BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
5:50, Събота
20 Октомври 2018г.

EXOOO -> СемействотоОтговори по темата

Колко са женоустойчиви мъжете!!

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 4:37 pm

Колко са женоустойчиви мъжете!!

Колко са женоустойчиви мъжете!!На моята приятелка й подариха канарче - оранжево и упорито същество. Тя три дни се оплаква от тази дива природа в дома си. Но после свикна, дори започна да го харесва. А пък птичето взе, че умря. Трагично! Но пък тя е омъжена вече около пет години и съпругът и е в цветущо здраве, изглежда чаровен и очевидно нейното присъствие не е успяло да го унищожи.

Замислих се - как ли оцеляват на нашата обич и грижи другите ни домашни любимци - мъжете ни / приятели, съпрузи и други разновидности/ . Не може да се каже, че не ги обичаме. Обичаме ги, даже много. Изразяваме любовта си по различни начини - от меко удоволствие до всепомитащи страсти, от всеотдайност до екзалтирани скандали, последвани от облагородяващ духа секс. Грижим се за тях - духовно и физически. Стараем се да изглеждат като естетично облечени същества /ако успеем да скрием любимите им стари пуловери на най-затънтеното място/, настояваме да виждаме лицата им избръснати /малко дисциплина не е излишна/, опитваме се да премахнем футболния или геймърския жаргон от речника им. Обясняваме им смисъла на думички като "романтика" и "сюрприз" например, което си е трудно постижима цел, а още по-трудно е да се превърнат в практика. Заедно с усъвършенстващите този биологичен вид действия, ние се опитваме да задоволим и техните физически нужди, които се свеждат главно до храна и секс. Макар изразът "Любовта на мъжа минава през стомаха" да се е отклонил с около 10 см. нагоре, все пак се налага да ги храним или поне да симулираме желание за това. Затова се стараем да се научим да готвим, а после те се стараят да се научат да го ядат /без отвратени физиономии по възможност/. След като ги нахраним, с другата част е по-лесно. Даже понякога замества храненето / но не се препоръчва дълго да преживяват по този начин, фотосинтезата не ги прави много общителни/.

Общи взето отношенията мъже-жени са израз на божествена житейска симбиоза - ние се опитваме да ги направим съвършени, а те се опитват да оцелеят въпреки нашите усилия.

И за разлика от канарчетата, мъжете са по-устойчив вид - не се променят лесно, но пък и не умират лесно. Затова се препоръчват като домашни любимци - при правилен подход оцеляват поне до сребърната сватба, не дават многобройно потомство, не се скубят ...много, могат да бъдат приучени на добри маниери и някои трикове, понякога доставят огромно удоволствие и излъчват усещане за уют. И имат едно основно предимство - мъжете са изключително женоустойчиви. С изключение на вируса "любов", но той обикновено трае кратко, помага да бъде преодолян страха от обвързване на питомците или на опитомителките, създава женоустойчивия имунитет при мъжете и е оправдателен аргумент за жената при всичките следващи житейски трансформации на това заболяване.

Така че - заключението е - не си вземайте канарчета!


 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia