BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
6:55, Вторник
11 Декември 2018г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Урок по раздяла

chrissy|жена|25-35|N/A|Sofia
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пет Дек 30, 2005 6:00 pm

Урок по раздяла

Ако искате да спасите сърцето си, използвайте правата си! Какво по дяволите се случи? Не е ли това въпроса, който всички си задаваме, когато ни напускат?

Има няколко обяснения за това, защо не сме вече в прегръдките на любимия или любимата: вече не си говорите, един от Вас не иска да се обвързва, или един от Вас се е почувствал заплашен от нещо. Списъкът може да продължи, разбира се. Но това, което наистина се е случило, е че сте се излъгали в този човек, че той не е такъв, за какъвто сте го смятали.
Не е вярно - ще си помислите Вие, но е точно такъв.

Човек се влюбва много бързо и нелогично - само след няколко часа, само след няколко срещи и Вие се хвърляте сляпо напред. Ще бъдете заедно месец, два или година, но неизбежно ще настъпи фазата на раздялата. И тогава ще разберете, че всички онези превъзходни качества, които сте му преписвали са просто във Вашето въображение.


ЗАЩО БОЛИ ТОЛКОВА МНОГО?

Трудно е да се отговори на този въпрос. Попитайте природата защо е създала човека с толкова богат емоционален живот, пълен с толкова тревоги и желания.

КАК ДА ПОЗНАЕМ КОГА ИДВА КРАЯ?


Когато всичко върви добре, краят на една връзка изглежда нещо съвсем нереално.
Но когато той наистина приближи, всичко се развива с шеметна скорост. Вие, например го търсите по телефона в къщи или в работата и той се държи дръпнато. Вие питате: "Какво има" - и отговорът разбира се е : "Нищо". А Вие много добре знаете, че е Нещо.

Кои са някои от признаците на охлаждане на чувствата:


Няма секс. По това правило сексът е нарушен след като е нарушено общуването. Забравите ли езика на мислите, жестовете, загрижените въпроси и т.н., то забравяте и езика на страстта.

Изчезват дребни детайли от живота на любимия. Влюбените обичат да разказват с подробности как е минал денят им. Спрат ли да го правят, значи вече не им пука за Вас.

Приятелско съчувствие - приятелите му(й), започват да Ви гледат със съжаление или презрение.

Преписване на вина.Когато започнат да Ви обвиняват в нечувствителност, грубост, некадърност в леглото и т.н., то тогава просто се опитват да Ви прехвърлят тяхното собствено чувство на неудовлетвореност.

Грубият тон.

Изневеряват Ви или обвиняват Вас за това.

АНАТОМИЯ НА РАЗДЯЛАТА (или как да се държим когато ни напускат).

Стоите си в къщи. Когато Ви кажат, че искат да говорят с Вас, Вие вече трябва да знаете за какво става въпрос. На всяка цена настоявайте да Ви го кажат по телефона. Повечето хора имат идиотската идея, че това трябва да стане лице в лице, а това може да доведе само до излишни унижения.
Млъкнете. Веднъж чуете ли, че искат да Ви разкарат, не си губете времето с по-нататъшна дискусия. Кажете нещо любезно, затворете телефона и стойте настрана. Ви ще бъдете с разбито сърце, разбира се. Ще търсите утеха, а единственият който може да Ви я даде е човекът, който Ви е отблъснал.
Внимание: не му се обаждайте! - той (тя) не е там. Напишете писмо, в което изливате душата си. Напишете всичко което сте искали да кажете по телефона. Писмото няма да Ви върне човека, но ще Ви помогне да изясните нещата за себе си. И ... не изпращайте писмото. Може ли да върнем нещата?
Не, ако връзката се е разпаднала, Вие нищо не може да направите. Не опитвайте никакви трикове. С изключение, може би на един - отдалечете се. Ако се опитате да се молите или да намесите общ приятел, по-късно само ще съжалявате.

ХРОНОЛОГИЯ НА РАЗДЯЛАТА.


Първата седмица:
Раздялата прилича на смъртта. Ще чакате да Ви потърсят, да Ви се обадят. Един ден ще разберете, че телефонът не е развален и ще се осъзнаете.
Първите два месеца:
Безкрайни разговори с приятелите Ви, защото все още търсите някакво разумно обяснение. Моменти на тъга и отчаяние, но този изблик на меланхолия причиства душата Ви от стари чувства и Ви помага да приемете действителността.
От третия до шестия месец:
Ще изпадате в гняв по отношение на този, който е бил толкова несправедлив към Вас. Запомнете - Вие просто се изхабявате ненужно.
От 7 до 8 месец:
Вие можете да дадете разумно обяснение на случилото се.
След година или две:
Ще се чудите каква беше цялата тази врява. Ето какво трябва винаги да помните: когато свършва, свършва. Научете се да приемате края, да запазите своето отношение към себе си и да продължите. Веднъж усвоили това, ще го имате цял живот.
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia