BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
13:53, Сряда
18 Юли 2018г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Пет начина за изразяване на мъжката люб0в

AlexG|жена|25-35|несемейна|София
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Сря Дек 28, 2005 5:32 pm

Пет начина за изразяване на мъжката люб0в

Нерядко от мъжете може да се чуе нещо подобно: "Мога да я любя, мога да се оженя за нея в края на краищата, но това не е любов! Любовта ? това е нещо съвсем различно". Мъжете, по правило, не обичат да говорят за любов, те не могат да подберат подходящите думи. Разбира се, те могат да изпитват любов, но изразяват това чувство по своему. За сега мога да конкретизирам и отделя четири най-прости начина за изразяване на любовта

1. Мъжете могат просто да кажат: "Обичам те"

Всъщност , много малко мъже са достатъчно смели, за да могат да се признаят в любов именно по този начин. Признанието в любов за тях се асоциира с нещо сериозно, с някакво задълбочено задължение, отговорност и даже понякога със страх. За някои мъже подобна фраза е равносилна на думите: "Моят живот е в твоите ръце, миличко!". Те се боят да се доверят, а след това да бъдат отхвърлени. За други обаче, фразата "Обичам те" означава: "Ще направя за теб всичко, каквото пожелаеш" или даже: "Винаги ще ти бъда верен". С други думи, тази фраза за тях е равносилна на обещание, клетва. А мъжете като цяло се стараят да държат на думата си, по-правилно би било да се каже, че те се страхуват да не изпълнят обещанието си и по този начин да загубят авторитет пред другите.

2. Мъжете изразяват любовта си със знаци на внимание.

Те могат да те засипят с всевъзможни подаръци: шоколадови бонбони, малки красиво упаковани подаръчета, огромни букети цветя, красиви пожелания.Освен това има няколко други неща, които не се възприемат от жените като подарък. Например, някои мъже, посвещавайки цялото си свободно време на дадена жена, възприемат поведението си като своеобразен подарък, като проява на любов, а на жените подобна мисъл даже няма да им дойде на ум! Други пък смятат, че , подкрепяйки втората си половинка в трудна минута, по този начин изразяват загрижеността си, а значи ? и любовта си.

3. Тактилно изразяване на чувствата.

Мъжете могат да изразяват чувствата си чрез ефирно докосване на ръката ти, чрез нежна целувка, чрез невероятен секс най-накрая. Очевидно е, че за много мъже най-лесният начин да изразят чувствата си е сексът. Физическата близост отстранява всички бариери, поражда чувство на доверие, разбиране, привързаност. Както казах по-горе, едва много малка част от мъжете могат да придобият смелост и да изразят чувствата си с помощта на думи.

4. Допускане до кръга

Когато мъжът те запознае с най-бизките си приятели,.
По този начин той те допуска във своя свят- така добре ограден от реград.Разкрива душата си и целия си живот и това е за а ти каже по един дрг начин обичам те.

5. И най-накрая, петият начин за проява на любовта - когато мъжът се осмелява да представи половинката на родителите си.

Подобна крачка е равносилна на фразата "Обичам те и искам да се запознаеш с родителите ми, най-близките ми хора". Действително, подобна стъпка непременно свидетелства за дълбоки чувства и сериозни намерения. Мъжът желае ти да се грижиш и милееш за тях, също както и родителите му за теб.
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia