BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
0:54, Четвъртък
19 Септември 2019г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Митологията на изневярата + 10-те смъртни гряха в нея!!!

Lilacor|мъж|18-25|несемеен|Sofia
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пет Дек 02, 2005 3:00 pm

Митологията на изневярата + 10-те смъртни гряха в нея!!!

Бракът ни се ражда без бодли, но после някои от нас си слагат таралеж в гащите

Мит първи. “Изневярата винаги означава секс”
В действителност далеч не винаги съпружеската измяна цели секс с друг партньор. Много често мъжете и жените се надяват чрез извънбрачната връзка да намерят това, от което са лишени в законния си брак – разбиране, възхищение, загриженост. Дори когато любовниците имат вече и сексуална връзка, те са привлечени не толкова от сексуалното удоволствие, колкото от желанието да постигнат максимална близост помежду си.

Мит втори. “Склонността към изневярата е черта на характера”
По същия начин по-рано обществото се е отнасяло към алкохолизма, смятайки го за проява на слабост на характера. По-късно стана ясно, че това съвсем не е вярно. Множество изследвания доказват, че ако родителите са си изневерявали, то по същия път някога тръгват и техните деца. Явно, че става дума за поведенчески модел.

Мит трети. “Изневярата лекува”
В много изследвания се прокрадва мисълта, че любовните извънбрачни интрижки позволяват на съпрузите да получат това, от което са лишени в семейството (пълноценна сексуална връзка, по-лесно преживяване на кризата на средна възраст и т.н.). Това обаче е опасно заблуждение.Извънбрачната връзка може не само да увеличи количеството и да повиши качеството на сексуалните ни контакти, но да ни донесе като неочаквана зестра някоя болест, предавана по полов път, която да съсипе и здравето, и брака ни. Изневярата може да поукраси съпружеският ни живот, но може и да съсипе семейството ни. Според социолога Франк Питман, при 65 на сто от случаите измяната води до развод.

Мит четвърти. “Изневярата е безобидна”
Съпружеската измяна се описва в розови тонове в множество филми, превърнали се в класика на световното кино. В живота обаче изневярата унищожава взаимното доверие и уважение между съпрузите.Тя разрушава семейството и кариерата ни (спомнете си само за президента Бил Клинтън, който едва не загуби своя пост, заради връзката си с една практикантка в Белия дом).

Мит пети. “Той (тя) никога и нищо няма да научи”
Само че самите изневеряващи се издават. Връзката им извън брака неизбежно проличава в отношението им към законния партньор. Той, от своя страна, сякаш се сдобива с шесто чувство, че нещо не е наред, че сме се променили, че нещо крием. Трудно е да водим двойствен живот, колкото и великолепни актьори да сме, и няма начин това да не се отрази на брака ни.

Абе, изневярата съква по всички параграфи Idea Ако не ви е приятно вече с даден човек, ако не го обичате вече, ако не ви дава това от което се нуждаете...НЕ ИЗНЕВЕРЯВАЙТЕ Exclamation Просто тръгнете да търсите щастието някъде другаде... Idea

****************************************************

1. Не се преструвайте на целомъдрена. Това изглежда смешно.
2. Дори и случайно да е вярно, никога не казвайте: “Ти си ми вторият”. От прекалената употреба тези думи са омръзнали на мъжете.
3. Никога не говорете лошо за мъжа си – това дразни мъжката солидарност и ви поставя в лоша светлина. Не говорете и прекалено добре за мъжа си – това буди ревност. По възможност се дръжте така, като че ли той не съществува.
4. Не се придържайте към брачните си любовни навици – това се усеща и шокира. Пък и какъв смисъл има. Ако искахте да си повтаряте навиците, можехте да си стоите вкъщи.
5. Не иронизирайте жените на любовниците си – мъжете имат суетата да вярват, че са обработили характера на съпругите си по свой вкус и приемат иронията за своя сметка.
6. Не правете физиономия на погнуса, когато ви предложат да посетите някоя квартира, където домакините отсъстват. Добре, че е намерил и това.
7. Не изисквайте повече, отколкото ви дават – мъжете имат известни задължения и вкъщи.
8. Не влагайте делничност в отношенията ви, а помнете, че той е при вас, защото бяга именно от това.
9. Мъжете обичат ясни отношения. Жените имат склонност към игра – правене на “номера”. Не прекалявайте с “номерата” – от тях мъжете бързо се уморяват.
10. Не правете трагедия при раздялата. Сълзите ви само ще разводнят хубавото приключение, което сте изживели заедно. По-добре се огледайте – толкова мъже са готови да откликнат на вашия обещаващ поглед.
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia