BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
16:27, Събота
15 Август 2020г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Време за ласки - между 20 и 22 часа

stidam|мъж|25-35|семеен|София
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пет Авг 08, 2008 11:11 am

Време за ласки - между 20 и 22 часа

Дамите и господата възприемат едни и същи ласки по различен начин, в зависимост от часа. Затова погледнете стрелките на часовника и помислете какво може да получите от партньорката си и какво сам може да й предложите.

6.00 - 8.00

Жената: Дори вече да се е събудила, организмът й още не е готов за секс. Нивото на мелатонин в кръвта й (хормона на съня) постепенно се понижава, а температурата на тялото още не се е повишила. Въпреки това е много приятно денят да започне с любовно изживяване. Важното е да не карате жената да прави насила секс, а да й позволите да се събуди под нежните ви ласки.

Вие: Повечето мъже именно по това време се намират в пика на сексуалната си активност. Нивото на тестостерон достига максималните си стойности. На представителя на силния пол му е нужно да набере сили пред новия ден. Но той все още не е готов за продължителни ласки. Бързият секс е това, на което дамата може да разчита.

8.00 - 10.00

Жената: Тя вече окончателно се е събудила и е готова за секс. През това време нивото на ендорфин - хормона на радостта - достига максимума си. И не й е нужно много, за да се възбуди.

Вие: Мъжът вече се е настроил на работна вълна. Тестостеронът му се е снижил и е влязъл в нормата си. Затова сега за дамите е доста трудно да разпалят любимия си.

10.00 - 12.00

Жената: В тези часове при нея се обострят всички вкусови рецептори. Именно сега тя може да получи максимално удоволствие от оралния секс. А както е известно, за този вид любовна игра мъжът е винаги готов.

Вие: У господата в момента доминира мисловната активност. Затова те, вместо да се занимават със секс, могат с часове да разсъждават по този въпрос, но без сами да проявяват активност. Те анализират внимателно всяка постъпка от страна на дамата и си правят дълбоки изводи.

12.00 - 14.00

Жената: Активността й достига максимума си. Това обаче не се отнася за секса. В тези часове за жената е трудно да се отпусне и да се отдаде на любовни ласки. Но ако случайно по това време реши да просвещава сексуално любимия си, може да изпробва на практика всичко.

Вие: Мъжът е настроен на романтична вълна. В това време нивото на хормона на радостта достига максималната възможна стойност. Затова на него му се иска нещо необичайно, дори екстремно и с удоволствие ще възприеме всяка идея, идваща от жената.

14.00 - 16.00

Жената: Организмът на жената е максимално готов за зачеване. Но тя пък не е готова за продължителни ласки. Бързият, дори малко груб секс - ето това й е нужно сега. В тези часове се изостря обонянието и най-важното за нея е от мъжа да идва приятен аромат.

Вие: Приблизително около 16 ч. мъжкият организъм произвежда най-голямо количество сперма. Така че ако се замисляте за продължение на рода, това е точното време.

16.00 - 18.00

Жената: В този момент се забелязва спад на активността. По това време повечето дами не са способни на интензивни ласки. Но пък не им пречи да ги приемат от партньора си.

Вие: Мъжът е готов за бой, макар и неспособен на продължителна любовна игра. Необходимо му е чрез секс да победи умората и отрицателната енергия. Затова всичко, на което може да разчита дамата, е бърз секс.

18.00 - 20.00

Жената: Необходимо е да компенсира недостатъка от енергия, затова не бива да се отказва от вечерята. И задължително трябва да нахрани и любимия си, за да има сили за сексуални игри. По това време у дамите е силно обострен слухът. Те са готови да слушат дълги признания в любов и комплименти по свой адрес.

Вие: В този момент мъжът не е способен на сексуални игри. Сега той може да мисли само как да удовлетвори глада си и да си почине след вечерята. Ако дамата го покани на лек банкет в леглото, той едва ли ще й откаже.

20.00 - 22.00

Жената: Най-доброто време за продължителни любовни игри. Жената е пълна със сили и е готова да поеме инициативата в свои ръце. Това е и моментът да експериментирате в леглото.

Вие: Мъжът се хвърля в битка и е готов да изпълни всяко желание на любимата си. В това време сексуалните часове на дамите и господата напълно съвпадат.

22.00 - 0.00

Жената: Наближавайки полунощ, нивото на мелатонин в кръвта й рязко се увеличава. Организмът постепенно заспива, дори ако тя е свикнала да си ляга по-късно. Сексуалната й чувствителност намалява, но затова пък се изострят романтичните й чувства. Хванете я за ръка, прегърнете я, целунете я и нищо повече.

Вие: Мъжът е максимално отпуснат, но още не спи. По това време той е готов за продължителни ласки. За да успее да потъне в обятията на Морфей, трябва да унищожи остатъка от енергия. И най-добре това става със сексуални игри.

00.00 - 6.00

Жената: Организмът й се нуждае от почивка, но може да се занимава с любов и в полусън. Много са дамите, неизпитващи оргазъм, които именно в подобно състояние могат да достигнат пика на сексуалната наслада. Това е свързано с факта, че в съня си напълно отпускат. Най-важното обаче е партньорът да не спи.

Татяна Томова
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia