начин да склоните жената към анален секс е следният : да я подготвите аналогично на това, както бихте я подготвили за раздялата й с девствеността в областта на вагиналния секс... Почти всяка жена преди да е имала истинско сношение е изпитала "ръчната" работа на нетърпеливия млад ухажор. Нека ануса й изпита всички тези логични степени. С жена, която не е имала досега никого "зад гърба си" трябва да действате така, както бихте го направили с девственица. Намокрете пръста си с вагиналните й секрети или вашата собствена слюнка. По-добре използвайте тази натурална смазка, отколкото изведнъж да започнете да се суетите около нея с някакъв анален гел. Просто неопитната в в тези неща жена може да намери убийствена връзка между пръстите ви върху ануса й и кутията вазелин, която сте взели със себе си в постелята и ще реши, че се каните да я изнасилите анално.
За такова първо (встъпително) тестово проникване използвайте малкия си пръст. Той е желан гост във влагалището, дори девственото, но девствения ректум е нещо друго. Помнете, че в действията ви трябва да има максимум внимание. Вместо изведнъж да проникнете вътре прокарайте пръст около гънките на аналното й отверстаие. Бързо ще разберете дали това й харесва или не, тъй като ще започне да стяга сфинктерния мускул или за да ви помогне да вкарате пръста си или за да го избута. В това отношение свинктерните мускули имат големи способности. Когато края на пръста ви премине през външното мускулно колело не запоявайте да го движите напред-назад, както бихте направили във влагалището й - удоволствието, което получава жената от аналната любов се заключава не в движението, а във всеобхващащото чувство за изпълненото пространство, запълнено или с пръст или с пенис. Бавно вкарайте пръста, до самия му край, след това започнете да правите бавни кръгови движения без да го движите напред-назад. Тези движения и натиск ще се усещат и във влагалището, тъй като правото черво граничи непосредствено с женските полови органи. Докато правите всичко това погрижете се да вършите и нещо "не" анално - целувайте гърдите или ласкайте с език пъпа й, за да я отвлечете от размишленията още какво анално сте й приготвили.

НЕ ПЛАШЕТЕ ...

Сега тя напълно е "вкусила" показалеца ви и доволна започва да се отсръпва от вас и да протестира. Когато жената за първи път минава през такава процедура обикновено казва : "О, престани! Не е нужно!", дори и без съмнение да се наслаждава на всяка минута от това. На малките момичета в детството се внушава, че трябва да са изящни - понякога прекалено. Тя се бои, че по време на аналните ви изследвания и измервания ще се натъкнете на нещо меко казано неромантично. Дори щателно да е измила цялото си тяло под душа и да е взела вана преди да легне в постелята и да знае, че е абсолютно чиста навсякъде. Не я карайте да се тревожи - отстъпете й веднага : извадете пръста, но продължавайте предигргата върху външната част. Целувайте ануса й. нежно, в кръг, още и още. Освен това във всяка целувка има нещо успокояващо, където и да е, дори ако е на задника.
Вижте глава КЛИЗМА.

ЛАСКИ С ЕЗИК

Аналингус на латински означава "анус + език". Някои го наричат "риминг" (reaming) от староанглийското "remen", означаващо "разтварям". Думата "rim" (обгражда, обикаля) най-добре изразява същността на тази техника, тъй като ануса отвън представлява кръгъл отвор образуван от гънки.
Жената трябва да легне по корем, широко разкрачвайки крака и да подложи под себе си възглавница, за да се повдигне. Леко разтворете бузите й. Не ги разтягайте силно, иначе възбуждайки се може да й причините болка. Преди да се концентрирате върху ануса лижете нетърпеливо отгоре и отдолу аналната вдлъбнатина. Обърнете особено внимание на твърдата, жилеста област, отделяща ануса от влагалището. Това място е необикновено ерогенно, особено при жените с епизотомия - хирургическо вмешателство при раждане за разширяване на прохода. Направените шевове правят нервните окончания на това място по-чувствителни. Когато ласкаете с език ануса й правете бързи кръгови движения, не забравяйки горещо да дишате така,че тежкото ви дишане да я възбужда още повече. Само не отивайте дълбоко - така, както и за другите ерогенни зони и тук важи правилото "Колкото по-малко, толкова по-добре"
Очевидно е, че в този момент трябва да я смажете със собствената си слюнка и да я възбудите още по-силно. Да, това е много животински, пещерен вид секс, но в края на краищата не произлизаме ли от хора, действително излезли от пещерата ? Традиционния романтичен подход е прекрасен, но от време на време мъжът трябва да играе ролята на нежен звяр за своята жена. И ако тя последва инструкцийте в този урок той ще бъде приятно удивен от възбудата й в отговор на примитивната му страст. Много смятат такава процедура за безполезна, тъй като езика не може хубаво да влезе вътре. Разбира се няма да можете да го напъхате целия, но ще можете да го вкарате в колелото на сфинтерния мускул. Възбудената жена може да опита да притисне края на езика за няколко секунди - съвършенно ново и неизвестно двойнствено усещане.

ОТНОВО ПРЪСТ, НО ПО-ГОЛЯМ
Сега партньорката ви е толкова влажна и отпусната, че може да приеме показалеца ви. Вкарайте го с помощта на нежни циркулярни движения и правете пауза всеки път, когато тя се напряга, за да има възможност да се подготви да приеме по-голямата дължина и ширина. Най-малко ще се чувства "пронизана" ако лежи в ембрионална позиция настарни, допирайки колене до гърдите си. Такава позиция ще ви позволи в същото време да вкарате големия си пръст във влагалището й. Това е полезно от психологическа гледна точка, тъй като докато се опитвате да си проправите път през "задния вход" вие осъществявате и "нормална" процедура.

ПЪРВИ ОПИТ
Жената, която е приела големия пръст на мъжа си може да поиска да продължи нататък, но я безпокоят напълно естествени неща. На първо място чистотата : тя не иска да ви "изцапа" и особено не иска да види пениса ви след - просто в случая ... е, малко ли е това ... За да изключите този пречещ на удоволствието страх по-добре ползвайте презерватив, отколкото да спорите. Но тогава не забравяйте обезателно да използвате повече допълнителна смазка. Вазелина например е по-подходящ от детския крем, тъй като е гъст и желеобразен. Не жалете смазка - използвайте я както на пениса си, така и върху аналната й област.
НАЙ-ДОБРОТО решение обаче остава ПРОМИВКАТА (КЛИЗМА), което горещо ви препоръчвам. Тогава ще почувствате истинско удоволствие от аналните игри и те ще станат неизменна част от секса ви. Освен това комфорта, който ще усещате от празния ви ректум е неописуем ... Но за това има отделна глава ... Опитайте и няма да съжалявате.
Нека жената е на колене, като с гърди докосва до бедрата си : само голяма "специалистка" може да седне върху мъжа, но от друга гледна точка така ще може сама да застане в най-удобната й позиция. Застанете на колене зад партньорката си, поставете пениса си между "бузките" й и нежно притискайте главата му до ануса й. Нека следващите движения да са нейни - помолете я да движи таза си срещу вас. Когато го направи се натиснете напред - но не правете удари ! Така главата на члена ви трябва да влезе в ректума й. Не мислете, че сражнието е спечелено и не започвайте да се държите както ако бяхте във влагалището й. Пак почакайте. Паузите при аналното сношение имат по-голямо значение от активните моменти. Дайте на партньорката си да разбере че всеки път ще я чакате преди да направите следващото движение. Не трябва да я държите здраво за бедрата, тъй като ще я накарате да се чувства като в капан и може да се изплаши, че внезапно ще се вмъкнете в нея. Вместо това си намерете друга работа с ръцете - ако достатъчно възбудите клитора й тя ще е готова да даде всичко на света, за да влезете "по задния път". За мъжа не е необходимо енергично да движи пениса си, за да изпита удоволствие. Такава стегнатост сама по себе си се явява достатъчно възбуждаща, а напълнеността предизвиква пулсаций, които не могат да се усетят в по-еластичното влагалище. Освен това има психологически фактор, който заменя активното движение на мъжа - съзнанието за това, че се намира там е най-мощния от всички стимули. По общопризнатите традиционни стандарти тази територия се счита за забранена, а човешката натура винаги е склонна към действия срещу забраните. По време на първите няколко опита за анално сношение не е задължително да вкарвате пениса си докрай. Може да мине седмица, месец или дори повече преди да го направите. Важно е да се помни следното : нека успеха ви се трупа постепенно - жена, която поема сантиметър сега може да поиска два следващия път.

УДАРИ
Сега, когато и двамата сте свикнали с тази идея можете да направите нещо сходно с обикновеното сношение. Ударите на пениса в женския ректум трябва да са съобразени с това, че жената има по-малки ръце от тези на мъжа, по малки крака и всичко останало, както и по-малък ректум. И без значение колко й харесва няма да може да издържи силни удари. Можете да се наслаждавате на бавни, леки вкарвания на пениса с ускоряващо се движение и много бавен обратен ход. Не се старайте да го вкарате докрай както при вагиналното сношение ( освен ако не партньорката ви не успява са го поеме целия и чувството е ..!) Шийката на матката е твърд, жилав орган, но ануса е по-нежен. След определена практика и търсене вероятно ще намерите и други позиции за анално сношение ...

УПРАЖНЕЖНИЯ ЗА СФИНКТЕРА
За съжалежние няма упражнения, които жената да прави, за да се подготви за анално сношение. Съществуват специални разширители. Те имат различни типоразмери и преминавайки от малък към голям можете да се подготвите за анален секс. Някои се тренират с помощта на банани и краставици, но аз съм строго против това - и за двата пола. Влагалището е затворено от едната страна, а правото чрво - не. Докато доктора ги намери и извади вредата може да е сериозна.
Можете да използвате един много елементарен, но и много ефективен прийом - след вкарването на пениса и задържането му вътре за известно време го извадете за малко (можете да използвате случая да го намажете със смазка) и след това внимателно го вкарайте отново. Ще видите, че ако все още има болка ще е много по-малка. Можете да го повторите няколко пъти докато съвсем изчезне. Опитайте го ...
В действителност аналния секс съвсем не е груб и животински. В него може да има много нежност и съгласуваност на партьорите, тъй като изисква особена загриженост за удобството и усещанията на жената каквато няма при никоя друга форма на секс. Факта, че някои жени се опитват да достигнат анално удоволствие без значение, че в началото са чувствали болка е доказателство за еротичната сила на аналния секс. Съблазънта на девствеността умира труно. Дори днес жената, изпитваща дълбоки чувства към мъжа мечтае да е девственицаза него. Не трябва да се връща миналото. Ако мъжа е номер 26, то нищо на света не може да го направи първи. Но може да го направите "първи" ако никога не сте опитвали анално сношение. Много мъже го намират много лесно, едва ли не по-лесно отколкото първото "отпред". То ще бъде доказателство за това, че тя напълно ви се доверява и безвъзмездно ви поднася като подарък нещо ново. Ако жената е избрала вас, за да изпита това можете да го смятате за върховен комплимент. То означава, че за нея сте специален мъж.

НЕДОСТАТЪЦИ НА АНАЛНИЯ СЕКС

1. Вашия подход към него ако сте възпитани в духа, че подобен акт е дегенеративен и грозен ще ви бъде трудно да му се насладите напълно.
2. Ако не сте се измили добре може да бъде неприятен.
3. Ако изкарвайки члена си от влагалището ви не го измие може да поучите възпаление на влагалището.
2 и 3 можем да игнорираме с обикновена промивка (вижте глава КЛИЗМА)

ПОЛОЖИТЕЛНИ СТРАНИ НА АНАЛНИЯ СЕКС

1. Увеличава се разнообразието.
2. Не можете да забременеете, така , че ако сте забравили да си вземете теблетката не сте ограничени само с орален секс.
3. Ако имате тежък менструален период, то аналния секс ще стане удачна алтернатива.
4. Аналния секс открива пред вас съвършено друг, неизучен свят на усещане с нови чувствени хоризонти.
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia