BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
1:05, Събота
15 Август 2020г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Всяко кътче от дома ви е подходящо за любовни ласки

stidam|мъж|25-35|семеен|София
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Сря Авг 06, 2008 7:32 pm

Всяко кътче от дома ви е подходящо за любовни ласки

Сигурно си мислите, че най-романтичното място за правене на секс е луксозна хотелска стая? Да, но там няма перална машина или пък тясна баня, в която да се отдадете на интимни ласки. Останете у дома. Всяко ъгълче от жилището ви е великолепно приспособено за секс. Не вярвате? Проверете на практика.

В банята: В далечното минало предците ни живеели в океана. Там те се хранели, развивали и размножавали. Затова не е чудно, че понякога нещо така ни тегли към банята. А и в нея може да намерите цяла група аксесоари, които да са ви от полза. С четката за зъби например може да стимулирате гърдите на партньорката си. Пластира може да използвате като белезници. Това обаче е изключително "женски" вариант - не си струва да го изпробвате, освен ако редовно не епилирате ръцете и краката си. Течността за освежаване на уста използвайте преди занимание с орална любов. Хладината на езика ви ще достави допълнително удоволствие на дамата. Ако пък й предложите таблетка разтворим витамин С, ще изпитате несравним "джакузи оргазъм".

Ваната: Сцените със секс във ваната изглеждат много еротично в киното. На практика обаче това мероприятие е далеч по-драматично и по-малко комфортно, особено пък ако банята ви е миниатюрна. Ваните са прекалено тесни, чудите се къде да денете краката си, а в гърба ви нахално опира метално кранче. Освен това всички естествени смазки и овлажнители изчезват. Следващия път, когато решите да проведете подобни санитарно-романтични процедури, спомнете си златното правило - сексът във ваната е най-добър над повърхността на водата. И не забравяйте кофата с лубриканти.

Спалнята: Вероятно понякога ви се струва, че сексът в спалнята е прекалено обикновен, но във вашите ръце е да промените нещата. Купете си луксозно постелъчно бельо и няма да се оплаквате от скуката. Коприната например е доста секси на допир. Активният допир с нея зарежда косъмчетата на кожата със статично електричество и по този начин се засилва чувствителността. Движението върху копринените чаршафи е и много по-лесно, отколкото върху ленените или памучните тялото ви ще се плъзга върху тях с минимални усилия. А да ги перете и сушите е просто удоволствие. Два часа на простора и са абсолютно сухи. При това не трябва да ги гладите.

На пода: Ако редовно се отдавате на подобно удоволствие, е задължително да имате килим. Работата е там, че подовите покрития не са приспособени за подобен вид домашна дейност. И паркетът, и ламинатът, и теракотът са еднакво твърди и болезнени за коленете. Мокета пък може да нацапате или дори да съдерете при по-бурни движения. Меките покривала с дълги косми значително опростяват работата. А най-добре е, ако застелете пода с някаква кожа - например агнешка. Косъмчетата са суперефектен стимулатор на чувствителността. Ако обаче любимата ви е привърженичка на "Гринпийс", по-добре скрийте кожухчето на убитото животно за по-добри времена.

В кабинета: Въртящият се стол е най-удобното устройство да докажете на дамата, че не е имала и няма да има по-добър сексуален партньор. За целта е достатъчно да я накарате да седне в креслото и да клекнете пред нея, предразполагайки я с език. Не е нужно дори да се движите, може просто да въртите стола насам-натам.

На прозореца: Сякаш не се случва нищо особено. Просто стоите на прозореца и с интерес наблюдавате уличното движение. Приятелски махате с ръка на съседите си. Беседвате с пенсионера, който живее в съседния апартамент. Явно обаче разговорът е вълнуващ, иначе за какво ще сте толкова червен и ще дишате тежко. Девет от десет души изпитват тайна страст към ексхибиционизъм публично да показват разголеното си тяло и сексуалните си способности. Това касае както мъжете, така и жените и заема немалко място в тайните им фантазии. А те пък трябва да се реализират, още повече, ако може да го направите с минимален ущърб за околните.

В гостната: Съвременните мебели са отлично пригодени за секс. Днешните дизайнери си дават точна сметка, че това са вещи от първа необходимост. Това обаче не важи за мебелите от миналото. Да се опитате да правите любов на кресло половин отпреди век, е доста сложно. Затова, ако в дома си имате много антикварни вещи, останали от баба ви, припомнете си, че тя със сигурност е била високоморална особа. Вие, разбира се, не сте такава. Затова използвайте по предназначение всички мебели, които ви се сторят удобни - пухения диван, надуваемия фотьойл и прочее изобретения на човешкия гений.

В кухнята: Не е учудващо, че домакините на 60-те години изпаднаха в такъв възторг, когато бяха пуснати пералните машини. Трудно у дома може да бъде намерена втора подобна тресяща се и вибрираща вещ. Ако някой ви уверява, че сексът върху пералнята не е нищо особено, значи е правил най-популярната грешка поставял е жената върху самия уред. А тя няма място там, освен ако не е решила да си прави антицелулитен масаж. Да седнете на машината сте длъжен вие. Предварително програмирайте пералнята на центрофуга. И тогава вашата мъжественост ще може да се сравни с най-ефектния вибратор.

Няма да се спираме подробно на кухненската маса, понеже за нея е известно и изпробвано почти всичко. Ще ви напомним само, че не е препоръчително и двамата да се качвате върху нея. Първо, че краката й могат да поддадат и второ - в леглото ще бъде същото, но доста по-удобно.

За да се чувства дамата комфортно, изключете лампата. В кухнята по принцип светлината е по-силна, за да може да се върши домакинска работа. На вас ви стига и по-интимно осветление, например онова, идващо от полуотворения хладилник. Така ще може да взимате от него и полезни за любовната игра продукти. Ягодите например са идеални. Мирисът им действа възбуждащо на представителките на нежния пол. Подходящ е и шоколадовият крем, с който да мажете телата си. Физическото и нервното напрежение може да доведе до тежък мирис в устата ви. Хапнете ябълка и ще решите проблема. Ледът от хладилника също ще влезе в употреба. Пробвайте да разтопите малко кубче по гърдите на дамата.

В гаража: Като приличен сайт отказваме да публикуваме описание на това, което двойка с богата фантазия може да сътвори в един добре обзаведен с инструменти гараж.

Татяна Томова
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia