BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
13:56, Сряда
18 Юли 2018г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Преценете жената!!

stidam|мъж|25-35|семеен|София
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пет Апр 28, 2006 2:33 pm

Преценете жената!!

Как да познаете каква е една жена в леглотоДори и да не се получи от първия път, ако държите на жената до вас, нещата ще се наместят с времето.


Въпросът на въпросите- ще си паснем ли в леглото? Според специалистите добрата връзка се състои от 70% добър секс и 30 % „друго“ ( разбирай еднакви интереси, доверие и всички останали „несексуални“ неща).

За да намалим поне малко притеснението за първата ви съвместна нощ, ви представяме пет признака, по които можете да познаете лъвица или кротко агънце ще е в леглото жената до вас.


Какво поръчва


Внимавайте с жени от типа „Не знам какво искаш да правим“- това е знак за пасивна в леглото жена. Независимо дали се отнася до вечеря в ресторант или парти в петък вечер, жена, която се съобразява изцяло с вашите желания, ще лежи кротко в леглото и ще чака от вас да свършите цялата работа.


И обратното- жена, която изказва мнението си и заявява открито какво иска, е много по-вероятно да бъде агресивна и самоуверена и в секса.

Как се храни

Обърнете внимание на това как се храни, как държи вилицата. Бавно и с наслада ли вечеря или бърза да утоли глада си? „Ако някой се храни бавно, трябва да ви наведе на мисълта, че обича да прави секс с часове“, обяснява издателката Кандида Роял пред списание Man's health.


Жена, която яде бързо и с голям апетит, досещате се сами, нали...


Какъв сладолед обичаСпоред изследователите, любимият сладолед разкрива основни черти на характера. Същото се отнася и до представянето под завивките.


Привържениците на сладолед с вкус на кафе са драматични, изкусителни и горещи. Доказано е, че тези хора имат прекрасна връзка с хора, които си падат по ягодов сладолед. „Ягодовите“ са по-романтични, но нямат нищо против „креватните“ лудории.


Как говориАко нейният начин на вербална и невербална комуникация съвпада с вашия, има голям шанс да си паснете и в леглото.


Казано на нормален език, ако и вие и тя не спирате да говорите за какво ли не и с часове обсъждате някоя тема, то определено ще намерите и общ език в леглото.


Как танцува

Това е най-разпространения сред мъжете начин за познаване на вероятното поведение в леглото на една жена. Смята се, че ако момичето танцува добре в дискотеката, ще „танцува“ по същия начин и пред "ограничен брой" зрители.


Истината обаче е, че способността за танцуване показва по-скоро дали въпросната дама е самоуверена и дали се справя добре в общуването с другите, а не толкова дали е лъвица в леглото.


Но самоуевереността също е положително качество, което си заслужава да притежава жената до вас, нали.
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia