BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
11:32, Вторник
15 Октомври 2019г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Приятелите ти не я харесват?!

Огняна|Жена|18-25|несемейна|София
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пет Окт 14, 2005 7:23 am

Приятелите ти не я харесват?!

Издигането в култ мъжко приятелство често поставя представителите на силния пол пред дилемата “тя или ние”

Харесвате я много. Смятате, че тя е жената на живота ви. Готов сте да направите всичко за нея. Не можете да проумеете обаче, защо приятелите ви са толкова критични спрямо нея. Въпреки огромните усилия, които полагате, все не успявате да ги накарате да я приемат поне малко. Колкото и абсурдно да звучи, понякога това може да се окаже огромен проблем, като най-вероятната и честа развръзка е раздялата с любимата, колкото и много да я обичате, твърди сп.”Мари Клер”.
Дилемата “приятелите или тя” е една от най-трудните за представителите на силният пол. Мъжкото приятелство често се издига почти в култ, заставайки на първо място в ценностната система на Мачовците. Понякога обаче, те му отдават прекалено голяма важност, жертвайки много по-ценни и стойностни неща в името на приятелите, коментира списанието. Според експерти психолози, цитирани от изданието, жените в подобни ситуации преценяват много по-реалистично и обективно. Докато мъжете често сляпо се подчиняват на неписаните правила и общоприетите предпочитания в компанията им.
Как се познава, че не я харесват ?
Понякога приятелите ви нямат смелост да ви го кажат в лицето. Затова и го показват чрез действия и намеци, които също са доста показателни и изразителни.
►Винаги намират повод и причина да я критикуват – дали, че дрехите и я правят прекалено дебела или мирише на сандвич със сирене. Винаги могат да си намерят нещо, за което да се хванат.
►Споменават някакви неща за вас в нейно присъствие, така че да я засегнат. Например – за трите девойки, които сте свалили за една вечер. Или колко не сте харесвали прекалено слаби жени ( в случая тя естествено би трябвало да е от кльощавите).
Никога не я наричат по име. Винаги използват определения или доста колоритни епитети. Не се обръщат към нея, назовавайки я с малкото и име.
►Не я слушат, когато говори. Винаги, когато се опитва да каже нещо, те или пренебрежително мълчат, или подминават думите й, захващайки нова тема на разговор.
►Когато ви се обаждат по телефона и попадат на нея, директно й затварят слушалката. След това ви набират по мобилния телефон. Избягват всякакви контакти с нея, без да се притесняват, че тя го усеща и разбира.
►Започват да избягват срещите с вас, ако сте в компанията на девойката си. По този начин се опитват да ви намекнат, че ако не се отървете от нея, ще загубите тях като приятели.
►Казват ви директно в лицето, че не я харесват и не искат да я виждат. По този начин откровено ви поставят дилемата – или тя или ние.
ЗАЩО ГО ПРАВЯТ?
►Много често една от основните причини е чисто мъжката ревност и страх, че ще загубят приятеля си. Компанията ви смята, че любовта ще ви заслепи и ще забравите за тях. Тези опасения обаче в повечето случаи са излишни, понеже колкото и да са влюбени, мачовците никога не игнорират напълно приятелите си за сметка на любимата. За да ги убедите напълно обаче, добре е да им кажете в прав текст, че тя не може да измести приятелството ви.
►Другарите са за това, за да се опитват да ви предпазят от неприятности и нараняване. Затова и, визирайки факта, че може би сте заслепен от любовта, се опитват да ви отворят очите за истинската същност на любимата ви – както я виждат и възприемат те обаче. Ако са я хванали, че ви изневерява, те няма да ви го кажат дирекно, за да не ви наранят. Затова избират косвеният подход, просто демонстративно да изразят негативното си отношение спрямо нея. За разлика от повечето жени, мъжете почти винаги се пазят един друг от неподходящи обвързвания с представителки на нежния пол. Затова и понякога си струва да обръщате внимание на критиките им, съветва сп. “Мари Клер”.
►Не е изключено и те също да са се влюбили в нея. По този начин се опитват да ви скарат, за да я свалят впоследствие. Тази версия обаче е прекалено егоистична и лоша, за да и се обръща внимание. Все пак ако сте наистина приятели и са влюбени в дамата ви, най-малкото ще имат смелостта да ви го кажат чесно и откровено.
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia