BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
8:46, Неделя
22 Септември 2019г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Различията между партньорите

Огняна|Жена|18-25|несемейна|София
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Вто Юли 19, 2005 2:21 pm

Различията между партньорите

Има семейства, в които партньорите се разбират чудесно и такива, в които нещата не вървят по мед и масло. Определено проблемите могат да се разделят на няколко категории в зависимост от характерите и привичките на отделните хора. Оформят сe няколко двойки :

Пьрва комбинация - Той ловува, тя реди икебана вкъщи
Лидерът е мъжът. Тя е образцова домакиня (или ако не е ще стане), която пере, готви, чисти, глади, бродира и т.н. Постепенно ежедневието така я поглъща, че тя спира да съществува за него. Той спира да я цени, което не значи, че не вдига скандали и не прави сцени на ревност.

Изходът

Ново хоби, нова дрешка, работа, някакви ангажименти извън семейното огнище и повече самочувствие. Може ги така ще успее да възстанови изгубения баланс в брака си.


Втора комбинация - Тя е динамична, той кротък домошар

И на работа, и вкъщи жената е като перпетум мобиле. Годишният ремонт, ежемесечното разместване на мебелите, седмичното меню, общо взето всичко се изгражда по неин вкус. А той обикновено си работи нещо в двора, занимава се с поправките в дома, под нейно ръководство и с блага усмивка следи излишъците от енергия, с които тя облива всичко живо.

Изходът

Няма да можете да промените характера на партньора си лесно, ако сте жената - няма да е зле да започнете да се допитвате до мнението на партньора си. Оставяйте го да взема някои решения. Ако пък сте съпруга, определано ще ви е трудно да обуздаете такава фурия, говорете с нея сериозно, кратко и ясно, но не я обиждайте или обвинявайте за поведението й. обяснете й, че това, което най- много харесвате в нея е нейната ярка индивидуалност и че ако тя иска да си останете две отделни личности, всеки трябва са участва поравно в решенията и да упражнява правото си на глас.

Трета комбинация - Той търси адреналин, тя кротки вечери

Макар че между тях има привличане, тя предпочита романтичните вечери на свещи, изобщо не чувства нужда да бъде сред тълпа от хора. При него обаче е точно обратното, той има нужда от своята доза адреналин и бурни изживявания.

Изходът

Когато той се е налудувал (не говорим за изневери), и е изморен от ски / сноуборд / бънджи / планинарство, копнее да се върне вкъщи при нея. Най - важното нещо в случая е компромиса и уважението.
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia