BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
16:34, Сряда
18 Септември 2019г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Френската любов

Огняна|Жена|18-25|несемейна|София
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Вто Юли 26, 2005 12:19 pm

Френската любов

Истинските специалистки по орален секс знаят, че фелациото е като поезията: без вдъхновение, въображение и талант е немислимо.
Дамите, които вече са изпробвали (еднократно или многократно) „сладоледовото" чудо, нямат нужда от убеждаване, че това е възможно най-добрият начин да накарат партньора си да полети високо в облаците. За тези обаче, които все още са във фаза на колебание, размисъл или пък измъчване от чисто технически въпроси, предлагаме (без претенции за изчерпателност) няколко принципни разяснения и указания по темата.


Правило номер едно: орален секс се прави само тогава, когато и двамата партньори желаят това с еднаква сила.
Много важно условие за отличен резултат е вие самата да сте инициаторка на „мероприятието", а не да се чувствате задължена, защото приятелят (или съпругът ви) настоява за това. Това, че всички ваши приятелки са минали този „урок", също не е достатъчна мотивация, за да решите в полза на оралния секс. Ако не се чувствате готова и избързате, рискувате да превърнете това чудесно преживяване в лош спомен.


Позата също е важна.
Най-добре е да изберете поза, която позволява свобода на движенията ви. Тя трябва да създава условия да контролирате процеса, да „обработвате материала" на воля и на спокойствие. Трябва така да се разположите, че да държите юздите във ваши ръце. Защото мъжът не бива да знае предварително къде води пътят, по който и двамата сте поели. Изненадата е част от удоволствието. Затова е препоръчително вие да настаните партньора си така, както на вас ви е удобно.


Хубавите работи стават бавно.
Не бързайте... Предварително обмислете кога точно да насочите главата си към слабините на любимия. Удоволствието ще е двойно, ако вече и двамата сте възбудени достатъчно. За да сте сигурна, че и партньорът ви иска това, което ви се върти в главата, тествайте желанието му с плахи, неуверени докосвания на пениса му с устни и пръсти. Същевременно след всяко такова уж неволно докосване, вдигайте глава нагоре към лицето му. Ако прочетете в очите му съгласие (проявява се като нега(желание) в погледа), можете да сте сигурна, че моментът да започнете е настъпил.


Мярката
Има жени, за които не е никакъв проблем да лапнат целия член, но има и такива, които се затрудняват да го погълнат целия. Това обаче в никакъв случай не означава, че едните правят фелацио по-добре от другите. Вие трябва да решите колко може да поемете. Не бива да се насилвате. В противен случай тази самоцел ще възпрепятства другите удоволствия от оралния секс, ще попречи на свободните движения на най-важния орган - езика.


И ръцете трябва да работят
Оралният секс е много по-вълнуващо преживяване, когато освен езика в „мероприятието" взема дейно участие и ръката (ръцете) ви. Едновременно с устната стимулация по върха на пениса можете да приложите и ръчна такава (но задължително в същия ритъм) в основата му. Движенията, които трябва да правите с ръка (ръце), са много близки и приличат на движенията, които се правят по време на вагинален секс (напред-назад, на тласъци).


Някои правила при фелациото


Скрийте зъбките
Много е важно в нито един момент той да не почувства зъбите ви върху пениса си. Мъжете изпитват страх и напрежение само при мисълта, че съществува потенциална опасност да изпитат болка, ако случайно или съзнателно ги одраскате със зъби по мъжкото достойнство. Тези притеснения могат да унищожат удоволствието за миг.


Повече любопитство
Представете си, че пенисът на мъжа е непознат за вас предмет, който трябва да разучите с най-малките детайли.
Не се срамувайте да го огледате от всички страни, да го опипвате, да го изследвате с език, дори да го докосвате с мигли.
Всичко това действа изключително възбуждащо на мъжете.


Еднакво темпо до финала
Крайната цел на всяко фелацио е онзи вулкан от бяла лепкава течност, в който изригва голямото Аз на мъжа. Затова, когато усетите, че идва този момент, повече от всякога е важно да не променяте ритъма, да продължите в установеното темпо. В противен случай набраната с толкова усилие инерция отива по дяволите.
Много жени правят груба грешка, като прекъсват удоволствието в сюблимния момент. Най-често причина за този неочакван срив е притеснението им, че вулканът ще изригне в устата им. Затова е добре подробностите по финала (свършването) да бъдат уточнени предварително, за да не се получат недоразумения. Ако не желаете той да свърши в устата ви, предупредете го да ви направи знак, кога да се отстраните. Трябва да го направите майсторски, без да прекъсвате стимулацията на члена му с ръце в постигнатия вече ритъм. Така и той, и вие ще останете доволни.
Ако сте решили да гълтате семенната течност, трябва да сте сигурни обаче, че той не е болен от СПИН или от някое друго венерическо (а и всякакво друго) заболяване, от което може да се заразите и вие при този акт.
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia