BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
1:52, Събота
21 Септември 2019г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Целувката разказва

Юлияна|жена|18-25|несемейна|София
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пет Юли 22, 2005 11:56 am

Целувката разказва

Може ли допирането на устните да значи нещо?Колко често сте се замисляли кои и как ви целува? Ако се вслушаме в изкуството на целувката, то тя може да ни помогне и да ни разкрие много истини. Стъпките са няколко:

1. Ако партньорът ви постоянно желае да ви целува на публични места, няма място за притеснение,обикновенно тези хора са донякъде ексхибиционисти. Този човек обича да парадира с позицията си или с вас. Но вие с един много деликатен жест може да се опитате да запазите личното си пространство например като поставите ръката си на неговата буза, подобно на милувка.

2.Мъжът, който ви притиска нежно към себе си, впива устни във вашите и затваря смирено очи, докато ви целува е склонен към подчинение.

3. Ако нежно обгръща кръста ви с ръце и едновременно с това ви целува по врата, този жест говори за сексуално привличане. Ако дамата затвори очи и потъне в целувката, това показва, че наистина се наслаждава на страстта.

4. Мъжете, които не целуват устните са много романтични. Ако партньорът ви предпочита да долепва устни до бузата ви или до ухото ви, наслаждавайте се, защото този жест говори за близост и интимност.

5. Ако жената целува горната, а мъжът долната устна тук може да се говори за един много палав жест и не на последно място за обич.

6. Ако раменета ви са разделени по време на целувката, но той придърпва долната част на тялото ви към слабините си, при тази двойка доминира сексът. Този жест също така говори и за показност.
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia