BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
8:48, Сряда
24 Октомври 2018г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

МЪЖКИ МАНИФЕСТ

Rozichka|жена|25-35|N/A|sofia
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 8:57 am

МЪЖКИ МАНИФЕСТ

Скъпи жени, госпожи, госпожици, приятелки, годеници, съпруги, любовници и т.н.!

1. Ако считате, че сте дебели, то най-вероятно това е напълно вярно. Не питайте мъжете постоянно как ви възприемат, те няма да ви дадат удовлетворителен отговор!

2. Когато искате каквото и да е, просто го кажете. Нека изясним нещо - мъжете са прости. Те не разбират от деликатни намеци и заобикалящи въпроси. Намеците не работят при тях, заобикалящите въпроси - също! Просто кажете какво искате!

3. Когато задавате въпрос, на който не очаквате отговор, не се учудвайте, че получавате отговор, който не искате да чуете.

4. Когато мъжът до вас ви моли да му подадете филийка хляб, той има предвид точно това и нищо по-различно от казаното. Не възприемайте тази молба като упрек, че хлябът не е на масата. Няма нито обвинения, нито скрити тълкувания! Мъжете са прости!

5. Мъжете са прости! Няма никакъв смисъл да ги питате за какво си мислят. В 95% от времето те си мислят за секс. През останалото време за бира и бизнес. Просто за това им харесва да си мислят!

6. Понякога мъжете не мислят за вас и в това няма нищо лошо. Добре е да свикнете с тази мисъл. Не е нужно непрекъснато да ги питате за какво си мислят, освен ако не сте готови да водите разговор за политика, икономика, философия, техника, поркане, цици, задници и/или коли. Мъжете са прости!

7. Петък вечер / Събота / Неделя означава: плюскане + приятели + футбол пред телевизора + пиене + лоши маниери. То е неизбежно, както приливите и отливите на морето или пълнолунието.

8. Пазаруването не доставя удоволствие на мъжете. И никога, ама никога няма да им доставя удоволствие! Приемете този факт!

9. Когато излизате някъде с мъж, трябва да знаете, че каквито и парцалки да сте сложили отгоре, те ви стоят чудесно и мъжът до вас ги харесва. Бъдете сигурни в това!

10. Повечето мъже имат до три чифта обувки. Как въобще стигнахте до идеята, че един мъж би могъл да знае кои точно обувки измежду вашите 30 чифта ще ви стоят най-добре? Не забравяйте: мъжете са прости!

11. Имате достатъчно дрехи и обувки. Не изисквайте доказателства за любовта на мъжа до вас, като се опитвате да го разорите. Сълзите са изнудване!

12. Простите отговори като “ДА” и “НЕ” са напълно достатъчни, и то без значение какви са въпросите! Не усложнявайте нещата!

13. Ако имате проблем, помолете мъжът до вас да ви помогне, за да го разрешите. Не го карайте да ви съчувства, така както правят вашите приятелки!

14. Главоболие, което трае 8 седмици, не е никакво главоболие. Вървете на лекар!

15. Ако мъжът е казал нещо, което може да бъде изтълкувано по два различни начина, единият от които ви обезпокоява или ви прави нещастни, то мъжът е имал предвид обратното тълкуване!

16. ВСИЧКИ мъже виждат само в 8 цвята. Прасковата е плод, а не цвят! И що за цвят е вишневия, когато дори не се споменава дали вишната е узряла!

17. Бирата харесва на един мъж по същия начин, по който на една жена и харесват чантите. Жените не го разбират. Мъжете също не го разбират.

18. Когато мъжът до вас ви пита “има ли нещо” и вие ни отговаряте с “не”, той ви вярва и се държи така, сякаш наистина няма нищо и всичко е наред.

19. Не питайте мъжа до вас дали ви харесва. Бъдете сигурни, че той не би стоял и минута при вас, ако не ви харесваше.

20. Основното правило, което трябва да спазвате, за каквото и да става дума е: НЕ УСЛОЖНЯВАЙТЕ НЕЩАТА! МЪЖЕТЕ СА ПРОСТИ!!!
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia