BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
9:12, Събота
20 Юли 2019г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Дългият път към мъжкото сърце

AlexG|жена|25-35|несемейна|София
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пет Дек 23, 2005 11:21 am

Дългият път към мъжкото сърце

Минава през стомаха му? И да, и не. Мъжете без претенции, възможно, ще се задоволят само с това.

Но ако избранникът ти е истински принц, към него трябва да се намери специален подход, за който ще си поговорим тук. И ако той е толкова невероятен, че ти си успяла да се влюбиш в него, защо пък да не го поглезиш с малко добро отношение?


1. Изразявай искрен интерес към всичко, което му доставя удоволствие. Това може да бъде вид спорт, който му е на сърце, любимото хоби или основната му работа. Твоят интерес задължително трябва да бъде искрен. Няма смисъл да се преструваш, ако нещо те дразни.

2. Един мъж винаги предпочита любимата му жена да е в добро настроение. И ако той разказва нещо смешно, старай се да отговаряш на това със смях или усмивка. Той ще бъде много доволен, че те разсмял. Само да не се престараеш, няма защо да се хилиш като изтървана всеки път, когато той каже нещо - това може да го обиди.

3. Говори му, повече му говори за нещата, които харесваш у него. Ако е добър домакин, кажи му го. Ако той много чете и е интелектуално развит, похвали го за интересния разказ. Мъжът трябва да усеща своята неповторимост, индивидуалност, та какво ти пречи от време на време да му доставяш това удоволствие?


4. Цени дребните неща, които той прави за теб. Ако те е поканил на кафе или ти е купил любимото списание, задължително му кажи: "Благодаря, мили!". Ако той знае, че прави приятни за теб неща, ще поиска да ги прави по-често. Някой да се оплаква?

5. Похвали го за добре изпълнената работа в домакинството. Ако удачно е окачил картините на стената, кажи му, че има дизайнерски талант. Ако пък е изработил нещо със собствените си ръце, кажи му, че ръцете му са просто златни.

6. Похвали го, когато е красиво и стилно облечен. Кажи му, че изглежда просто неотразимо. Може за по-голяма убедителност да намериш в него сходство с популярен актьор, предварително разузнавайки, кой му харесва.

7. Говори му какво ти харесва интимните ви отношения. Не се страхувай, че няма да те разбере правилно. В любовта не може да има срамни неща. Пък и всички разговори ще си останат между вас.

8. Винаги искай от него съвет, сподели и мнението си. Дай му възможност да те убеди. Например, ако си шофьор, винаги се консултирай с него като с експерт по този въпрос. Помогайки ти, мъжът ще се чувства отговорен за теб.

И все пак се постарай да изполваш всичките тези съвети не само, за да влюбиш в себе си избранника на сърцето си. Нашите съпрузи понякога също страдат от недостатък на внимание. Организирай на мъжа си малък празник и с удивление ще откриеш, че меденият месец може да бъде разтегнат "докато смъртта ви раздели".
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia