BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
7:40, Сряда
24 Октомври 2018г.

EXOOO -> ФилософияОтговори по темата

Прекрасното в живота на човека

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Сря Апр 05, 2006 6:01 pm

Прекрасното в живота на човека

Прекрасното в живота на човека

Щастието е едно много субективно понятие,различно за всеки човек. "Прекрасното" може да се открие навсякъде, стига само да го потърсиш. То се състои дори в изгрева на слънцето- началото на новия ден, в приятелите,в семейството - хората на които можеш да имаш доверие. Всеки ден сам по себе си е "прекрасен", колкото и "ужасно" да е минал. Самите емоции, които си изпитал го правят такъв - любов, омраза, гняв...тръпката, която те кара да се чувстваш жив.
Прекрасен е също така и стремежът към една мечта - към нейното осъществяване, защото стига да искаш нещо, можеш да го постигнеш. Мечтите винаги се превръщат в реалност, затова и трябва да внимаваш какво си пожелаваш. Пътят към мечтите е много по-хубав и от момента на осъществяването им.
Понякога човек трябва да се замисля повече над това,което има,а не над това, което все още не притежава или не му се е случило. Да се замисли над това колко хубави неща са му се случили през деня, колко приятели е срещнал по пътя си, с колко нови хора се е запознал, с какво е успял да помогне на близките си, с какво е успял да ги зарадва.
Човек трябва да се опита да гледа от веселата страна на нещата, да се радва на малките детайли от живота, за да може да го направи по-прекрасен.
Прекрасно е да правиш нещата, които искаш, да живееш своя живот, с всичките му емоции - хубави или не, да се чувстваш жив, да се справяш с препятствията, които срещаш по пътя към целите и
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia