BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
1:47, Вторник
23 Октомври 2018г.

EXOOO -> ФилософияОтговори по темата

Тайната градина на желанията ни!

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Чет Апр 13, 2006 6:36 pm

Тайната градина на желанията ни!

Имате си градина на желанията, нали? Как? Нима не знаете?

Е,аз ще ви кажа.

Тя е в най-дълбокото място на сърцето ви. Скрита е от хорски погледи и нечестиви мисли. Даже понякога и от вас самите. Но все пак я има. Тази градина е много, много слънчева, свежа и страшно красива. Аз често ходя там. Там никой не ме вижда, крия се. Понякога се опитвам да се скрия и от себе си, пак там, в градината на желанията. Там имам място само за мен и понякога ме придружава още една душа като мен. Разхождаме се двете души, вглеждаме се в себе си и всеки казва на другия какво е открил. Забавно е,повярвайте ми. И много чувствено. Понякога другата душа ме наранява, тогава се скривам зад някое дърво, свивам се на кълбо и плача. Тогава се чувствам все едно че в градината вали дъжд. Ама нали знаете от оня дъжд, който сякаш като почне да вали и си мислиш, че никога няма да спре. През това време другата душа ме търси. Винаги иска да ме намери. Затова много упорито ме търси. Хубавото е , че има едно златно ключе, което веднага ме намира, то отключва затворената ми дотогава душа и аз излизам. Ключето всички му казват ЛЮБОВ. Ама то има и други имена. Като НЕЖНОСТ, ДОВЕРИЕ, ОТДАДЕНОСТ…

Както и да е, другата душа ме намира и тръгваме отново. Ех, че е хубаво, как ми е добре сега, като сме двете душички заедно. Този дъжд не го обичам. Вярно, че после се чувствам чиста, но така боли, когато вали. Дали всяка болка е така възраждаща? Може би, може би. Стъпваме боси по тревата, галим росата по цветята, а слънцето ни докосва нежно. Ех, този нежен ветрец как ни омайва. Хубаво ти е, нали?

След като се разходим навсякъде, се разделяме. Всяка от нас тръгва по своя път, като не престава да мисли за следващата ни среща в тайната градина на желанията.

Ще дойдеш пак, нали? Обещай ми, аз ще съм там и ще те чакам.
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia