BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
16:30, Сряда
18 Септември 2019г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

10-те грешки, които мъжете правят в леглото!

Lilacor|мъж|18-25|несемеен|Sofia
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Вто Ное 29, 2005 3:38 pm

10-те грешки, които мъжете правят в леглото!

Ето, скъпи "колеги" по пол една полезна и заслужаваща нашето внимание тема, която вярвам ще ви се стори интересна:

Мъжете се провалят в леглото, ако не познават женската природа. Има няколко грешки, които се повтарят пастоянно. Мъжете често не си дават сметка за недоразуменията и несъответствията в секса. Когато няколко приятелки се съберат, те непременно се оплакват от това, което партньора им е направил погрешно. За да не сте главните действащи лица в тези разговори, прочетете описаните по-долу грешки и направете всичко възможно да ги избегнете.

1. Мъжете не се грижат за атмосферата

Мъжете често забравят, че хубавата атмосфера не може да се сравнява с мръсните чаршафи, неизмитите чинии и странните гости на канапето. За това се погрижете за приятна вечеря на свещи и чисто спално бельо.

2. Когато настъпи момент, който е толкова страстен, че...

... трябва да се пристъпи веднага в действие, направете нещо, с което да отворите апетита й. Прошепнете нещо на ухото й и я погледнете предизвикателно.

3. Бързане

Мъжете често избързват в леглото. Насладете се на миговете, прекарани с партньорката. Оставете си време, за да изживеете невероятни сексуални мигове.

4. Мъжете не винаги обръщат внимание на езика на тялото й

Въпреки че жената може да е прекалено срамежлива, за да ви каже какво иска, то езика на тялото й със сигурност ще я издаде. Не бъдете груби, а вижте кога партньорката ви наистина е готова.

5. Мъжете правят грешката да искат да изпробват всичко наведнъж

Обикновено жените искат да изпробват нови неща, когато вярват достатъчно на партньора си. Дори и да ви е дадена зелена светлина, не насилвайте нещата, ако сте в началото на връзката.

6. Неуважение

Мъжете, които обичат грубостите, често забравят да се посъветват с партньорката си. Въпреки, че по телевизията и в порно-филмите гледаме жени, които се радват, когато биват унижавани или просто нямат голяма власт над това, което става, не винаги партньорката е готова за подобни експерименти. Затова я попитайте дали наистина фантазиите й се покриват с вашите.

7. Заповеди

Когато изказвате вашите желания, не давайте заповеди като в армията, а просто нежно направлявайте тялото й в правилната позиция. Ако тя се дърпа не настоявайте.

8. Понякога те просто забравят за ерогенните зони

Никой мъж не би могъл да игнорира красивите женски гърди. За съжаление има много други ерогенни зони, които не се набиват на очи. Затова следващия път просто целунете плешките й и устните, погалете нежно гърба й, поиграйте с ходилата й. Това със сигурност ще я подлуди.

9. Мъжете предполагат, че тя е задоволена


Само защото те са свършили, мъжете правят грешката да помислят, че жената е задоволена.

10. На мъжете не им се говори след секса

Често мъжете, които търсят нови завоевания, не желаят да останат след акта, за да си поговорят или поне да обърнат малко внимание на жената. Тези, които имат постоянна партньорка също предпочитат да не се занимават с излишни диалози.
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia