BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
6:00, Сряда
19 Септември 2018г.

EXOOO -> СемействотоОтговори по темата

Мъжът обича с очите...

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пет Апр 14, 2006 10:30 am

Мъжът обича с очите...

/ето нещо и за някой от нашите отрицателни страни /

Доказано е, че незначителни на пръв поглед детайли от съвместния ни живот често стават повод за дрязги, разправии или дори раздели.

Например, когато сте се запознали, сте били привлекателна и забавна млада жена, но с годините сте се превърнали в мърмореща повлекана -естествено е партньорът ви да се дразни.

В началото няма да го показва. Постепенно ще започне да му личи. А накрая или ще престане изобщо да ви обръща внимание, или ще ви вдига скандали за щяло и нещяло.

Нищо чудно да се намери друга - сексапилна, интересна, с чувство за хумор. И връзката ви да отиде по дяволите.

Според психолозите съществува жени, за които с ветът е разделен на „у дома" и „навън".
Когато излизат, са накипрени, усмихнати, умело гримирани. Вкъщи като че ли нарочно обличат най-раздърпаните си стари дрехи, не си дават труда даже да се погледнат в огледалото.

Преди брака (или до момента, в който са сигурни в стабилността на отношенията си с партньора) правят всичко възможно, за изглеждат нагласени като кинозвезди - в повечето случаи успяват. Но решат ли, че мъжът, към когото се „целят", вече е тяхна собственост, се „отпускат", ръководени от доста елементарно умозаключение: „Той си е мой. Какъв е смисълът да се правя на красива?"

Нерядко си въобразяват, че небрежният външен вид е част от домашния уют... Този стереотип на „семейно щастие" - в анцуг и оръфани пантофи, се оказва твърде стабилен, коментират психолозите. Понякога жените цял живот не могат да проумеят, че за мъжа външността им е от изключително значение - независимо дали става дума за съпруга, колежка или случайна позната...

Много се обиждат, когато любимият се заглежда по млади девойки по улиците. Уж небрежно разлиства списания, от страниците на които стоят красавици. Не му омръзва да гледа порнофилми...

Въпреки че но природа силният пол е полигамен, нещата не опират само до това, смятат специалистите.

Обясняват, че жените обичат с ушите си, а мъжете - с очите си. Това е особеност на мъжката психика - първо ги възбуждат визуалните дразнители. Ако сте убедена в любовта на партньора си, не бива да се сърдите за това, че му е приятно да се зазяпва по лъскавите хубавици в журналите или че понякога си пуска еротичен филм. Забележите ли обаче, че интересът му се засилва, приемете го като „червена лампичка" - може би неволно, но сте се запуснали непростимо. Не сте привлекателна за половинката си така, както е било навремето.

Погледите му „встрани" са първият сигнал за опасност.
Вторият (много по-тревожен) се изразява в охладняване към вас, във все по-чести опити да избягва сексуалните контакти помежду ви.

В такъв случай погледнете на себе си отстрани.

Как се обличате?
Не сте ли често рошава и разпасана?
Как ухае тялото ви?
Какво е бельото ви?
От това съвсем не следва, че трябва да се разхождате из кухнята, накипрена във вечерна рокля, на висок ток и щедро напръскана със скъп парфюм...

И все пак съгласете се: лекьосаният пеньоар и миризмата на пот са другата, далеч не по-приемлива крайност.

Красивите бикини и сутиени не са само за да ги сложите, отивайки на доктор. Ако постоянно се мотаете пред мъжа си с комбинезон „страстоубиец", нормално е той да загуби сексуален интерес към вас. Да намери утеха първо в списанията, а после в нещо „живичко", спретнато и чистичко.

Грешите фатално, ако смятате, че семейният живот е едно, а романтичните срещи - съвсем друго. Трайната любов на половинките ни наистина е заради духовния уют, който им създаваме. Но чистото и ароматно тяло, прикритият сексапил, изящните маниери и неподправената загадъчност „държат" мъжете в плен.

Какво да се прави - те наистина обичат „с очи"...Rozichka|жена|25-35|N/A|sofia
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пет Апр 14, 2006 10:42 am

Жените обичат с ушите си !

Жените обичат с ушите си
15 правила, които трябва да следвате, за да задържите любовта й

Никога не признавайте изневярата си. Това е едно от 15-те правила, които трябва да следвате, за да задържите любовта на съпругата си
фотоархив "Стандарт"
Известно е, че причината за провала на много бракове се крие в психологическите различия между мъжа и жената. Това което често наричаме "несъвместимост в характерите", всъщност е нежеланието да разберем другия, липсата на търпимост. Добре е обаче, ако принадлежите към "силната половина" от човечеството, да следвате няколко правила.
1. Не забравяйте да я удовлетворявате в постелята (винаги е добре, ако инициативата произхожда от вас).
2. Не се обиждайте, ако тя ви откаже (може би си има причини за това).
3. Не я лъжете (ако въпреки всичко сте си наумили това, направете го така изкусно, че да го възприеме като истина).
4. Не пропускайте да й правите комплименти при всеки удобен повод ("ти си най-любимата, най-добрата, най-страстната, най-нежната..."). Помнете, че жените обичат с ушите си.
5. Не се хвалете със сексуалните си възможности и никога не споменавайте за предшестващия я ваш сексуален опит. По-добре й говорете: "Ти си моята първа и единствена!"
6. Не забравяте да се възхищавате на кулинарните й умения, дори и яденето да е прегоряло.
7. По-често се обръщайте към нея ласкаво, галете я: "Колко нежна е кожата ти, колко приятно е усещането за твоята топлина!"
8. Не забравяйте от време на време да я сравнявате с другите и винаги в нейна полза. (Дори и на фона на Клаудия Шифър, ти изглеждаш сто пъти по-добре!")
9. Показвайте на думи и дела колко сте загрижени за нея ("Този нов уред много ще облекчи каторжния ти труд в кухнята!")
10. Ако нещо сте й обещал, винаги дръжте на думата си. Ако не можете да го изпълните, измислете убедително оправдание ("Няма да можем да заминем за Канарските острови, защото делата на фирмата ми не вървят добре!")
11. Когато сте в общество, демонстрирайте грижа и внимание към нея. Не обръщайте излишно внимание на други жени в нейно присъствие. Ако тя не е с вас, можете дори да си позволите невинен флирт, бъдете забавен и интересен. Когато й разкажат какви успехи сте имали в нейно, отсъствие, тя ще разбере, че трябва да бъде щастлива, притежавайки такъв обаятелен и остроумен мъж.
12. Оказвайте й различни услуги, поставяйки я в зависимо положение (Ако се случи да я задържат в работата или просто се забави някъде, пригответе разкошна вечеря с вино и цветя и чакайте ответен ход!)
13. Никога не казвайте "никога", по-добре кажете "ще помисля".
14. Ако се скарате, пръв поискайте прошка и помирение ("Аз съм виновен, мила, дай да забравим този малък инцидент и отново да ни бъде хубаво! Всичко останало е глупост.")
15. Никога не признавайте изневярата си, дори да ви хване "на калъп" ("Каква ти любовница? Това е моя колежка, пишем доклад! Защо е разголена ли? Ами стана топло!")ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пет Апр 14, 2006 11:13 am

СУПЕР

E Розичке ама ние верно все се поддържаме а, и се допълваме едни други.Готино е така Laughing Wink само таканали сме си женки .Rozichka|жена|25-35|N/A|sofia
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пет Апр 14, 2006 11:22 am

Wink
От един отбор сме SmileZ|Жена|25-35|N/A|
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пет Апр 14, 2006 5:11 pm

Давайте все така момичета!Страшно се разтоварвам с вашите писания,не знам при другите как е но на мен ми носят много положителен заряд!
Искаме още,искаме още!!! Very Happy
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia