BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
8:53, Събота
20 Юли 2019г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Съблазняването стъпка по стъпка

AlexG|жена|25-35|несемейна|София
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пет Дек 23, 2005 11:29 am

Съблазняването стъпка по стъпка

Всички имаме силата да съблазняваме - способността да привличаме хората и да ги държим подвластни, но повечето от нас не си дават сметка за този си потенциал.
Съществуват девет типа съблазнители. Всеки от тях притежава особена черта на характера, която се корени дълбоко в същността му и неустоимо привлича другите.
Сирените преливат от сексуална енергия и всяка от тях знае как да я използва.
Донжуановците ненаситно жадуват противоположния пол и тяхното желание е заразително.
Идеалните любовници имат чувствителност към естетиката, която влагат в романтичните си връзки.
Дендитата обичат да играят с образа си и да впечатляват с бляскава мъжественост.
Непринудените са спонтанни и открити.
Кокетиращите са егоцентрични и удивително невъзмутими по нрав.
Чаровниците не само искат, но и знаят как да доставят удоволствие и се чувстват добре в обществото.
Харизматиците са надарени с необикновена увереност в себе си.
Звездите са ефирни и се обгръщат в загадъчност.
И така, процесът на съблазняването стъпка по стъпка.

1. Избери подходящ обект.-
Такъв е този, у когото има какво да запълниш и който съзира в теб нещо екзотично. Идеалната жертва притежава някакво качество в характера, което те привлича. Силната емоция , предизвикана от това качество, ще направи съблазнителните ти ходове по-естествени и динамични.

2. Създай измамно чувство за сигурност - използвай заобиколни пътища. Ако още в началото смело атакуваш, рискуваш да предизвикаш издигането на бариера. Първоначално не бива да издаваш с нищо съблазнителя в себе си. Ухажването трябва да тръгне отстрана, не направо. Обсаждай периферията на целта си - приближавай се с помощта на трети човек или си дай вид, че изграждаш неутрална връзка, като минаваш постепенно от приятелство към любов. Приспи бдителността на жертвата си, докато се почувства сигурна - след това нанеси удара.

3. Изпращай нееднозначни сигнали. -
Щом забележи присъствието ти, трябва бързо да завладееш въображението на съблазняваната цел. Очевидното и шокиращото вероятно ще привлече вниманието й в самото начало, но не може да го задържи, така че в крайна сметка по-сдържаното поведение се оказва по-въздействащо. Опитай се да изглеждаш по-загадъчно. Изпращай нееднозначни сигнали - бъди ту суров, ту нежен; ту извисен, ту земен; ту невинен, ту лукав. Смесицата от противоположни качества обърква и очарова.

4. Представи се като желан от всички - изгради триъгълници. Хората имат склонността да се насочват към онези, които вече са привлекли нечий интерес. Затова трябва да създадеш около себе си аурата на мъж или жена, желани, търсени и ухажвани и от други. Това ще подхрани суетата на обекта ти. За да създадеш илюзията, че си известен и обичан, се обгради с представители на противоположния пол - приятели, бивши любовници, сегашни ухажори. Изгради триъгълници на съперничество. Нека репутацията ти да говори вместо теб - щом толкова други са очаровани, значи има защо.

5. Създай потребност - предизвикай безпокойство и недволство. Не може да съблазниш доволния от всичко. Затова, ако е необходимо, създай у него чувство на недоволство от заобикалящите го обстоятелства и на неудовлетворение от самия него. По този начин ти създаваш пространство, в което да се появиш като отговор на поблемите. Болката и тревогата са най-подходящите предвестници на удоволствието.

6. Овладей изкуството на тънкия намек.- Ако създаваш прекалено натрапчиво и очевидно чувство за неудовлетворение, жертвата може да прозре намерението ти и ще заеме отбранителна позиция. Няма обаче защита срещу намека за нещо - умело посятите идеи в съзнанието на хората чрез споменаването на нещо привидно неясно и двусмислено, което да пусне корени едва дни по-късно и да се стори на същите тези хора, че е тяхна идея. Намекът е най-съвършеният начин да се влияе върху човешките същества.

7. Проникни в духа й. -
Повечето хора са затворени в собствения си свят. Единственият начин да се вмъкнеш под черупката им, за да станат податливи на съблазняване, е да проникнеш в техния дух. Играй по техните правила, радвай се на успехите им, споделяй радостите им. По този начин ще погъделичкаш дълбоко вкоренения нарцисизъм на всеки човек. Скоро ще можеш да смениш ролите. Щом веднъж си проникнал в духа на жертвата си, можеш да я накараш и тя проникне в твоя - до там, от където е твърде да се върне.

8. Създай изкушение. -
Ако позволиш на обекта на желанието си да хвърли мимолетен поглед към обещаваните наслади, ще сътвориш такова изкушение, което ще ти помогне да изминеш много бързо голяма част от пътя към съблазняването. Разбери към какво се стреми, какви неосъществени фантазии има и му намекни, че в състояние да го приближиш към желаната цел. Важното е да държиш всичко в загадъчност. Покажи наградата, отлагай насладата и остави ума му да свърши останалото. Възбуди любопитство, по-силно от съмненията и страховете, които го съпровождат, и жертвата ти сама ще те последва.

9. Създай напрежение - какво ще се случи? Щом хората разберат какво могат да очакват от теб, магията ти е разрушена. Нещо повече: предал си им властта. Единственият начин да водиш за носа съблазнявания и да диктуваш условията, е като създаваш напрежение и добре пресметната изненада. Дръж се по начин, който да кара жертвата ти да се чуди какво ли си намислил. Ако направиш нещо, което не се очаква от теб, ще й доставиш голямото удоволствие, че е изненадана, и няма да може да предвиди какво ще се случи по-нататък. Развълнувай съблазнявания с внезапна промяна на посоката на нещата.

10. Посей смут със силата на думите. - Трудно е да накараш хората да те слушат. Те са погълнати от собствените си желания и мисли и нямат време за твоите. За да те слушат, трябва да говориш точно онова, което искат да чуят. Това е същността на езика на изкушението. Разпали чувствата на целта си с наситени фрази, ласкай я, успокоявай я там, къдетео е неуверена, обвей я с фантазии, със сладки думи и обещания - тогава не само ще те слуша, а и ще изгуби желание да ти се противопостави.

11. Отдавай внимание на дребните неща. - Тънкостите в съблазняването - в случайния жест, импровизацията - често очароват повече от всичко друго и те представят в по-добра светлина. Трябва да се научиш как да развличаш обекта на желанията си с безброй малки ритуали - находчиви подаръци, дрехи и украшения, които са му по вкуса, жестове, доказващи колко много време и внимание му посвещаваш. Всичките му сетива трябва да бъдат ангажирани в безчет малки и красиви неща, които оркестрираш около него. Свикни да пораждаш подходящи чувства и настроения чрез малките неща.

12. Опоетизирай присъствието си. -
Решаващи неща могат да се случат, когато обектът е сам. Обземе ли го и най-слабото чувство на облекчение, че те няма наблизо, всичко е свършено. Тази реакция обикновено е резултат на фамилиарност и прекалена откровеност. Ето защо не бива да се разкриваш напълно. Направи асоциации между себе си и поетични образи и предмети, така че като си помислят за теб, да те виждат в идеализирана светлина. Колкото по-интензивно занимаваш мислите му, толкова по-съблазнителни неща ще си фантазират за теб. Подхранвай фантазиите с противоречивост и изменчивост.

13. Обезоръжавай чрез стратегията на слабостта и уязвимостта. -
Не прекалявай с маневрите, за да не събудиш подозрения. Най-добрият начин да се прикриеш, е да накараш другата страна да си мисли, че те превъзхожда. Ако създадеш усещането, че си слаб, уязвим, до такава степен завладян от целта на преследването си, че не можеш да се контролираш, действията ти ще изглеждат по-естествени и не чак толкова пресметнати. Още по-голямо доверие ще спечелиш, ако предпочетеш откровеността пред добродетелността.

14. Смесвай желание с действителност - съвършената илюзия. -
Ако съумееш да създадеш такава илюзия, че чрез теб жертвата да изживее мечтите си, тя ще ти е вечно покорна. Важното е да започнеш бавно, да спечелиш доверието й и постепенно да изградиш илюзорния свят, отговарящ на желанията й. Насочи вниманието си към тайни мечти, които са били осуетени или потиснати. Съвършената илюзия не се отличава много от действителността, но носи и нещо нереално. Води събзлазнявания към онзи етап на объркване, в който да не може вече да отличи илюзия от действителност.

15. Изолирай обекта на желанията си. - Изолираният човек е слаб. Изолацията може да бъде психологическа - като изпълниш зрителното поле на съблазнявания с приятното внимание, което му отдаваш, ти изтласкваш всичко останало от съзнанието му. Той вижда само теб и мисли само за теб. Изолацията може да бъде и физическа - като го отделиш от единственото му обкръжение, от приятели, семейство, дом. Това е моментът да примамиш жертвата в бърлогата си, където нищо не й е познато.

16. Докажи се. -
Повечето хора обичат да бъдат съблазнявани. Ако ти оказват съпротива, то е защото не си отишъл достатъчно далеч да уталожиш съмненията им. Достатъчно е да предприемеш едно навременно действие, за да ги спечелиш. Не се притеснявай, че можеш да изглеждаш глупаво или да сгрешиш, защото вскяко действие, извършено заради обекта на чувствата ти, така ще завладее чувствата му, че няма да обърне внимание на нищо друго. Никога не се обезкуражвай и не се оплаквай от нечия упорита съпротива. Напротив, посрещни предизвикателството.

17. Насърчи връщане в миналото.
Върни обекта на желанието към приятните спомени от детството, като се поставиш в едипов триъгълник, а за него отделиш мястото на детето, кото има нужда от нещо. Без да осъзнава причината за емоционалната си реакция, той ще се влюби в теб. На свой ред и ти можеш да се пренесеш в детството и да предоставиш възможността на другия човек да влезе в ролята на грижовен и всеотдаен родител. И в двата случая правиш възможно сбъдването на съкровена фантазия - интимна връзка с мама или татко, или със син или дъщеря.

18. Наруши забрани и табута. -
Особено съблазнително е да накараш обекта на желението ти да почувства, че го насърчаваш да наруши и едните и другите. Хората копнеят да опознаят своята тъмна страна. Не всичко в любовта се очаква да бъде нежно и меко - дай да се разбере, че криеш нещо жестоко, дори садистично в себе си. Не зачиташ възрастова разлика, брачни клетви, семейни връзки. Щом желанието да наруши забрани тласне обекта ти към теб, трудно ще можеш да го спреш. Направи така, че да стигне по-далеч, отколкото е предполагал и споделеното чувство на вина и съзаклятничество ще създаде силна връзка.

19. Използвай духовни съблазни. -
Всеки има съмнения и колебания - за фигурата си, за значението си, за сексуалността си. Ако искаш да съблазниш само физическото, ще събудиш тези съмнения и ще накараш обекта си да се притеснява и да се затвори в себе си. Ето защо направи така, че този човек да забрави колебанията си и да насочи вниманието си върху нещо възвишено и духовно - религиозно преживяване, произведение на изкуството, нещо окултно. Изтъкни едва ли не божествените си качества, престори се на недоволен от светските съблазни, говори за звездите, нишките, които те свързват с обекта на съблазняването.

20. Гарнирай насладата с болка. -
Най-голямата грешка на съблазнителите е да бъдат винаги твърде внимателни. Отначало добротата и щедростта ти ще бъдат очарователни, но после ще се превърнат в монотонни. Ако прекалено много се стараеш да доставиш радост и удоволствие, ще внушиш известна несигурност. Вместо да задушаваш обекта си с любезност, опитай се да му причиниш малко болка. Смени насоката като се направиш, че губиш интерес. Това ще го обърка, ще го накара да се почувства виновен и несигурен. Дори инсценирай раздяла, за да усети болка и празнота. После се върни, извини се, стани пак нежен и грижовен ... и жената или мъжът, които съблазняваш, направо ще омекне и отмалее от приятната изненада.

21. Остави му пространство за падане - преследвачът е преследван. Ако обектът на интереса ти свикне с агресивността ти, той ще влага по-малко енергия от себе си и напрежението на връзката ще отслабне. Трябва да го постреснеш, като смениш ролите. Щом се поддаде на съблазънта ти, отегли се малко назад и той ще тръгне след теб. Започни да се затваряш в себе си, дай сигнал, че се отегчаваш. Така ще създадеш съмнението, което ти трябва. Скоро обектът ще иска да те притежава физически и всякаква сдържаност ще се изпари. Целта е да го накараш да падне в обятията ти по собствена воля. Създай илюзията, че съблазнява съблазнителя.

22. Използвай физически изкушения. Пази се от обекта си будна мисъл - ако прозре манипулацията ти, изведнъж ще го обземат съмнения. Нежно успокоявай съзнанието му и събуди задрямалите му сетива, като съчетаеш поведение без следа от отбрана с наличие на силен сексуален заряд. Никога не искай физическа близост със сила.

23. Овладей изкуството на смелите ходове. -Моментът е настъпил: жертвата те желае, но още няма готовност да го признае, още по-малко да действа самостоятелно. Вече е време да забравиш за галантност и кокетство и да покоряваш със смели ходове. Не давай време на жертвата си да обмисля последиците; създай конфликт, нагнети напрежението, та смелият ти ход да донесе голямо облекчение.

24. Бъди нащрек за последиците. -
Опасности дебнат успешното съблазняване. След като стигнат до кулминацията, емоциите често поемат като махало към противоположната посока - към апатия, недоверие, разочарование. Пази се от дълго протяжно сбогуване - обзета от несигурност в себе си, жертвата ще се вкопчи в теб с всички сили. Ако трябва да се разделите, принесете жертвата бързо и внезапно. Ако е необходимо, съзнателно развали очарованието, което си създал. Никога не позволявай другият човек да бъде твърде сигурен в теб - да те приема като даденост. Използвай отсъствието, причинявай болка, създавай конфликти, за да държиш съблазнените от теб в постоянно напрежение.
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia