BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
2:54, Събота
15 Август 2020г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Разликата във възрастта определя отношенията

kaala|жена|над 55|N/A|Varna
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Нед Авг 10, 2008 10:14 pm

Разликата във възрастта определя отношенията

Вслушайте се в нумерологията при избор на партньор
Може би сте обърнали внимание, че хора родени под несъвместими зодиакални знаци, могат да се разбират съвсем добре и обратното - тези, за които се предполага, че би трябвало да живеят в хармония, всъщност може постоянно да се карат. Това не е учудващо, тъй като освен зодиакалните съзвездия, много други данни оказват влияние върху съдбата на човека. Така например, човешките отношения много зависят от възрастовата разлика между партньорите.

Бракът или деловото сътрудничество не е най-добрият вариант за хора, родени в една и съща година. Тоест, ако двамата партньори просто се събират вечер, за да гледат телевизия, разликата в годините (т.е. липсата й) няма да им пречи особено. Но за лидерите тя може да се окаже убийствена – партньорите постоянно ще се изпречват на пътя един другиму.

РАЗЛИКА ОТ 1 ГОДИНА - СПОСОБСТВА ЗАРАБОТВАНЕТО И НАТРУПВАНЕТО НА ПАРИ

С тези, които са по-млади или по-стари от вас с 2 години, можете да забравите мечтите си за забогатяване, но чувствата ще са много силни и ще има възможност за духовно развитие. Жалко, че такива съюзи не са особено дълготрайни.

ЗА НАЙ-БЛАГОПОЛУЧНА СЕ СМЯТА РАЗЛИКАТА ОТ 4 ГОДИНИ
Можете смело да действате, да започнете общ бизнес или да заминете на пътешествие.

РАЗЛИКАТА ОТ 6 ГОДИНИ КАТО ЧЕ ЛИ Е НАЙ-НЕБЛАГОПРИЯТНА
С такъв човек едва ли ще успеете да постигнете хармоничен съюз.

Възрастовите разлики от 3, 6, 9, 12, 15 години се смятат за критични – хората постоянно си носят изпитания. Такива съюзи се основават на борба и интриги.

Много хармонично се развиват отношенията между хора, при които разликата във възрастта е 8 години. Такъв съюз дава увереност в утрешния ден и позволява творческото начало да се прояви пълноценно.

ОЩЕ ПО-БЛАГОПРИЯТНА Е РАЗЛИКАТА ОТ 16 ГОДИНИ – ПАРТНЬОРИТЕ ИДЕАЛНО СЕ ДОПЪЛВАТ ЕДИН ДРУГ Това е отлично съчетание за хора развиващи се, стремящи се към самоусъвършенстване. Само отказът от движение напред може да доведе този съюз до крах.

АКО РАЗЛИКАТА Е 5, 10 ИЛИ 15 ГОДИНИ, ВРЪЗКАТА Е КАРМИЧНА
В такива съюзи човек изплаща дълговете на рода или свои дългове от предишни превъплъщения. В такава връзка по-лесно е на по-младия партньор, неговите кармични задачи са изначално по-леки от тези на по-възрастния. Разбира се, сред тези съюзи няма да се намерят прости и хармонични, но пък те помагат в избора на жизнен път, способстват за духовното развитие и за преодоляването на комплексите.

РАЗЛИКА ОТ 11 ГОДИНИ ПРЕДПОЛАГА СЪЮЗ, ИЗПЪЛНЕН С НЕОЧАКВАНОСТ
Възможно е именно с такъв партньор да изпитате неземно щастие, да напишете бестселър или да спечелите милион. Но също толкова възможно е и да проиграете всичко.

СЪЮЗ, В КОЙТО ВСТЪПВАТ ХОРА С ВЪЗРАСТОВА РАЗЛИКА ОТ 13 ГОДИНИ, НЕ ОБЕЩАВА ЛЕК ЖИВОТ Но ако не се боите от трудни ситуации и се стремите към духовно преобразяване, това партньорство е точно за вас.

ХОРАТА, РАЗЛИКАТА МЕЖДУ КОИТО Е 7 ИЛИ 14 ГОДИНИ, СЪБИРАЙКИ СЕ ЗАЕДНО БЕЗКРАЙНО УСЛОЖНЯВАТ ЖИВОТА СИ
Съзнателно или не, партньорите ще привличат всевъзможни негативи в съюза си. Не се изключват измяна и предателство. Всъщност тази възрастова разлика е идеална за тайна любовна връзка.tuk
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia