BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
2:27, Събота
15 Август 2020г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

20 правила за идеалния мъж

stidam|мъж|25-35|семеен|София
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Вто Авг 12, 2008 10:46 am

20 правила за идеалния мъж

Всяка жена мечтае за идеалния мъж. Такъв обаче съществува само в лъскавите дамски романчета. Все пак, за да угодите на любимата си, може да се постараете да влезете в тези рамки, полагайки малко усилия. Партньорката ви ще бъде щастлива и с гордост ще ви хвали на приятелките си.

* Бъдете учтив. Вярно, близки сте си, но това не е повод да бъдете безцеремонен. Видите ли любимата жена, задължително се поздравявайте, дори и срещата да се състои сутрин в кухнята.

* Наричайте я по име. "Ти" е чудесна дума, но родителите на любимата ви толкова са се старали, за да измислят красиво име. Произнасяйте го на всеослушание. Измислете на партньорката си ласкаво прозвище ­ това ще подобри отношенията в семейството ви и ще стимулира интелектуалните ви способности.

* Снабдете се с два телевизора. Сам ще се удивите колко малко поводи ще имате за конфликти и душевни травми.

* Научете се да готвите. Първо, дамата ще разбере, че може и сам да се грижите за себе си. Може би това знание ще я застави да се държи по-деликатно с вас. Второ, пътят към сърцето на жената също обикаля около стомаха. Все пак не сте толкова различни същества.

* Обикновено както посрещате деня, така и ще продължи той. А закуската в леглото винаги е добро начало. Не забравяйте, че красивите цветя ще направят жеста ви изключително ефектен. Единственият проблем е, че трябва да приготвите всичко тихо, за да не събудите любимата си.

* Пригответе на партньорката си гореща вана. Осветете помещението със свещи и изсипете във водата любимото й ароматно масло. Това ще е романтично и секси, също като на кино. Нежно й помогнете да се измие. Има нещо много приятно за жените в тази проста хигиенична процедура. Може би това е особен символ на духовна близост или пък в този миг дамата се чувства като малко момиченце.

* Грижете се за нея, когато е болна. Хранете я с бульон, донесете й ябълки и с умен вид четете листовките на лекарствата. Купете й пластир, когато си нарани крака и тя ще се почувства сигурна като зад каменна стена.

* Сприятелете се с домашния й любимец. Това ще направи добро впечатление на избраницата ви, дори ако хайванчето харесва вас повече от нея. Няма значение, че животинчето може да е вонящ и лигав мутант. Съдбата ви може да зависи от това, ще се спогодите ли с него или не. Дайте му някакво лакомство, скришом от стопанката му. Когато то се върне за още, тя ще си помисли, че го води сърцето.

* Едно от най-важните неща е да очаровате майката на любимата си. Като начало трябва поне да й се харесате. Максимумът е да започне да ви хвали пред дъщеря си. Най-бързият и лесен начин е да разговаряте с майката, използвайки разгърнати диалогови конструкции. Настойчиво й напомняйте, че сте образован човек, с хубава работа, не пиете, не пушите и безумно обичате дъщеря й.

* Показвайте любовта си към децата демонстративно. Минавайки покрай люлките, се възхитете шумно: "Какво хубаво момиченце!". На света съществува проста аксиома: "Ако мъжът обича деца, то е готов да дари любовта си и на жена". Не прекалявайте обаче в усърдието си, за да не ви заподозрат пък в педофилия.

* Поднасяйте цветя при всеки удобен повод. Те са най-безобидният от всички възможни подаръци. Тя ще оцени жеста, че сте дали пари, само за да покажете симпатията си. Всички подаряват цветя и в това няма нищо свръхелегантно. Но значимостта на букета ви ще нарасне десетки пъти, ако й го изпратите с картичка на работното й място. Възхищението на колежките й ще се окаже приятно допълнение към цветята.

* Доверете й най-скъпото си ­ да шофира автомобила ви. Който не рискува, той не печели. Нека тя види на какви жертви сте готов заради нея. Такъв подвиг би оценила дори най-коравосърдечната особа.

* Поканете я на балет или на опера. Това е доста романтично и не се вписва в ежедневието. За дамата това ще е великолепен отдих и за пореден път ще се убеди в образоваността ви и умението да общувате с жените.

* Вземете пример от Ричард Гиър. Е, не всеки може да си позволи да заведе любимата си в бутик, връчвайки на продавача златната си карта. Но може да придружите жената в магазина и да й купите нещо, което си е избрала. За дамите процесът на пазаруване е наситен с еротика. Разделете с партньорката си това удоволствие.

* Наемете стая в луксозен хотел. Резервирайте си една любовна нощ с шампанско и плодове, така че дълго да помните това преживяване.

* Бъдете фокусник. Жените обичат неочакваните приключения не по-малко от мъжете. Във вашата власт е да превърнете живота на любимата си в низ от приятни изненади. Посещение на театър, вечеря в ресторант, пътуване до Париж (Прага, Венеция, Шанхай). Но интригата и романтиката възникват само когато това се случва неочаквано.

* Изпращайте тайни знаци на любимата жена. Ако сте на купон и празнувате в различни краища на помещението, от време на време улавяйте погледа й, вдигайте незабележимо ръка и й пращайте въздушна целувка. Или, приближавайки се към нея, й подайте бележка: "Ти си най-красивата тук".

* Друг вариант е да й напишете признание на стъклото. Изпишете на прозореца името й или обещание да я обичате до гроб. Спрете се на необходимата светлина и заведете любимата си уж да се полюбува на красивия пейзаж.

* Рекламирайте чувствата си. Срещу определена сума рекламните агенции ще окачат плакати по улиците на града. Представете си как приятелката ви, поглеждайки през прозореца, вместо омръзналия й призив от отсрещния билборд, види обяснение в любов. По-евтин начин е да купите голям балон и, написвайки посланието си, да го окачите на прозореца й. Ако пък владеете изкуството на графитите, може да създадете цяло произведение на изкуството.

* Кажете й вълшебната дума, по-точно две думички. Вярно, повтарят ги всички ­ те звучат глупаво, прекалено обвързващо и мелодраматично, но не ги ли произнесете, жената ще се терзае от съмнения. Може да се разорите заради нея, да скачате с парашут, да се гмуркате при акули, да пропуснете важно съвещание, но не ги ли споменете, любимата ви ще се съмнява. А е толкова просто: само едно "Обичам те!".

Татяна Томова
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia