BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
12:04, Сряда
23 Януари 2019г.

EXOOO -> ИзневяраОтговори по темата

Изневери ми - а аз не знам какво да направя!!!

Strahlivetz|мъж|35-45||
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Чет Дек 18, 2008 1:24 pm

Изневери ми - а аз не знам какво да направя!!!

Хора, ще простите ако ви изнервя с дългото и нескопосано писане, което ми е за пръв път но пък "за всичко си има и първи път!" Никога до сега не съм писал никъде във форуми поради различни съображения, но сега искам да споделя една случка от личния си живот и ще се радвам на подкрепата ви било тя "за" или "против", "съвет" или "упрек" и се надявам нищо да не ми спестите и да ми донесе някакво "умиротворение". Ще си позволя да ви поизнервя с малко повечко описания на случката за да добиете по-пълна представа за героите в нея - които за мое съжаление "не са случайни!!!". Очаквам от Вас да не ми спестявате нищо от вашите коментари и за двете страни, за да мога да си направя изводите правилно за да не си ходя като "Колчо слепеца", защото мисля, че все още не съм а и тя не е за "изхвърляне" и безсмислената заблуда за в бъдеще е напълно ненужна и за двама ни.
Та имам чудесна дълготрайна в последствие семейна връзка със страхотна жена - съпругата ми. В съвместния си живот, който превишава вече 13 години, никога ама наистина никога никой от нас не е повишавал тон на другия, което на всички около нас им се струва "нереално" за толкова време а пък на мен никога не ми е било нужно да го правя, защото мисля, че е напълно безпредметно да се караме за да се обичаме и уважаваме! В началото на нашата връзка аз никога не съм се замислял по въпроса дали това е любовта на живота ми и тям подобни тийнейджърски простотии и може би за това съм изпитал до момента най-хубавите неща от съвместния живот. Н е мога да кажа, че нещо ми е липсвало до момента или пък са ме ревнували или съм ревнив. В секса, както всеки мъж така и аз си имам комплекси от общ характер като например - "май ми е малко малък", "защо свършвам толкова бързо дори и след толкова време", "много съм дебел и ме е страх да не я отвратя или смачкам" и т.н., но мисля че те не са ми пречели да се чувствам добре а и на нея не са и давали видими причини да е неудовлетворена от към хубави изживявания. Мисля си, че ако е имало нещо неприятно е щяло доста по-рано да си проличи! Винаги съм се опитвал да се раздам максимално първо да задоволя нейните желания, а после моите - просто защото така повече ми харесва а не защото ви се изписвам на "голям великан".
През нескромният си живот съм имал много възможности да удовлетворя чисто мъжкият си нагон - да участвам и аз като "играч" на чуждо. Успявал съм в тези случай да докарам нещата почти до края (добре почесвайки мъжкото си самолюбие и его) - но мисълта, че ще постъпя толкова егоистично и нахално спрямо човекът, който ме чака в къщи ме е възпирало да предприема последната фаза на чистата физическа изневяра.
До сега винаги съм си мислел, че ако се стигне до момента на разкриване на изневяра от нейна страна, ще стана висок около три метра и с непоколебим глас ще изкрещя като по някоя сапунка - "трябва да се разберем още в този момент миличко - хващай гората!", "вратата е натам - ако обичаш затвори я от външната страна" и т.н.
Обаче - Е да ама НЕ!
Преди няколко месеца усетих у нея някакво напрежение, което го отдавах на повечето работа, която имаше в този момент и на няколко пъти се опитах да разбера на какво се дължи това като се опитвах всячески да я успокоя и да и докажа, че дори и да не успее да свърши цялата си работа в този момент - това не е болка за умиране. Но вместо да и стане по-добре от моите опити то ставаше все по-тежко и необяснимо за мен. И така до момента в който по време на сън тя се събуди свита на кълбо и крещейки до неузнаваемост като през това време ме гледаше право в очите с неописуем ужас. Някак си успях да я успокоя съвсем внимателно и я оставих да лежи в леглото без да я питам каквото и да било - въпреки, че отвътре се разкъсвах от въпроси. След около половин час, тя дойде при мен и с треперещо тяло започна неуверено да ми разказва някой несвързани работи и в този момент въпреки, че не разбирах какво ми говори, стомахът ми се беше качил в гърлото и адски ме присвиваше и болеше! Едно усещане което не ми се беше случвало до момента а и не пожелавам на никой да го усети! Така бавно и мъчително след около час стигнахме до същината на въпроса и на мен не ми се вярваше въпреки, че вътрешно знаех какво ще ми каже.
Беше намерила достатъчно смелост да ми сподели, че от година и половина почти има непостоянна връзка с човек, който е с десетина години по-голям от нея пък е и женен и няма деца - (ако може да се нарече връзка или пък човек, защото по веднъж секс на месец, месец и половина и то само по един път на среща – за мен си е направо нищо!), която връзка се опитала да прекрати няколко дни по-рано. На въпросът ми защо я е прекратила ми отговори, че друг пор още по-дърт разбрал за нея и чрез професионална манипулация защото бил психолог успял и той да се намести "само за няколко - три пъти" между краката и. В този момент аз не знаех къде съм, защото това което научих надминаваше и най-смелите ми фантазии и просто останах като препариран! Учудих се къде ми се затри увереността, да и посоча вратата. Не можах да реагирам по никакъв начин и просто вечерта ни приключи с един невероятен секс. На другия ден по най-бързият начин научих достатъчно и за двамата си "доброжелатели" и взех да се чудя какво трябва да направя. Като истински мъж вече се готвех за личната си вендета - лошото е, че притежавам и оръжие. Вечерта тя ми сподели, че съм в пълното си право да направя каквото реша и че никога не си е помисляла за момент дори, че ще допусне да направи нещо подобно с което така да ме нарани и да ме накара да направя някоя дивотия. Аз тогава всъщност осъзнах колко държа и истински се нуждая от нея и не искам създаденото от нас да бъде изхвърлено с едно щракане на пръст. От тогава насам много работи си изговорихме и се опитваме да преглътнем случката и двамата. Нито тя, нито аз не можем да осъзнаем причината това да се случи точно на нас – „идеалната връзка”. Тя се самообвинява в 100%-ова вина, а пък аз се опитвам да я убедя, че щом се е случило вина има не само тя но и аз – та даже твърдо си мисля, че по-голямата вина е по-скоро моя отколкото нейна. Но въпреки изясняването на положението, взаимоотношенията и чувствата ни, се чудя а и тя и не можем да проумеем каква е причината за това небезобидно залитане – направо чиста форма на емоционална и физическа изневяра. Знам а и непрекъснато виждам и чувам как 90% от хората са престъпили тези морални устои и са......... абе направо 90% от всички се е**т навън като обезумели и то без особено смислена причина! Не мога да се съглася, че любопитството и еднообразието са някакви изключителни причини жени и мъже да си го слагат с чуждо повече от два пъти. Не съм и чул до сега на някой оная му работа да е във форма на буквата „Z”, та да е толкова интересен че да не може да му се устои. Още повече, като научих от нея за подробностите в секса, се почувствах като един истински „Аполон – абсолютен порно герой” в сравнение с него (и не мисля, че това ми е разказано само за мое успокоение, тъй-като получих информация и от други попаднали в „капана” на „баджанака”).
Както и да е, болката е неописуема и от тогава всячески се опитвам да я притъпя, но засега нямам особено сериозен резултат. Най-интересното е, че вместо да загубвам интерес към жена си, аз се чувствам като обсебен се да разбера и не мога да мисля за друго освен за нея. Нямам чувства на ревност, но пък имам чувство на страх че щом се е случило веднъж – задължително ще се случи пак! Опитвам се да приема истината, че колкото повече пресираш и притискаш любимия човек, толкова повече се отдалечаваш от него и ако на нея пак и се прииска да кръшне – няма сила и начин това да бъде спряно. Не съм против мимолетните сексуални контакти от стила „малко съм непохватна, спънах се и се набучих еди къде си” – напротив „третият човек сплотява връзката”! Когато има трети се внася малко стимул в състезанието. Нали така? Ама на мен май случаят ми е малко по-различен.
Умишлено не споменах по-горе, че имаме вече две прекрасни деца и това се случва едва няколко месеца след като се роди второто. Гадното е, че „кочът” я е „фраскал” даже в момент, когато е била и в напреднала бременност и без никакви скрупули е свършил в нея, даже без да я предупреди! Само заради този му акт съм склонен да му откъсна топките и пишока му и да му ги навра в дупенцето и на финала в устенцата. Чудя се дали да го унищожа и да му съсипя кариерата и живота му, както и да оправя жена му по най-долния и просташки начин или просто не си заслужава труда. Имам начини и възможност за това и даже жена му вече е готова – не от мене, но от приятел „нали за това са приятелите, да си помагат в трудни моменти!”. Не съм такъв човек и това, което съм му подготвил на „клесавеца” не ми носи никакво успокоение а напротив, кара ме да се чувствам още по зле, затова мисля да се откажа от пъклените си планове в името на децата си и бъдещето ми на спокоен и разумен човек. Нали е казано „не прави туй що не искаш да ти се случи!”. Още повече той не е 100% виновен това да се случи а и „когато си почешеш ухото с пръстче – на пръстчето ли му е по гот или на ушето???”
Друг въпрос който не ми дава мира е – дали детето е мое??? Вярно е, че „не е важно кой е кочът, важното е в коя кошара блее агнето!”, затова се чудя дали въобще е нужно да правя някакви тестове за бащинство? Какво бихте ме посъветвали?

Съжалявам ако съм отегчил някой с излиянията си но както споменах, за пръв път ми се случва да пиша в нета и не знам как ще реагирате, но се опитвам да пресъздам ситуацията така както я усещам. Ще се радвам ако съм успял да ви пресъздам болката която чувствам и безизходицата в която се намирам, а пък и с интерес очаквам Вашите реакции по темата! Ако имате още въпроси по случката, ще се радвам да отговарям!
Сигурен съм, че за прочелите темата ще е добре, когато се чудят дали да „топнат чушката някъде” та макар и само на бързо и само за веднъж, да помислят за идиотските последици, които ще си навлекат с тоя пуст нагон а и други разни опасности в последствие – прегледи, изследвания за болести, тестове за бременност и бащинство и т.н., да помислят струва ли си всичкото това заради едното е**не??? Дали този с когото смятат да го направят ще им покаже това което търсят? Дали пък не могат да получат това което им се иска и от човека когото ще наранят??? Просто говорете с него! Искайте си за да ви бъде дадено! Изневярата не убива, но пък адски много боли!
Надявам се, че съм спазил изискванията за участие в този форум и не съм нарушил правилата, защото от многото изчетени теми по сайтовете (а за няколко месеца бая може да се изчете), Вашите отговори ми звучат най-искрени и истински.
БЛАГОДАРЯ!Strahlivetz|мъж|35-45||
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Чет Дек 18, 2008 1:34 pm

Простете

Ще прощавате, че не поздравих в началото на излиянието си, както го изисква етикета но не го съобразих навреме!neti_76|??|25-35|??????/??|
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Чет Дек 18, 2008 3:40 pm

здравей страхливецо,много задълбочено ти четох темата и...нз какво да ти кажа.аз доскоро бях от другата страна,историята почти идентична с твоята.факта че жена ти сама си е признала,разказала ти е всичко ,аз мисля че трябва да дадеш втори шанс на брака си.аз вярвам в тея шансове,по себе си зная.седни,поговори с нея,вместо да мислиш как да отмъстиш и мисля че нещата ще се наредят.с тея отмъщения,които готвиш ще съсипеш и нейния и своя и съвместния ви живот.и удовлетворение няма да има повярвай ми.ние сме по висши същества от животните ,защото имаме усти и начини за комуникация,а всяко едно нещо се изяснява чрез разговорCaramel|??|18-25|N/A|
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Чет Дек 18, 2008 4:15 pm

здравей,

знам, че никак не ти е лесно, но според мен никои не може да ти каже какво да правиш със собствения си живот. Ти решаваш как да постъпиш.

Това, което бих те посъветвала е да поговориш с жена си и най-важното - да решите дали имате общо бъдеще и ще позволите ли миналото да ви пречи. Достатъчно силна ли е връзката ви? Но това може да се направи само с разговори.

И трябва за себе си да решиш дали можеш да "забравиш" и да продължиш, ама наистина, не "айде от мене да мине" или "дай да пробваме". Важно е да разбереш защо ти се е случило и какво следва, като гледаш само към себе си, всички други хора, освен теб и жена ти в случая са просто странични "обекти", които нямат никакво значение, не насочвай емоциите си към тях.

Единственото, което мога да кажа от моя гледна точка е, че не бих направила компромис със СЕБЕ СИ. На никаква цена.

Т.е. реши как се чувстваш, какво искаш и на база на това - какво да правиш.

Не робувай на стереотипи "жена ми ми изневери, значи трябва да й тръшна вратата, ако не го направя съм еди си какъв" или обратното "жена ми ми изневери, но тя ми е жена, заради децата трябва да й дам втори шанс" и т.н. Това са стереотипи, общество, не си ти. Реши какво ТИ искаш. И просто го направи.

П.С. аз също не разбирам хората, които решават да си легнат, защото им е "скучно", "еднообразно"... или нещо такова, аз лично също първо бих направила всичко възможност връзката ми да е пълноценна и ако смятам, че има проблем - да намеря начин да го реша вътре, а не отвън, защото ще бъде само замаскиран, а не решен.

Поздрави и успех в намирането на правилното за теб решение.avpr|??|18-25|N/A|София
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Чет Дек 18, 2008 5:31 pm

Възхищавам се от постъпката ти и от хладнокръвието. Аз обикновенно действам първосигнално и после страдам. Послушай жената писала над мен и помисли хубаво какво точно искаш и тогава действай. Но на първо място сложи децатаStrahlivetz|мъж|35-45||
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Чет Дек 18, 2008 7:09 pm

Благодаря ви за бързите отговори!

Трябва да ви кажа, че наистина се почувствах добре от факта, че имам толкова бързи и небезсмислени отговори. Не разбрах neti_76, какво искаш да кажеш с това "от другата страна", тъй-като най-вероятно наистина си от другата страна защото си жена. А пък аз наистина търся отговора на въпроса "защо се е случило" пречупен през женската психика и мисъл, защото е безпрекусловен факта, че жените и мъжете имат съвсем различни виждания и разбирания за едно и също нещо! А от дългите разговори с жена ми, тя не можа да конкретизира дори и за себе си никаква по-сериозна причина за случката. Нямам никакво намерение да унищожавам брака си и да наранявам децата си, и да загубя толкова лесно това, което съм градил толкова време, заради някакви "хоботи", които не могат да си държат мини-чурките на топло, и така или иначе се движат със страшна сила надупени към голям и болезнено дебел х*й на който неминуемо ще се нанижат!!! Обичам жена си и децата си дори повече и от мен, за да мога да взема някакво болезнено за тях решение. По скоро проблемът е в евентуалната бъдеща случка - ако се случи пак? Защото мисля, че тогава вече няма да имам право на избор! Ако имам някаква реална причина за изневярата, ще мога поне да се опитам да предотвратя повторна грешка поради същата причина. Или може би се заблуждавам? Не знам къде точно е истината и затова не ми дава мира.
Благодаря Ви и лека за сега, че бебето току-що ме наповръща Laughingmoeto_dupe|??|N/A|N/A|?? ????
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Чет Дек 18, 2008 8:43 pm

И аз, като Влади ти се възхищавам, защото и аз бих действала първосигнално както правя по принцип.
За жена ти мисля, че с извинение я е досърбяло и си е начесала крастата.. Аз също както ти и Карамел, не одобрявам това да си легнеш с някой защото ти е скучно или защото ти е омръзнал. Останах учудена от постъпката ти, а и от мнението за жена ти. Повечето мъже убиждат жените си и ги обвиняват, докато ти не обвиняваш само нея. Моето мнение е че в една връзка винаги трябва да има комуникация, и изясняване на проблемите. Колкото до въпроса ти дали има вероятност това да се случи отново..има две твърдения
Първото твърдение: Да- случката ще се повтори, защото незнаеш какво ще и се прииска в следващия момент.. просто малко или много се губи доверието, и в обратното неможе никой да ме обеди, а и след една прошка може да си помисли "Е щом ми е простил веднъж и щом ме обича толкова, значи ще може да ми прости пак и пак.."
Второто твърдение: Не- няма да го направи, защото осъзнава грешката си, защото те обича и защото не иска да загуби теб и в частност децата си. Тя вече знае какво точно иска от живота и не би ти причинила втори път подобен вид болка.
А кое от двете твърдения ще бъде осъществено, ще разбереш само ако и простиш в сърцето си и в мислите си, не казвам да забравиш, а да простиш. А и чест и прави на жена ти, че ти е казала истината вместо да разбираш от трети лица.
И все пак.. "Да простиш не означава да забравиш, а да разбереш че всеки греши и че всички сме хора, а безгрешни хора- няма!"

П.П Надявам се да съм помогнала, защото историята ти много ме заинтригува, както и разсъжденията ти за отношенията между една двойка.Razdvoena|жена|25-35|разведена|???
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Чет Дек 18, 2008 9:42 pm

всички те подкрепят, мили са, разбират те, аз може ли да съм малко грубо ... (стига с тоя сарказъм към екипа който се труди за да съществува сайта!)?

жена ти се е "набучвала" /така ли беше израза, който ти самия използва?/ цяла година и половина ей така случайно без да иска с някакъв "пръч"....пардон, с двама, защото после случайно я излъгал и някакъв друг....тя да не е на 12 годинки???

и най ме потресе, че го е правела "набучването" докато е била в напреднала бременност....????

за теб самия само мога да кажа, че е най-великото нещо да преглътнеш егото си и да обичаш някой, това си направил ти!

Но за женати ми идват такива мисли, че тостера ми сам се включва......

Не бях достатъчно груба и пряма...реших да се въздържа, фактите сами говорят!

Има два варианта или да забравиш, или да не забравиш.
Ако не можеш да забравиш съсипваш и своя и нейния живот.
Ако можеш да забравиш...ми велик си!

Но само Господ прощава, човек просто забравя!moeto_dupe|??|N/A|N/A|?? ????
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Чет Дек 18, 2008 9:56 pm

Razdvoena

Може би за жена му имаш право да се ядосваш и да имаш лоши мисли, но с думите ти "Има два варианта или да забравиш, или да не забравиш." не съм съгласна!
Бога ми, неможеш да ме убедиш, че хората забравят! С извинение човек и г*за да си скъса не може да забрави подобно нещо.. А това че само Бог прощава, са приказки от 1001 нощи.. Всеки може да прости, но да простиш в никакъв случай не означава, че трябва да забравиш за случката, а просто да се поучиш от нея и двамата партньори да не допускат това да се случва отново! А и то да не е да забравиш какво си ял преди пет дни, или да забравиш какви чорапи си убул.. Подобно нещо причинява огромна болка и нещо повече, оставя белег в сърцето за цял живот...hope|жена|35-45|N/A|голямото село
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Чет Дек 18, 2008 11:29 pm

Хайде и аз да се изкажа...при мен /не мога да говоря от името на всички жени/нещата не стават просто "подхлъзнах се и се надянах", винаги нещо ме е привлякло, провокирало, влюбила съм се безумно и пр.За да се стигне до изневяра, още повече с дете и второ на път, значи нещо се случва в главата и сърцето на тази жена.За да допусне риска за здравето на околните с безрасъдната си постъпка, да прави секс без презерватив, значи е достатъчно хлътнала по този мъж.В единия от двамата.
До тук добре я оплух.Сега вече в нейна защита.
След като си е признала /споделила/ с теб, значи е преусмислила нещата.Разочаровала се е от мъжете с които е била.Направила е своя избор и най-вероятно се вини за случилото се.Гаранции, че няма да се повтори няма.Едва ли някой може на 100% да ти предскаже бъдещето.Едва ли и ти можеш да се закълнеш, че утре няма да се влюбиш и да и изневериш.Така, че според мен е най-добре да продължите и да забравите за случилото се.Това е доста трудна задача, защото тя ще има вечни угризения, а ти съмнения.
Иди на страница 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Следваща

 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia